Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα έχει πέσει τρελή δουλειά αγαπουλες... Ξερετε οτι τις ωρες που ειμαι στο στουντιο ειστε η καλυτερη μου παρεα;;; Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα έχει πέσει τρελή δουλειά αγαπουλες... Ξερετε οτι τις ωρες που ειμαι στο στουντιο ειστε η καλυτερη μου παρεα;;; Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!!

και εγω ακομα κολλημένος γραφείο είναι ρε γαμ...το!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ Βαλεντίνα!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μαζευτηκανε πολλα μπαλαμια ε???

Εσυ μου αρεσεις που εισαι μεσα στην περηφανια που μιλας καλιαρντα και κανεις διαρκη επιδειξη γνωσεων!!! Τα εμαθες απο βιβλιο ανευ διδασκαλου η σε ιδιατερα μαθηματα; Ψαχνω και νεα υπηρεσια για το στουντιο... μηπως να το σκεφτεις;

Μωρο μου σε λατρευω εσενα και τις θανατηφορες ατακες σου! Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαζευτηκανε πολλα μπαλαμια ε???

Εσυ μου αρεσεις που εισαι μεσα στην περηφανια που μιλας καλιαρντα και κανεις διαρκη επιδειξη γνωσεων!!! Τα εμαθες απο βιβλιο ανευ διδασκαλου η σε ιδιατερα μαθηματα; Ψαχνω και νεα υπηρεσια για το στουντιο... μηπως να το σκεφτεις;

Μωρο μου σε λατρευω εσενα και τις θανατηφορες ατακες σου! Βαλεντινομακια, μακια, μακια!!!

μωρο μου αν ηθελα να ανοιξω ντελο ειχα τις ακρες να το κανω αλλα δε με συμφερει!! >:( 
οπως βλεπεις δεν εχω αναγκη να γινω υπηρεσια παντως αν θες νανοιξω  ενα για σενα θα παιρνω10 τζαζ οκ?
τωρα που εμαθα καλιαρντα δεν εχει σημασια....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ε οχι και δεκα τζαζ... Φαρμακειο εισαι. Ενα τζαζ κι ενα βαλεντινοφιλακι! Μακια, μακια, μακια!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντινα σήμερα εισαι σε τρελλα κέφια...γοθστάρω απίστευτα!!!

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Αλικη μου τρελανε μας ολους.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Που σκας τρια χιλιαρικα το μηνα βρε μωρακι; Σε ψυχιατρο αποκλειεται, μηπως νοικιαζεις ντελο σε καμια επαρχια με τιποτα μαυρουλες;

7 τζαζ ε; Τι θα ελεγες για πεντε;

Μακιααααα!!!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom