Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ισως έχει δίκιο Σύλβια....αλλα τότε μιλαμε για εντελώς κενά ατομα ...ασχολούνται με πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν...και εάν τους ενδιέφεραν δηλαδή τι θα γινόταν...
αλλά εγω πιστεύω ότι ασχολούνται με θέματα που θέλουν να ασχοληθούν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν...
      Συμφωνο!!!!!!!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι να πρωτοπω βρε μωρακια;

Να πω για το κουκλι την Αλικη που την περιμενω πως και πως στο σπιτακι μας οταν με το καλο ερθει στην Αθηνα; Να δω που θα σε κρυψω να μη δει το αγορι μου τι τοπ μοντελ συγκάτοικο εχω...

Να ζητησω μια συγνωμη δημοσια απο τη Συλβια αν την ενοχλησα καπου τις προηγουμενες μερες;

Να πω ενα ευχαριστω σε ολους για τα ομορφα λογακια τους και να θυμησω οτι δεν διαφημιζω τον χωρο της δουλειας μου εδω μεσα;

Να πω στον Ταρατσα οτι ειναι ενας γλυκας κι ας το παιζει Ταλιμπαν;;;;

Βαλεντινομακια, μακια, μακια σε ολη την παρεα!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καληνύχτα για σήμερα ... τα λέμε από αύριο πάλι....να περνάτε καλά και όμορφα όλοι

Φιλια

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πρωτοπω βρε μωρακια;

Να πω για το κουκλι την Αλικη που την περιμενω πως και πως στο σπιτακι μας οταν με το καλο ερθει στην Αθηνα; Να δω που θα σε κρυψω να μη δει το αγορι μου τι τοπ μοντελ συγκάτοικο εχω...

Να ζητησω μια συγνωμη δημοσια απο τη Συλβια αν την ενοχλησα καπου τις προηγουμενες μερες;

Να πω ενα ευχαριστω σε ολους για τα ομορφα λογακια τους και να θυμησω οτι δεν διαφημιζω τον χωρο της δουλειας μου εδω μεσα;

Να πω στον Ταρατσα οτι ειναι ενας γλυκας κι ας το παιζει Ταλιμπαν;;;;

Βαλεντινομακια, μακια, μακια σε ολη την παρεα!!!
Αν δεν έχεις που να κρύψεις την Αλίκη που είναι και top model μπορώ να βοηθήσω, μη μείνει και στο δρόμο το κορίτσι.Όσο για τη διαφήμηση που λες το καταλαβαίνω αλλά αν θέλει κάποιος να γίνει πελάτης που θα σε βρει; Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα που μπορείς από εκεί να στείλεις πληροφορίες αν θέλεις

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το που δουλευει η καθεμια μπορει να μαθευτει ανετα με μια βολτα... Δεν μπαινω εδω για διαφημιση και για επαγγελματικους λογους.

Τα φιλια μου στον Ταρατσα, τον οποιο εχω αρχισει να συμπαθω επικινδυνα.

Βαλεντινοαγκαλιτσες και βαλεντινομακια!!!

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το που δουλευει η καθεμια μπορει να μαθευτει ανετα με μια βολτα... Δεν μπαινω εδω για διαφημιση και για επαγγελματικους λογους.

Αφού δεν θέλεις να μας πεις δεν επιμένω θα πάω βόλτα καλύτερα...

Επισκέπτης

τι αβατάρ είναι αυτό? λες και παίζεις τραγωδία στην Επίδαυρο.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μια καλησπέρα και από μένα σε όλους...
Και στον φίλο μου τον ΤΑΡΑΤΣΑ (όταν δεν με νευριάζει...) :) :) :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δαναη μου υπεροχη πολλα φιλακια και σε σενα. Κι εμεις σε αγαπαμε ξανθο διαμαντακι του σαϊτ!!!

Ταρατσα ανταποδιδω το φιλακι και στελνω αγκαλιτσα τωρα... Ελα, γινε ενα με το γκρουπ!!!

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Αγκαλιτσες! Αγκαλιτσες!! Αγκαλιτσες!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ταράτσα τέλος....έγινε ένα....μπράβο μεγάλε..τα κα΄ταφερες... :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αχ ο Ταρατσας εβαλε το μπετον του και εφυγε. Το θεμα ειναι ποσο θα αντεξη.
εδω ειμαι μην νομιζετε οτι εφυγα....απλα εχω και δουλιτσα να ξεκαβλωσω καποια καβλωμενα  παλικαρια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ποοοοπο το θεμα εχει ξεφυλιστει!!
αλλα εχει και πολυ χαβαλε!!

Μακια!Μακια!Μακια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Τελικά έκανε κανείς "test ride" την Βαλεντίνα να μας πει την εμπειρία του ?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ταρατσα την εκανες ταρατσα μου φαινετε. Δεν σε αναγνωριζω. Και ο Βρασιδας την εκανε με ελαφρια.... Ανεπιτρεπτον....  Αχ η γυναικα σου σου εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom