Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έλα μωρέ..το πολύ πολύ να μου τον..φορεσουν..να γίνω μπινές..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως τα προφυλακα jaguar που εχουν στα ντελα ειναι πολυ καλα και ανθεκτικα!!! :dancing:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν είναι αδελφή η κωλομπαράς.

ρε Παπαρίωνα Κακομοίρογλου, τόσο πολύ σε πήρε απο κάτω με τα χάλια της ΑΕΚ και το έχεις ρίξει στα "Τραβέλια με προσόντα"!!! :2funny:
Το καταπίεζες φαίνεται τόσο καιρό, το έπνιγες μέσα σου , αλλά τώρα ΝΑΙ! σου βγήκε το πραγματικό σου εγώ!
Οπισθογεμή μου εσύ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαζευτηκανε οι ντανες πανε για μπαλαμια τους τσατισε ο κατες!!! :tickedoff:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
βαγγοοοοοοοοοοοοοο,που βρισκεσαι?Περιμενεις να ηρεμησουν τα πραγματα για να κανεις την εμφανιση σου,ε?

Επισκέπτης
Bullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Bad_Bull.jpg
    Bad_Bull.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 45

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ταράτσα!!!!!!!!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Συνημμένα

• Bull-Taratsa.jpg
    Bull-Taratsa.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 30

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω να καληνυχτησω αυτους που αγαπανε και σεβονται τις τρανσ.....αλλα και αυτους που δεν τις αγαπανε και δεν τις σεβονται και τις θεωρουν υποκοιμενα και παιδια ενος κατωτερου θεου η παιχνιδακι που βριζοντας τες βγαζουν το αχτι τους

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τι κανις κουκλα δαναη?
Καλα ειμαι μωρο μου μια χαρα εσυ?? Δεν αντεξες και εσυ τον πειρασμο εεεε???? Το φορουμ μας ειναι το πιο ωραιο. Και ας τσακωνομαστε. Βγαζουμε την κακη ενεργεια. Και ξαφνικα επανερχετε η γαληνη. Γιαυτο οταν τσακονεστε δεν μιλαω. Μονο διαβαζω. Σημερα πρεπει να ειχατε ολα πολλες καυλες. Σαν να βλεπατε ποδοσφαιρο κανατε. Χαχαχα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω να καληνυχτησω αυτους που αγαπανε και σεβονται τις τρανσ.....αλλα και αυτους που δεν τις αγαπανε και δεν τις σεβονται και τις θεωρουν υποκοιμενα και παιδια ενος κατωτερου θεου η παιχνιδακι που βριζοντας τες βγαζουν το αχτι τους
Ολοι μας αγαπανε Συλβια αν δεν μας αγαπουσαν δεν θα μπαινανε εδω. Υπαρχουν πολλα σιτε να μπουν αν θελουν. Γιαυτο να δωσης καληνυχτα σε ολα τα παιδια. Το ξερης πολυ καλα εδω δεν κραταη κακιες κανενας για κανεναν. Ειμαστε μια παρεα ολοι. Καληνυχτα Συλβιακη

Επισκέπτης
Bull τέτοια θέλω να βάλω, σου αρέσουν?

Συνημμένα

• jigglingjugs.gif
    jigglingjugs.gif
    261 KB · Εμφανίσεις: 52

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εγω να καληνυχτησω αυτους που αγαπανε και σεβονται τις τρανσ.....αλλα και αυτους που δεν τις αγαπανε και δεν τις αγαπανε και δεν τις σεβονται και τις θεωρουν υποκοιμενα και παιδια ενος κατωτερου θεου η παιχνιδακι που βριζοντας τες βγαζουν το αχτι τους
Καληνύχτα,θα πρέπε να έχεις καταλάβει όμως ότι οι περισσότεροι ''άσχετοι'' που μπήκαμε στο συγκεκριμένο θρεντ,το ρίξαμε στο χαβαλέ και στο δούλεμα μ'ένα συγκεκριμένο άτομο(ξέρεις..)
δεν θίξαμε ποτέ τις ερωτικές προτιμήσεις κανενός ούτε προσβάλαμε κάποια από εσάς...το συγκεκριμένο άτομο όμως το σηκώνει το δούλεμα για να μη σου πω ότι το επιδιώκει κίολας!!!
φιλικά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom