Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό θα ίσχυε αν μπλεκόμασταν ζητώντας πληροφορίες και όχι κάνοντας πλάκα! :birdman:
Τώρα τι να σου πω...
Δεν θα ασχοληθώ μαζί σας άλλο ΤΑΡΑΤΣΑ...
Δεν θα ξαναλέω τα ίδια και τα ίδια...
Πήγαινε πιο πίσω να διαβασεις θεωρία περι ελευθερίας δικαιωματων...

Επισκέπτης
Και συ έχεις πρόβλημα ε;;;
Τι το θέλεις το στίγμα;;;
Για να συνεχίσεις την κριτική σου;;;
τσάμπα μάγκας είσαι γιατί οι πραγματικοί μάγκες αυτό που είναι το δείχνουν, εσύ όμως τι βιολί βαράς? μήπως στην ζωή σου δεν έχεις δει χαρά στα σκέλια σου και τώρα γλύφεις της κραγμένες?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλά δώσε πρώτα το στίγμα σου και μετά έλα να τα πούμε γιατί τελικά η ένδειξη του φύλου  σου μάλλον παραπέμπει σε μπινέ.
και να σου μαθω και κατι που το εμαθα στο πεζοδρομιο.....οι αντρεσ δεν ειναι αυτοι που δεν γαμιουντε....αλλα αυτοι που εχουν τα αρχιδια να το παραδεχτουν οτι το κανουν.....αλωστε ο αντρισμοσ δεν ειναι μεσα στα παντελονια  αλλα στην ψυχη του καθενος.....ποιο μπινες  ειναι αυτος που λεει τον αλλον ετσι παρα αυτος που το κανει

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τσάμπα μάγκας είσαι γιατί οι πραγματικοί μάγκες αυτό που είναι το δείχνουν, εσύ όμως τι βιολί βαράς? μήπως στην ζωή σου δεν έχεις δει χαρά στα σκέλια σου και τώρα γλύφεις της κραγμένες?
Κατ' αρχας το αν ειμαι μαγκας η οχι άλλοι το ξέρουν και οχι εσύ...
οσον αφορά το βιολί όπως το απεκάσες, σου ξαναλέω διαβαζε, διαβαζε, ή αν βαριέσαι ρωτα τον φίλο σου τον talos (αν ειναι φίλος σου). αυτός ξέρει...

Επισκέπτης
οσον αφορά το βιολί όπως το απεκάσες, σου ξαναλέω διαβαζε, διαβαζε, ή αν βαριέσαι ρωτα τον φίλο σου τον talos (αν ειναι φίλος σου). αυτός ξέρει...
δεν τον έχω ρωτήσει αν πηδάει ξεφωνημένες.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλά από την αγαμησία βλέπεις αστράκια. τελικά τι είσαι? μπινές , τρανς , βρωμόπουστρα δεν μας είπες.
Και δεν θα σου πω γιατι είσαι μαλακας...
Η παρε τα λογια σου πίσω ή εισαι πλου μαλακας...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλά από την αγαμησία βλέπεις αστράκια. τελικά τι είσαι? μπινές , τρανς , βρωμόπουστρα δεν μας είπες.
εσυ τωρα δλδ τι εισε ετσι που εκφραζεσε?καταπιεσμενη αδερφαρα?εχεις δικιο να τα λες ολα αυτα γιατι δεν ξερουμε τι κανεις στο κρεβατι σου  αλλα ολο και καπιος καποια θα βρεθει να μας  πει ουδεν κρυπτον απο τον ιλιον:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να με ρωτήσει ρε μεγάλε..και τι να του πώ....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αρίωνα,σύλβια...ψυχραιμία παιδιά...τελειώστε το τώρα....φτάνει ...ασ μην το συνεχίζουμε...μην χαλάμε την ζαχαρένια μας...ειπώθηκε κάτι τελείωσε...αφήστε το

Επισκέπτης
αρίωνα,σύλβια...ψυχραιμία παιδιά...τελειώστε το τώρα....φτάνει ...ασ μην το συνεχίζουμε...μην χαλάμε την ζαχαρένια μας...ειπώθηκε κάτι τελείωσε...αφήστε το
Αυτό το μήνυμα μου έστειλε κάποια/ος απο εδώ μέσα!

poso komplexikia adelfoula eisai..... skatopousta..... pas meta suggrou k se xeskizoune k to paizeis k anetos..... karakgiozako , talaipwre... ayta exei i zwi .... duskolies

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι λες μωρή ξεφωνημένη της Συγγρού ούτε μεθυσμένος δεν σε πηδάει και μπήκες εδώ μέσα για να ψάξεις κανένα καβλί σαβουροκώλα.
απαξιω να σου απαντησω επιδη εισαι μαλακας αν και εισαι μεγαλος ανθρωπος και πολυ ευχαριστως να στο πω και face to face

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

poso komplexikia adelfoula eisai..... skatopousta..... pas meta suggrou k se xeskizoune k to paizeis k anetos..... karakgiozako , talaipwre... ayta exei i zwi .... duskolies
για ρίξε όνομα βρε ταράτσα...να ξέρουμε τον μάγκα..τον βαρύ

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αντε παλι τυχερε...
Ευτυχως που εσυ την γλύτωσες...
Μαλακοκαύλη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom