You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Όχι, αλλά το βοθρατζής πρώτη φορά το ακούω!ζαχαροπλαστης ηταν ο πατερας σου??? πρωτη φορα ακους αυτη την ατακα???????????????
Υ.Γ Κάποιος πρέπει να με σταματήσει, έχω αρχίσει να υπερασπίζομαι την valentina!
Όχι, αλλά το βοθρατζής πρώτη φορά το ακούω!
Υ.Γ Κάποιος πρέπει να με σταματήσει, έχω αρχίσει να υπερασπίζομαι την valentina!
το βοθρατξης παραπεμπει .. που???σε αυτην που μοιαζει με βοθρατζη!!!!!!χιχιχιχχι
Geia se olous epidi eimai kainourgios sto horo kai latrhs twn trans tha ithela opoios gnwrizei na mou steilei plirofories-thlefwna apo omorfa trans poly thilipreph me prosonta
εσυ θα μας δωσεις καμια πληροφορια???
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μωρο μου τι θελεις να μαθεις;
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
και εγώ θέλω να μάθω τα μυστικά του έρωτα (και από την καλή και από την ανάποδη)
Μωρο μου τι θελεις να μαθεις;
Θέλω να βρω τηλ από όμορφα τρανς που δέχονται επισκέψεις στην οικεία τουςΜωρο μου τι θελεις να μαθεις;
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο εδω κουκλα η Δαναη και η Συλβια!
kaliosnatrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θέλω να βρω τηλ από όμορφα τρανς που δέχονται επισκέψεις στην οικεία τους
το καλυτερο θα ήταν να τα βρεις εσυ ο ιδιος τα τηλέφωνο...γραψε μήνυμα και εάν θέλουν θα στα δώσουν τα τηλέφωνα...
το καλυτερο θα ήταν να τα βρεις εσυ ο ιδιος τα τηλέφωνο...γραψε μήνυμα και εάν θέλουν θα στα δώσουν τα τηλέφωνα...
σωστα!!!! κουκλες προσεχτε τους επιτηδειους υπαρχει και το ηθων που δουλευει καμια φορα
Ελπίζω τότε πως κάποια θα δει το μήνυμα μου και θα απαντήσειτο καλυτερο θα ήταν να τα βρεις εσυ ο ιδιος τα τηλέφωνο...γραψε μήνυμα και εάν θέλουν θα στα δώσουν τα τηλέφωνα...
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Aliki τι θα το κάνεις το γατάκι σου όταν μεγαλώσει και δεν θα χωράει μέσα στο σπίτι???
Ε όχι και μπάτσος ρε παίδια. Ήμαρτον μια πληροφορία ζήτησασωστα!!!! κουκλες προσεχτε τους επιτηδειους υπαρχει και το ηθων που δουλευει καμια φορα
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δικο μας παιδι και o playerxxx!!! Πολυ γλυκο και καλοπροαιρετο που μας προειδοποιει. Εχει και βιτριολικο χιουμορ... τον λατρευω!!! Βαλεντινοαγκαλιτσες και Βαλεντινομακια!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μωρο οσο μεγαλωσε , μεγαλωσε... και ειναι τοσο ομορφο!! και τοσο απαλο.....
Ε όχι και μπάτσος ρε παίδια. Ήμαρτον μια πληροφορία ζήτησα
αν ψαχτεις σε διαφορα sites ka teletext στο star κυριως θα βρεις αρκετο υλικο.... ;)
kaliosnatrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ελπίζω τότε πως κάποια θα δει το μήνυμα μου και θα απαντήσει
περιμενε τότε...αλλά πρόσεξε μη βαρεθείς...
Δικο μας παιδι και o playerxxx!!! Πολυ γλυκο και καλοπροαιρετο που μας προειδοποιει. Εχει και βιτριολικο χιουμορ... τον λατρευω!!! Βαλεντινοαγκαλιτσες και Βαλεντινομακια!!!
βιτριολη και αρκετη σιλη!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες ο κατες?
Ε πες κανένα siteαν ψαχτεις σε διαφορα sites ka teletext στο star κυριως θα βρεις αρκετο υλικο.... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 122K