Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αλήθεια λέει! :grin:

gatto.jpg
Ντροπη σου. :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι και ειμαι σιγουρη οτι το δικο μου θα το κατασπαραξεις........ απο λυσα

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον αλικακι εχεισ δικιο,αλλα γενικα μπορει να θεωρηθει το θεμα ωσ υποκειμενικο αλλα μερικεσ φορεσ οι γνωμεσ συμπιπτουν γυρω απο καποιο προσωπο απο πλευρασ πλειοψηφιασ.παντωσ ειναι πολυ ομορφη κοπελα!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιστευω ταρατσα οτι εισαι οτι πιο αντιπαθητικο στοιχειο απο εδω μεσα και κρυβεσαι πισω απο εναν υπολογιστη και βγαζεις ολα τα παιδικα και ψυχοσεξουαλικα σου κομπλεξ. για αυτο διμιουργεις συνεχως προβληματα. ολοι το καταλαβαινουν. κριμα

Επισκέπτης
πιστευω ταρατσα οτι εισαι οτι πιο αντιπαθητικο στοιχειο απο εδω μεσα και κρυβεσαι πισω απο εναν υπολογιστη και βγαζεις ολα τα παιδικα και ψυχοσεξουαλικα σου κομπλεξ. για αυτο διμιουργεις συνεχως προβληματα. ολοι το καταλαβαινουν. κριμα
Nα΄σαι καλα! :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καταρχας ενα φιλακι στο Αλικακι μας! Κατα δευτερον δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε και το κραξιμο του καθε Ταρατσα δεν θα επρεπε να μας ταραζει αλλα να μας διασκεδαζει. Αν το κανει δε με χιουμορ.. ακομη καλυτερα! Αλικακι και Συλβιουλα μην εκνευριζεστε γλυκουλες μου... Εγω πιστευω οτι θα γινουμε τα καλυτερα φιλαρακια στο τελος!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Και στον Ταρατσα... Μακιααααα!!!!!!! (Ξεκόλα κι έλα να ενημερωθείς για την κίνηση στους δρόμους... το βράδυ!)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
βαλεντινα,τα αβαταρ σου ξεπερνουν καθε κακογουστο αστειο πλεον...μηπως τα βαζεις επιτηδες για να γελανε οι υπολοιποι?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο καθε ενας που γουσταρει το περνει οπως του ερχεται καλητερα!!!

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
αλίκη, δεν έχω καταλάβει, είσαι εγχειρισμένη ή όχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom