Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
δαναη στειλε μου pm το sitr σου και το τηλ σου 

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μαλλον της αρεσει να προκαλει. τα παιδια σας ξερουν... τι σκατε....δεν εχετε αναγκη.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσυ πιστευεις οτι ηταν 2 με 3 ατομα που ασχολιοντουσαν μαζι της; εγω θα ελεγα ολοι πλην το ονομα σου........ ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ τους............

Σαφώς διότι δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται...
Και αν ξαφνικα εμφανίζομαι είναι δίοτι σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο...

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ συμφωνώ με τον Yanbi και τη Silvia. Το πράγμα παράγινε. Κι εκείνο το warning σωστά μπήκε και μάλλον είναι καιρός οι mods να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα για να επιστρέψει το thread στον αρχικό του στόχο.

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλικη δες τα pm σου σε παρακαλω.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω μπορει να μπηκα σημερα, παρακολουθω και εχω διαβασει τα παντα, δηλαδη το μονο που εχει το θρεντ ειναι να δηνει και μονο πληροφορειες για καποια  .. μην την παρετε γιατι μου τα πηρε τσαμπα, η ειναι φοβερη! τοτε ολες εδω τι κανουμε σας χαλαμε το θρεντ;

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω μπορει να μπηκα σημερα, παρακολουθω και εχω διαβασει τα παντα, δηλαδη το μονο που εχει το θρεντ ειναι να δηνει και μονο πληροφορειες για καποια  .. μην την παρετε γιατι μου τα πηρε τσαμπα, η ειναι φοβερη! τοτε ολες εδω τι κανουμε σας χαλαμε το θρεντ;

Αλίκη...

Δεν είμαι ο παράξενος που ξαφνικά μου φταινε όλα...
Εδω μέσα (το έχω ξαναπεί) θέλουμε την συμμετοχή σας, θέλουμε να μπαίνετε και να έχετε και την γνώμη σας...
Και εσείς δημιουργείται μία σταθερή πελατεία και εμείς σας γνωρίζουμε καλύτερα και σας προτιμούμαι από οποιεσδήποτε άλλες...
Επομένως όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα...
Εδω όμως ξεφύγαμε εντελώς...
Έπαψε να υπάρχει αυτό το σύστημα και ξαφνικά άλλοι θεοποίησαν την Βαλεντίνα και κάποιοι άλλοι την βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ...

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ...

Την θέλουμε την Βαλεντίνα να συμμετέχει αλλά όχι στο στυλ που βγαίνει αυτήν την στιγμή...

Το ίδιο θέλουμε και σένα...

Επειδή πιστεύω ότι αυτή η αντιπαράθεση κράτησε αρκετά, εγώ θα την σταματήσω εδώ...

Θα παρακαλέσω τους ομοϊδεάτες να σταματήσουν να ασχολούνται δεικτικά προς την Βαλεντίνα και την Βαλεντίνα να συμμορφωθεί και να αποδεχτεί την επιθυμία αυτού που άνοιξε αυτήν την σελίδα...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου απαντήσω στο ερώτημα που έθεσες λέγοντας ότι είναι δικαίωμα του καθενός να ορίσει πιο είναι το αντικειμενο της σελίδας που φτιάχνει...

Ναι, αν κάποιος έχει σοβαρα παράπονα από μία κοπέλλα θα το πει για να προστατέψει τους υπόλοπους...
Οπως και οποια κοπέλλα έχει κάποιο παράπονο με αντιμετώπιση γενικότερα μπαίνει και το θέτει σαν θέμα...

Οποιοι λοιπον θέλουν συμμετέχουν, οποιοι δεν θέλουν απλα φεύγουν...
Κανένας δεν έχει δικαιωμα να καταστρέψει αυτό που κάποιος άλλος έφτιαξε...

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έλεος ενταξει κανει καποιος το κέφι του αν αυτο λέγεται κέφι αλλά τέλος ως ποτε θα τραβήξει αυτή η διαμάχη ούτε στη ΒΟΥΛΗ να είμασταν. Ασ κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και ας επικεντρωθεί στο όνομα του FORUM και τέλος.
Αμάν πια βρε Βαλεντίνα δε σε ξέρω αλλά έλεος και η πλάκα έχει όριο. Ας σταματήσει αυτό το "παιχνίδι"

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι στο συγκεκριμενο forum τους τελευταιους 6 μηνες περιπου. Οταν γνωριζα κατι το εγραψα (για καποια κοπελα εννοειται). ¨οταν ηθελα να μαθω κατι εψαξα και βρηκα οτι υπηρχε. Τις τελευταιες ημερες ομως η κατασταση εχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Καταρχην εχει γινει πολυ κουραστικο να καθεσαι και να διαβαζεις σελίδες ολοκληρες με ανουσια πράγματα. Με σχόλια των χρηστων του forum (του ενος για τον αλλον). Καμια πληροφορία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, παραμονο κακιες........... Επίσης δεν μπορω να κρατηθω, θα το πω, από τοτε που μπηκε στο forum αυτο το πραγμα, γιατι περί πράγματος προκειται, η "Valentina_Star_Trans" εχει γινει τελειως μπουρδελο η κατασταση ......... Η οποια παρεπιπτοντως θελει να μας πεισει οτι εχει κανει πασαρελα με μεγάλους μόδιστρους..... τς τς τς... Μαλλον ζηλεψανε την ομορφια της, ή την κορμοστασιά της, ή πιθανον τη θηλυκότητα της.......... Και εγω βεβαια δε σας το ειπα αλλά ήμουν σύμβουλος του Bill (του Κλιντον για τους αδαείς..........). Λες και μας ενδιαφερει δηλαδη τι έχει κανει η καθεμία και ο καθενας στη ζωή του. Αν ειναι δυνατον. Η ουσία ειναι οτι το γαμησε το forum και καλο είναι οι διαχειριστες να λαβουν τα μετρα τους. Αν θελουν να μπαρουτιαστει ας αφησουν τα πράγματα να κυλησουν μονα τους όπως πάνε ηδη. Αν οχι.........ξερουν τον τρόπο. εμένα πάντως με εχει κουρασει πολυ. Αυτά. Ελπίζω να μην κουρασα και εγω.

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έλεος ενταξει κανει καποιος το κέφι του αν αυτο λέγεται κέφι αλλά τέλος ως ποτε θα τραβήξει αυτή η διαμάχη ούτε στη ΒΟΥΛΗ να είμασταν. Ασ κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και ας επικεντρωθεί στο όνομα του FORUM και τέλος.
Αμάν πια βρε Βαλεντίνα δε σε ξέρω αλλά έλεος και η πλάκα έχει όριο. Ας σταματήσει αυτό το "παιχνίδι"
Φίλε leros1 πιστεύω θα τελειώσει...
Είμαστε όλοι νοήμονες άνθρωποι...
Εδόθησαν κάποιες εξηγήσεις...
Θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει εδώ...
Απλά θα παρακαλέσω όλους τους συμμετέχοντες να προσπαθήσουν να μην συνεχιστει αυτή η ιστορία...

Και η Βαλεντίνα θα αντιμετωπίζεται όπως οι άλλες κοπέλλες. Εχει και αυτή τα δικαιώματά της εδω μέσα και την θέλουμε να μείνει μαζί μας...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν καποιες τα παιρνουν τσαμπα και το λενε εδω τι σε πειραζει?αλλωστε αν καποια ειναι καλη ειναι καλη  αν οχι αργα η γρηγορα θα μαθευτει..αυτα και αποχωρω για σημερις....αντε γειαααα

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι στο συγκεκριμενο forum τους τελευταιους 6 μηνες περιπου. Οταν γνωριζα κατι το εγραψα (για καποια κοπελα εννοειται). ¨οταν ηθελα να μαθω κατι εψαξα και βρηκα οτι υπηρχε. Τις τελευταιες ημερες ομως η κατασταση εχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Καταρχην εχει γινει πολυ κουραστικο να καθεσαι και να διαβαζεις σελίδες ολοκληρες με ανουσια πράγματα. Με σχόλια των χρηστων του forum (του ενος για τον αλλον). Καμια πληροφορία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, παραμονο κακιες........... Επίσης δεν μπορω να κρατηθω, θα το πω, από τοτε που μπηκε στο forum αυτο το πραγμα, γιατι περί πράγματος προκειται, η "Valentina_Star_Trans" εχει γινει τελειως μπουρδελο η κατασταση ......... Η οποια παρεπιπτοντως θελει να μας πεισει οτι εχει κανει πασαρελα με μεγάλους μόδιστρους..... τς τς τς... Μαλλον ζηλεψανε την ομορφια της, ή την κορμοστασιά της, ή πιθανον τη θηλυκότητα της.......... Και εγω βεβαια δε σας το ειπα αλλά ήμουν σύμβουλος του Bill (του Κλιντον για τους αδαείς..........). Λες και μας ενδιαφερει δηλαδη τι έχει κανει η καθεμία και ο καθενας στη ζωή του. Αν ειναι δυνατον. Η ουσία ειναι οτι το γαμησε το forum και καλο είναι οι διαχειριστες να λαβουν τα μετρα τους. Αν θελουν να μπαρουτιαστει ας αφησουν τα πράγματα να κυλησουν μονα τους όπως πάνε ηδη. Αν οχι.........ξερουν τον τρόπο. εμένα πάντως με εχει κουρασει πολυ. Αυτά. Ελπίζω να μην κουρασα και εγω.

Φίλε petcross...
Ας κάνουμς μία τελευταία προσπάθεια συμφιλίωσης...
Ας δώσουμε τέλος σ΄αυτήν την ιστορία...

Βαλεντίνα

Σε παρακαλώ πάρε θέση στο θέμα αυτό...
Επιβεβαίωσε αυτά που λέω για να τελειώσει αυτή η αντιπαράθεση...
Η σιωπή σου δεν βηθάει την κατάσταση...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελετε περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οκ και συγνωμη για αυτα που ειπα........ Από εμένα τελος και πάμε πάλι από την αρχη......... Απλώς εβγαλα αυτα που ειχα μεσα μου τοσο καιρο, τίποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Προσωπικα δεν υπαρχουν με κανεναν εννοειται. Τελος λοιπον.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελεται περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες
ναι μπηκε η αλλη κοπελια και οταν τις ζητησαν τα παιδια φοτογραφια ανεβασε μια βραζιλιανα απο σαιτ οτι ειναι αυτη και κοροιδευε

restful44

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα καταφερατε το στεναχωρησατε το κοριτσι και εφυγε.πιστευω να εισαστε τωρα ευχαριστημενοι! :idiot:

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελεται περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες
Ηλθες στα λόγια μου... Ολοι με την Βαλεντίνα...
Αυτό θέλω να τελειώσει...

Αν και εδω που τα λέμε κανείς δεν την έδιωξε...
Το αν έφυγε μάλλον ήταν αποτέλεσμα ξεσκεπασματος που της έκανε η Βαλεντίνα...
Που μάλλον θα είχε δίκιο για να εξαφανιστεί η άλλη...

Η ουσία είναι οτι κανείς δεν τις είπε φύγε...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοροιδευε; η δεν μπορουσε να βαλει το προσωπο οπως εμεις; περα απο αυτο τις εδωσε καποιος σημασια Συλβια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom