Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.228
Πόντοι
1.056
....ειχαμε ενα καλο θεματακι και απο δω και απ'κει το βγαλατε OFF......... :huh:

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
....ειχαμε ενα καλο θεματακι και απο δω και απ'κει το βγαλατε OFF......... :huh:

Έγινε μια μικρή παρένθεση στη θεματολογία (όπως έχει γίνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν)...τεσπα....συνεχίζουμε στην θεματολογία του Forum

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι κανεται Αγορια; πως παει... πως παμε απο ορεξεις... αν εχεται κεφι να σχολιασουμε κοριτσια απο Συγγρου.. ξερω τα παντα και μπορω να προτηνω!!!

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι κανεται Αγορια; πως παει... πως παμε απο ορεξεις... αν εχεται κεφι να σχολιασουμε κοριτσια απο Συγγρου.. ξερω τα παντα και μπορω να προτηνω!!!

ναι αλλα τωρα μας εβαλες την πενταγλυκη φωτο σου και μας εκανες να θελουμε μονο εσενα.
ασε την συγγρου.
πες μας που θα βρουμε εσενα καλυτερα! :dancing:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Την Άννα την ξέρεις? Έμενε Ναύπλιο παλιά και τώρα Σαλαμίνα. Την είχα δει τελευταία φορά Αθηνών πριν μερικούς μήνες αλλά έχω χάσει τα ίχνη της...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην να πω οτι η Δαναη ειναι μια κουκλα!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δεν ξέρω. Παλιά είχε ένα σκαραβαίο, μετά ένα starlet παλιό. Δεν υπάρχουν πολλές που να μένανε Ναύπλιο και τώρα Σαλαμίνα!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με ψιλοκοντο μαλλακι; αυτη ειναι τελειως χαμενη.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ψιλόκοντο μαλλάκι είχε. Την ξέρεις?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
με ψιλοκοντο μαλλακι; αυτη ειναι τελειως χαμενη.
ρε παιδια γενικα απο αυτες που εβγαιναν παλια συγγρου εχουν εξαφανιστει παρα πολλες ,,,,,,,,τα τελευται 5 χρονια εχει γεμισει και  εκει διαφορους κομητες....πανε οι καλες εποχες της συγγρου

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο συλβια.
και οι κομμητες αυτοι πρεπει να παρουν τον πουλο γιατι οπως εχω ξαναπει χαλανε την πιατσα
και εγκυμονουν κινδυνους!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οντως η εποχη της Συγγρου ειναι στην παρακμη.αυτη εβγαινε παλια και τωρα δεν βγαινει, τωρα δεν εχω ακουσει τιποτα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια μην στελνεται μηνυματα . ειμαι ακομη Βερολινο. οταν κατεβω θα ενημερωσω.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Για την Νάντια (ξβ παλιά και τώρα σουδάν) τι έχεις να πεις?? ;) ;)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο συλβια.
και οι κομμητες αυτοι πρεπει να παρουν τον πουλο γιατι οπως εχω ξαναπει χαλανε την πιατσα
και εγκυμονουν κινδυνους!!!
ναι αλλα ο δρομος δεν μας ανοικει και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να φυγουν......μονο εσεις  μπορειτε να κανετε αλωστε τα παρακμιακα ατομα ποτε η συγγρου  δεν τα κραταει για πολυ τα διωχνει απο μονη της...ενοω της μαθαινει ο κοσμος και εστι σηκωνονται και φευγουν απο μονες τους.....εδω μεσα κανονικα θα επρεπε να γινετε αυτη η ενημερωση σχετικα με το πια ατομα ειναι παρακμιακα γενικα στις πιατσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom