Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειμαι 30. τις παλιες δεν γινεται να τις ξερω, οι περισσοτερες εχουν πεθανει απο Ναρκωτικα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μια γλυκια καλημερα και απο μενα σε ολα τα τρυφερα μωρακια του σαιτ.

Παιδια το θεμα Συγγρου εχει πολλη συζητηση. Οπως ξερετε εχουν περασει ανεπιστρεπτι οι παλιες καλες μερες και καποια περιθωριακα στοιχεια δημιουργουν προβληματα σε κοριτσια καριερας. Καποια κοριτσια εχουν κανει τεραστιο κακο στη δουλιτσα μας αγαπες μου. Καλο θα ηταν να υπαρχει μια ενημερωση για το ποιες ειναι αυτες που προκαλουν ασχημες καταστασεις. Εγω παντως φροντιζω να δουλευω κοντα σε σοβαρες επαγγελματιες και ολα πανε περιφημα. Οτι θελετε να μαθετε μας ρωτατε. Θα τα πουμε ΟΛΑ!!!

Σας λατρευω ψυχες μου, το ξερετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια γλυκια καλημερα και απο μενα σε ολα τα τρυφερα μωρακια του σαιτ.

Παιδια το θεμα Συγγρου εχει πολλη συζητηση. Οπως ξερετε εχουν περασει ανεπιστρεπτι οι παλιες καλες μερες και καποια περιθωριακα στοιχεια δημιουργουν προβληματα σε κοριτσια καριερας. Καποια κοριτσια εχουν κανει τεραστιο κακο στη δουλιτσα μας αγαπες μου. Καλο θα ηταν να υπαρχει μια ενημερωση για το ποιες ειναι αυτες που προκαλουν ασχημες καταστασεις. Εγω παντως φροντιζω να δουλευω κοντα σε σοβαρες επαγγελματιες και ολα πανε περιφημα. Οτι θελετε να μαθετε μας ρωτατε. Θα τα πουμε ΟΛΑ!!!

Σας λατρευω ψυχες μου, το ξερετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
γιατι βαλεντινα βγαινεις συγγρου εσυ?η καβαλας?που βγαινεις καλε και δεν σε εχουμε δει πουθενα?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βεβαια και εχω. μονο που ειναι τελειως προσωπικο.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Κρητη με προικησε με 22 ποντους γατακι  και τελειως ενεργητικη

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικα και δουλευω Συλβια. Απλα δεν εργαζομαι με το ονομα Βαλεντινα. Στον ιδιο δρομο βγαζουμε το ψωμακι μας καρδια μου και ειμαι σιγουρη πως με γνωριζεις πολυ καλα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα και δουλευω Συλβια. Απλα δεν εργαζομαι με το ονομα Βαλεντινα. Στον ιδιο δρομο βγαζουμε το ψωμακι μας καρδια μου και ειμαι σιγουρη πως με γνωριζεις πολυ καλα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
πες μου τοτε με πμ ποια εισαι γιατι οι φωτο σου δεν μου λενε κατι

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
βάλε και λίγο τυράκι στο ψωμάκι να γίνει πιο νόστιμο... :grin: :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ηρεμια..... αλλο θεμα εχουμε.... Δαναη μου που εισαι;

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια πληροφορεια θα ηθελα απο τουσ φιλοσ στο forum.μια ονοματι αγαπη που βγηκε και στην δρουζε μηπωσ εχει κανεισ καμια εμπειρια μαζι τησ να μου πει τι παιζεται για  μην παει τσαμπα το κατοσταρι.

Επισκέπτης
Η Κρητη με προικησε με 22 ποντους γατακι  και τελειως ενεργητικη
Αλήθεια λέει! :grin:

gatto.jpg

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οτι και να ειναι να την δοκιμασεις, εδω μπορει να βγει καποιος και να πει οτι δεν περασε καλα...αυτο δεν γινεται και σε ολους..... πηγαινε να την παρεις... καινουργιο Μωρο ! δεν χανεις τιποτα!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
και καλως ηρθες φιλη Βαλεντινα!!
8ελω να πω κατι οποιες βγενουμε συγρου η βγαιναμε  ξερουμε τις αλλες και μπορουμε να ενημερονουμε τον κοσμο αλλα αυτο θα φανει σαν ανταγωνησμος.........πρωτηνω λοιπον οτι οποιος 8ελει καποια πληροφορια απο τις τρανς να το κανει με πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom