talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δεν τόχω μωρή καριόλα...ίσα μην σε σουγιαδιάσω.....Αν έχεις το τηλ της...Μαρίνας!!!!!
δεν τόχω μωρή καριόλα...ίσα μην σε σουγιαδιάσω.....Αν έχεις το τηλ της...Μαρίνας!!!!!
δεν τόχω μωρή καριόλα...ίσα μην σε σουγιαδιάσω.....
Μην αναφέρεις αρχίδια εδω μέσα, τους τρέχουν τα σάλια!Πρόσεξε....γιατί δεν θα την βγάλεις καθαρή απο τούτο εδώ το thread.... θα θές βοήθεια και θα πάρεις τα @@ μου....
αν είναι αδελφή η κωλομπαράς.
Κατω τα χερια απο τον βρασιδα.Δεν ξαναλέω τιποτα σας βαρέθηκα! Παίρνω τον Βρασίδα και φεύγουμε!
είναι δοκιμασμένα και στα χημικά κατάλοιπα από το σκατό του κώλου βρωμόπουστρας?
Τα πόδια?Κατω τα χερια απο τον βρασιδα.
Οχι δεν πηγα πουθενα. Ειμαι κοντα σας. Δωσατε ρεσιταλ σημερα. Θα το εχανα??μαζευτηκανε οι ντανες πανε για μπαλαμια τους τσατισε ο κατες!!!
Καλα ειμαι μωρο μου μια χαρα εσυ?? Δεν αντεξες και εσυ τον πειρασμο εεεε???? Το φορουμ μας ειναι το πιο ωραιο. Και ας τσακωνομαστε. Βγαζουμε την κακη ενεργεια. Και ξαφνικα επανερχετε η γαληνη. Γιαυτο οταν τσακονεστε δεν μιλαω. Μονο διαβαζω. Σημερα πρεπει να ειχατε ολα πολλες καυλες. Σαν να βλεπατε ποδοσφαιρο κανατε. Χαχαχατι κανις κουκλα δαναη?
Ολοι μας αγαπανε Συλβια αν δεν μας αγαπουσαν δεν θα μπαινανε εδω. Υπαρχουν πολλα σιτε να μπουν αν θελουν. Γιαυτο να δωσης καληνυχτα σε ολα τα παιδια. Το ξερης πολυ καλα εδω δεν κραταη κακιες κανενας για κανεναν. Ειμαστε μια παρεα ολοι. Καληνυχτα Συλβιακηεγω να καληνυχτησω αυτους που αγαπανε και σεβονται τις τρανσ.....αλλα και αυτους που δεν τις αγαπανε και δεν τις σεβονται και τις θεωρουν υποκοιμενα και παιδια ενος κατωτερου θεου η παιχνιδακι που βριζοντας τες βγαζουν το αχτι τους
Καληνύχτα,θα πρέπε να έχεις καταλάβει όμως ότι οι περισσότεροι ''άσχετοι'' που μπήκαμε στο συγκεκριμένο θρεντ,το ρίξαμε στο χαβαλέ και στο δούλεμα μ'ένα συγκεκριμένο άτομο(ξέρεις..)εγω να καληνυχτησω αυτους που αγαπανε και σεβονται τις τρανσ.....αλλα και αυτους που δεν τις αγαπανε και δεν τις αγαπανε και δεν τις σεβονται και τις θεωρουν υποκοιμενα και παιδια ενος κατωτερου θεου η παιχνιδακι που βριζοντας τες βγαζουν το αχτι τους