Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tinapo?

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω το thread απο το πρωτο κιολας μνμ...
Τωρα αποφασισα ν γραψω..
Δεν ξερω βεβαια γτ...
Θελω ν χαιρετισω λοιπον ολοθς τους παιδες εδω μεσα
καθως και τις κοπελες
Τελος,θελω ν πω πως τετοια σαλουφα σαν την Βαλεντινα δεν εχω ξαναδει
Ειναι και σαν μπετατζης το κερατο μου μεσα...:uglystupid:

αυτα
ΕΣΑΚΑΣΑ ΜΥΤΗ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα αποφασισα ν γραψω..
Δεν ξερω βεβαια γτ...
καθως και τις κοπελες
Ειναι και σαν μπετατζης το κερατο μου μεσα...:uglystupid:

αυτα
ΕΣΑΚΑΣΑ ΜΥΤΗ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Νομίζω πως μπορείς να είσαι λίγο ποιο διακριτικός δεν υπάρχει λόγος να εκφράζεσαι έτσι

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Krotor συμφωνω μαζί σου..ας μην ισοπεδώσουμε το forum...σε όποιον δεν αρέσει εχει τόσα αλλα θεματα να διαβασει και να σχολιάσει. Εάν αρεσει σε καποιον η Βαλεντινα ή οποια άλλο κοριτσι ειναι δικό του θεμα.., καθαρα προσωπικο

tinapo?

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η διακριτικοτητα ειναι γ τους διακριτικους...
Και γω δεν ειμαι..
Και συ μπορει ν σουν ευγενης και ν λεγες ενα γεια αλλα δεν το κανες...
Δεν ειπα τπτ...
Φορυμ ειναι  m8

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα αποφασισα ν γραψω..
Δεν ξερω βεβαια γτ...
καθως και τις κοπελες
Ειναι και σαν μπετατζης το κερατο μου μεσα...

αυτα
ΕΣΑΚΑΣΑ ΜΥΤΗ!!!      

Καλως ηρθες στην παρεα μας τρελο μωρακι. Η γνωμη σου ειναι σεβαστη, απο τη στιγμη που εκτιθεμαι με φωτογραφικο υλικο μπορει ο καθενας να πει τη γνωμη του. Υπαρχουν και πολυ ομορφες κοπελες ομως εδω που δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μου στυλ.

Μακια, μακια, μακια!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η διακριτικοτητα ειναι γ τους διακριτικους...
Και γω δεν ειμαι..
Και συ μπορει ν σουν ευγενης και ν λεγες ενα γεια αλλα δεν το κανες...
Δεν ειπα τπτ...
Φορυμ ειναι  m8

Δεν αντιλεγω ότι ειναι φορουμ...απλά δεν είναι σωστό να μειώνεις τους άλλους με οποιοδήποτε λεκτικό ή μή λεκτικό τρόπο.

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντινα θα μας τρελλανεις με τις φωτογραφίες σου....όλο και καλύτερες γινονται ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Krotor συμφωνω μαζί σου..ας μην ισοπεδώσουμε το forum...σε όποιον δεν αρέσει εχει τόσα αλλα θεματα να διαβασει και να σχολιάσει. Εάν αρεσει σε καποιον η Βαλεντινα ή οποια άλλο κοριτσι ειναι δικό του θεμα.., καθαρα προσωπικο
Δυστυχώς έτσι έχει μάθει ο κόσμος να βγάζει την καταπίεση που τρώει, ασχολείται με πράματα που δεν του αρέσουν μόνο και μόνο για να βρει ευκαιρεία να τα χώσει

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα θα μας τρελλανεις με τις φωτογραφίες σου....όλο και καλύτερες γινονται ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

* * *

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς έτσι έχει μάθει ο κόσμος να βγάζει την καταπίεση που τρώει, ασχολείται με πράματα που δεν του αρέσουν μόνο και μόνο για να βρει ευκαιρεία να τα χώσει

αυτό μάλλον είναι το αποτελεσμα της ανωνυμίας ... ο καθένας πίσω από μια οθόνη μπορεί να γράψει το οτιδήποτε χωρις να τον ενδιαφερει...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οι κανονες του διαδικτυου. Τους ξερουμε ολοι και παιζουμε με αυτους... Κι ας ειναι ανισοι καμια φορα.  Μακια.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτό μάλλον είναι το αποτελεσμα της ανωνυμίας ... ο καθένας πίσω από μια οθόνη μπορεί να γράψει το οτιδήποτε χωρις να τον ενδιαφερει...
ξερεις οι ποιο πολοι καβλωνουν με το να καθονται στο pc να γραφουν σε θεματα που δεν τους ενδιαφερουν και ετσι εχουν δουλεια και για το σπιτι

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

* * *

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Πραγματικά σε αυτή τη φωτό είσαι σκέτη κάυλα καμία σχέση με την προηγούμενη  :rolleyes: Αν μας έλεγες και που μπορούμε να σε βρούμε...

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οι κανονες του διαδικτυου. Τους ξερουμε ολοι και παιζουμε με αυτους... Κι ας ειναι ανισοι καμια φορα.  Μακια.

μα δεν ειναι θεμα κανονων...προφανώς και τους ξέρουμε τους κανόνες και προφανως επίσης γνωρίζουμε και τα αρνητικά της χρήσης του διαδικτύου....εγω όμως συζητάω για το πιο απλό θέμα -ίσως και το απλούστερο- ..για την έλλειψη σεβασμού...

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις οι ποιο πολοι καβλωνουν με το να καθονται στο pc να γραφουν σε θεματα που δεν τους ενδιαφερουν και ετσι εχουν δουλεια και για το σπιτι
ισως έχει δίκιο Σύλβια....αλλα τότε μιλαμε για εντελώς κενά ατομα ...ασχολούνται με πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν...και εάν τους ενδιέφεραν δηλαδή τι θα γινόταν...
αλλά εγω πιστεύω ότι ασχολούνται με θέματα που θέλουν να ασχοληθούν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ισως έχει δίκιο Σύλβια....αλλα τότε μιλαμε για εντελώς κενά ατομα ...ασχολούνται με πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν...και εάν τους ενδιέφεραν δηλαδή τι θα γινόταν...
αλλά εγω πιστεύω ότι ασχολούνται με θέματα που θέλουν να ασχοληθούν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν...
και το να μπαινουν εδω και να μας βρηζουν παλι κενα ατομα και καταπιεσμενα ειναι

Επισκέπτης
Θα κλάψω, σταμάτα! :'(

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και το να μπαινουν εδω και να μας βρηζουν παλι κενα ατομα και καταπιεσμενα ειναι

δεν διαφωνω καθολου..πιθανα να μην πρεπει όμως να λαμβάνουν και απαντήσεις σε όσα λένε..γιατι αυτή ειναι η τροφή τους και συνεχίζουν και γαμ...νε το φορουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom