+10000000Καληνύχτα,θα πρέπε να έχεις καταλάβει όμως ότι οι περισσότεροι ''άσχετοι'' που μπήκαμε στο συγκεκριμένο θρεντ,το ρίξαμε στο χαβαλέ και στο δούλεμα μ'ένα συγκεκριμένο άτομο(ξέρεις..)
δεν θίξαμε ποτέ τις ερωτικές προτιμήσεις κανενός ούτε προσβάλαμε κάποια από εσάς...το συγκεκριμένο άτομο όμως το σηκώνει το δούλεμα για να μη σου πω ότι το επιδιώκει κίολας!!!
φιλικά!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Καλα ειμαι μωρο μου μια χαρα εσυ?? Δεν αντεξες και εσυ τον πειρασμο εεεε???? Το φορουμ μας ειναι το πιο ωραιο. Και ας τσακωνομαστε. Βγαζουμε την κακη ενεργεια. Και ξαφνικα επανερχετε η γαληνη. Γιαυτο οταν τσακονεστε δεν μιλαω. Μονο διαβαζω. Σημερα πρεπει να ειχατε ολα πολλες καυλες. Σαν να βλεπατε ποδοσφαιρο κανατε. Χαχαχα
πολλες καυλες δαναη μου!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
μπι μπι μπι μπι παναούλα'μ τι β'ζάρες είν'τούτες :oBull τέτοια θέλω να βάλω, σου αρέσουν?
Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα...Καληνύχτα,θα πρέπε να έχεις καταλάβει όμως ότι οι περισσότεροι ''άσχετοι'' που μπήκαμε στο συγκεκριμένο θρεντ,το ρίξαμε στο χαβαλέ και στο δούλεμα μ'ένα συγκεκριμένο άτομο(ξέρεις..)
δεν θίξαμε ποτέ τις ερωτικές προτιμήσεις κανενός ούτε προσβάλαμε κάποια από εσάς...το συγκεκριμένο άτομο όμως το σηκώνει το δούλεμα για να μη σου πω ότι το επιδιώκει κίολας!!!
φιλικά!!!
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
Επισκέπτης
Πες τα ρε Bull γιατί γίναμε οι κακοί της υπόθεσης, μόνο για αυτήν/ον έχουμε σχολιάσει γιατί το τραβάει ο οργανισμός της/του!Καληνύχτα,θα πρέπε να έχεις καταλάβει όμως ότι οι περισσότεροι ''άσχετοι'' που μπήκαμε στο συγκεκριμένο θρεντ,το ρίξαμε στο χαβαλέ και στο δούλεμα μ'ένα συγκεκριμένο άτομο(ξέρεις..)
φιλικά!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σαν γλυφιτζουρια ειναι βρε τουτα τα βιζακια.μπι μπι μπι μπι παναούλα'μ τι β'ζάρες είν'τούτες :o
εχει δικιο σε αυτο που ειπε ο φιλος μας ειπε την αληθεια.........ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ και καλο θα ηταν να σταματησει τελειος.........και ειπα καλο βραδυ σε ολουςΤώρα που ηρέμησαν τα πράγματα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Συγγνώμη κιόλας...σε τόσους τόνους μελάνι που έχουν χυθεί εσύ δυσκολεύεσαι ακόμα να καταλάβεις ποιον δουλεύουν όλοι...????Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα...
Τον ταρατσα?Συγγνώμη κιόλας...σε τόσους τόνους μελάνι που έχουν χυθεί εσύ δυσκολεύεσαι ακόμα να καταλάβεις ποιον δουλεύουν όλοι...????
Επισκέπτης
Τον ταρατσα?
Να σου πω όμως κάτι ρε φίλε Ταρατσα (αν μου επιτρεπεις να σε λεω φίλε...)Πες τα ρε Bull γιατί γίναμε οι κακοί της υπόθεσης, μόνο για αυτήν/ον έχουμε σχολιάσει γιατί το τραβάει ο οργανισμός της/του!
Εχεις την εντύπωση να θελω να επιτίθεμαι στον καθένα και να βριζώμαστε σαν να ειμαστε στο πεζοδρομιο...
Το γεγονός ότι όλους τους άλλους μας εχει κουράσει αυτή η κατασταση δεν μετράει σε σένα;
που θα παει αυτή η κατασταση αν συνεχιστει έτσι...
Εγω δεν κραταω κακίες και ότι σας είπα (κάποιους χαρακτηρισμούς) δεν τους εννουσα, άσχετα αν δέχτηκα την επίθεσή σας...
Ομως κάπου πρέπει να τελειώσει αυτό το πραγμα...
Ελπιζω να καταλαβαίνεις...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μπραβο Συλβιουλα. Μια παρεα εμαστε. Αν πουμε και μια κουβεντα παραπανω σε λιγο το ξεχναμε. Κακιες ποτε και με κανεναν. Καλο υπνο. Μην πλακωσης τα ουζα......εχει δικιο σε αυτο που ειπε ο φιλος μας ειπε την αληθεια.........ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ και καλο θα ηταν να σταματησει τελειος.........και ειπα καλο βραδυ σε ολους
Επισκέπτης
Πλασιέ είσαι?προφυλακτικα jaguar για παντα!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Όλο λέω ότι δεν θα μπλεχτώ αλλά δεν κρατιέμαι μόλις βλέπω τι γράφει!Να σου πω όμως κάτι ρε φίλε Ταρατσα (αν μου επιτρεπεις να σε λεω φίλε...)
Εχεις την εντύπωση να θελω να επιτίθεμαι στον καθένα και να βριζώμαστε σαν να ειμαστε στο πεζοδρομιο...
Το γεγονός ότι όλους τους άλλους μας εχει κουράσει αυτή η κατασταση δεν μετράει σε σένα;
Εγω δεν κραταω κακίες και ότι σας είπα (κάποιους χαρακτηρισμούς) δεν τους εννουσα, άσχετα αν δέχτηκα την επίθεσή σας...
Και μην μου πεις ότι δεν γελάς με τις μαλακίες που γράφουμε εδω!
Πολλές φορτές πέφτω από την καρέκλα από τα γέλια...Όλο λέω ότι δεν θα μπλεχτώ αλλά δεν κρατιέμαι μόλις βλέπω τι γράφει!
Και μην μου πεις ότι δεν γελάς με τις μαλακίες που γράφουμε εδω!
Λεγονται πολλές φορές ωραίες ατάκες...
Αλλα βλέπεις ότι δεν βγαίνει πουθενα αυτή η ιστορία...
Εκτος αν θελετε να φύγουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε αυτην την σελίδα και να την αποδυναμόσουμε...
Απο την πλευρα σου εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε και εμεις αφου η βαλεντινα δεν ερχεται απο το Εκ του μηδενος αναγκαζομαστε να μετακομιζουμε εμεις εδω.Να σου πω όμως κάτι ρε φίλε Ταρατσα (αν μου επιτρεπεις να σε λεω φίλε...)
Χαβαλε κανουμε εγω πρωσοπικα δεν ειμαι του σπορ αλλα σεβομαι οτι καποιοι το γουσταρεται και δεν εχω σχολιαση ποτε αλλη κοπελα απο εδω αλλα ρε φιλε συγνωμη κιολας οταν θα μπενει ο βαλεντινος εγω δεν θα το κουναω απο εδω.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
<<πουλιά>> στον αέρα πίαν'ς ωρέ ΒΡΑΣΙΔΑ...Τον ταρατσα?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K