Τώρα τι να σου πω...Αυτό θα ίσχυε αν μπλεκόμασταν ζητώντας πληροφορίες και όχι κάνοντας πλάκα!
Δεν θα ασχοληθώ μαζί σας άλλο ΤΑΡΑΤΣΑ...
Δεν θα ξαναλέω τα ίδια και τα ίδια...
Πήγαινε πιο πίσω να διαβασεις θεωρία περι ελευθερίας δικαιωματων...
Τώρα τι να σου πω...Αυτό θα ίσχυε αν μπλεκόμασταν ζητώντας πληροφορίες και όχι κάνοντας πλάκα!
ρε λές?,,,,αρχίζω να ψάχνομαι....Σκέψου τί γίνεται...ρε τάλος...μπάς και είσαι ο mamba28????
τσάμπα μάγκας είσαι γιατί οι πραγματικοί μάγκες αυτό που είναι το δείχνουν, εσύ όμως τι βιολί βαράς? μήπως στην ζωή σου δεν έχεις δει χαρά στα σκέλια σου και τώρα γλύφεις της κραγμένες?Και συ έχεις πρόβλημα ε;;;
Τι το θέλεις το στίγμα;;;
Για να συνεχίσεις την κριτική σου;;;
και να σου μαθω και κατι που το εμαθα στο πεζοδρομιο.....οι αντρεσ δεν ειναι αυτοι που δεν γαμιουντε....αλλα αυτοι που εχουν τα αρχιδια να το παραδεχτουν οτι το κανουν.....αλωστε ο αντρισμοσ δεν ειναι μεσα στα παντελονια αλλα στην ψυχη του καθενος.....ποιο μπινες ειναι αυτος που λεει τον αλλον ετσι παρα αυτος που το κανεικαλά δώσε πρώτα το στίγμα σου και μετά έλα να τα πούμε γιατί τελικά η ένδειξη του φύλου σου μάλλον παραπέμπει σε μπινέ.
Διαβαζε ariona, διαβαζε...που την είδες την κριτική που μου έκαναν?
Κατ' αρχας το αν ειμαι μαγκας η οχι άλλοι το ξέρουν και οχι εσύ...τσάμπα μάγκας είσαι γιατί οι πραγματικοί μάγκες αυτό που είναι το δείχνουν, εσύ όμως τι βιολί βαράς? μήπως στην ζωή σου δεν έχεις δει χαρά στα σκέλια σου και τώρα γλύφεις της κραγμένες?
δεν τον έχω ρωτήσει αν πηδάει ξεφωνημένες.Κατ' αρχας το αν ειμαι μαγκας η οχι άλλοι το ξέρουν και οχι εσύ...
οσον αφορά το βιολί όπως το απεκάσες, σου ξαναλέω διαβαζε, διαβαζε, ή αν βαριέσαι ρωτα τον φίλο σου τον talos (αν ειναι φίλος σου). αυτός ξέρει...
Και δεν θα σου πω γιατι είσαι μαλακας...καλά από την αγαμησία βλέπεις αστράκια. τελικά τι είσαι? μπινές , τρανς , βρωμόπουστρα δεν μας είπες.
εσυ τωρα δλδ τι εισε ετσι που εκφραζεσε?καταπιεσμενη αδερφαρα?εχεις δικιο να τα λες ολα αυτα γιατι δεν ξερουμε τι κανεις στο κρεβατι σου αλλα ολο και καπιος καποια θα βρεθει να μας πει ουδεν κρυπτον απο τον ιλιονκαλά από την αγαμησία βλέπεις αστράκια. τελικά τι είσαι? μπινές , τρανς , βρωμόπουστρα δεν μας είπες.
τι να με ρωτήσει ρε μεγάλε..και τι να του πώ....Κατ' αρχας το αν ειμαι μαγκας η οχι άλλοι το ξέρουν και οχι εσύ...
οσον αφορά το βιολί όπως το απεκάσες, σου ξαναλέω διαβαζε, διαβαζε, ή αν βαριέσαι ρωτα τον φίλο σου τον talos (αν ειναι φίλος σου). αυτός ξέρει...
αν είναι αδελφή η κωλομπαράς.τι να με ρωτήσει ρε μεγάλε..και τι να του πώ....
Αυτα που εγραφες στο αλλο thread για την κίνηση συμφιλίωσης που έκανα εδω μέσα...τι να με ρωτήσει ρε μεγάλε..και τι να του πώ....
Αυτό το μήνυμα μου έστειλε κάποια/ος απο εδώ μέσα!αρίωνα,σύλβια...ψυχραιμία παιδιά...τελειώστε το τώρα....φτάνει ...ασ μην το συνεχίζουμε...μην χαλάμε την ζαχαρένια μας...ειπώθηκε κάτι τελείωσε...αφήστε το
Τελικα εχεις μεγαλη πλακα...αν είναι αδελφή η κωλομπαράς.
απαξιω να σου απαντησω επιδη εισαι μαλακας αν και εισαι μεγαλος ανθρωπος και πολυ ευχαριστως να στο πω και face to faceτι λες μωρή ξεφωνημένη της Συγγρού ούτε μεθυσμένος δεν σε πηδάει και μπήκες εδώ μέσα για να ψάξεις κανένα καβλί σαβουροκώλα.
για ρίξε όνομα βρε ταράτσα...να ξέρουμε τον μάγκα..τον βαρύΑυτό το μήνυμα μου έστειλε κάποια/ος απο εδώ μέσα!
poso komplexikia adelfoula eisai..... skatopousta..... pas meta suggrou k se xeskizoune k to paizeis k anetos..... karakgiozako , talaipwre... ayta exei i zwi .... duskolies
τι να με ρωτήσει ρε μεγάλε..και τι να του πώ....
Αντε παλι τυχερε...Αυτό το μήνυμα μου έστειλε κάποια/ος απο εδώ μέσα!
poso komplexikia adelfoula eisai..... skatopousta..... pas meta suggrou k se xeskizoune k to paizeis k anetos..... karakgiozako , talaipwre... ayta exei i zwi .... duskolies
Μήπως είσαι νταβατζής και σου προσβάλαμε το εμπόρευμα?Αντε παλι τυχερε...
Ευτυχως που εσυ την γλύτωσες...
Μαλακοκαύλη μου...