Ε πες κανένα site
για να παρεις το βαπτισμα του πυρος θα παρεις πρωτα τη βαλεντινα και μετα στα υπολοιπα... ;)
Ε πες κανένα site
Σήμερα έχει πέσει τρελή δουλειά αγαπουλες... Ξερετε οτι τις ωρες που ειμαι στο στουντιο ειστε η καλυτερη μου παρεα;;; Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!!
Είναι όμορφη, την έχεις δοκιμάσει;για να παρεις το βαπτισμα του πυρος θα παρεις πρωτα τη βαλεντινα και μετα στα υπολοιπα... ;)
μαζευτηκανε πολλα μπαλαμια ε???
Εσυ μου αρεσεις που εισαι μεσα στην περηφανια που μιλας καλιαρντα και κανεις διαρκη επιδειξη γνωσεων!!! Τα εμαθες απο βιβλιο ανευ διδασκαλου η σε ιδιατερα μαθηματα; Ψαχνω και νεα υπηρεσια για το στουντιο... μηπως να το σκεφτεις;
Μωρο μου σε λατρευω εσενα και τις θανατηφορες ατακες σου! Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!
Είναι όμορφη, την έχεις δοκιμάσει;
Ε οχι και δεκα τζαζ... Φαρμακειο εισαι. Ενα τζαζ κι ενα βαλεντινοφιλακι! Μακια, μακια, μακια!!!
Τι να καταλάβω από τόσο μικρή φωτό;εσυ πως την βλεπεις στη φωτο?
Τι να καταλάβω από τόσο μικρή φωτό;
Τώρα που την είδα καλύτερα είναι λίγο σαν χεβυμεταλάςεσυ πως την βλεπεις στη φωτο?
σαν τον dee snider απ"τους twisted sisterΤώρα που την είδα καλύτερα είναι λίγο σαν χεβυμεταλάς
Ναι ρε φίλε ιδια ο Dee Snider είναι, πολύ σωστόςσαν τον dee snider απ"τους twisted sister