alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
δαναη στειλε μου pm το sitr σου και το τηλ σου
εσυ πιστευεις οτι ηταν 2 με 3 ατομα που ασχολιοντουσαν μαζι της; εγω θα ελεγα ολοι πλην το ονομα σου........ ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ΟΝΟΜΑ τους............
και που να την δεις και από κοντά...!!!!!!Τι κολαρα ειναι αυτη παιδι μου??
εγω μπορει να μπηκα σημερα, παρακολουθω και εχω διαβασει τα παντα, δηλαδη το μονο που εχει το θρεντ ειναι να δηνει και μονο πληροφορειες για καποια .. μην την παρετε γιατι μου τα πηρε τσαμπα, η ειναι φοβερη! τοτε ολες εδω τι κανουμε σας χαλαμε το θρεντ;
Φίλε leros1 πιστεύω θα τελειώσει...Ρε παιδιά έλεος ενταξει κανει καποιος το κέφι του αν αυτο λέγεται κέφι αλλά τέλος ως ποτε θα τραβήξει αυτή η διαμάχη ούτε στη ΒΟΥΛΗ να είμασταν. Ασ κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και ας επικεντρωθεί στο όνομα του FORUM και τέλος.
Αμάν πια βρε Βαλεντίνα δε σε ξέρω αλλά έλεος και η πλάκα έχει όριο. Ας σταματήσει αυτό το "παιχνίδι"
αν καποιες τα παιρνουν τσαμπα και το λενε εδω τι σε πειραζει?αλλωστε αν καποια ειναι καλη ειναι καλη αν οχι αργα η γρηγορα θα μαθευτει..αυτα και αποχωρω για σημερις....αντε γειααααεγω μπορει να μπηκα σημερα, παρακολουθω και εχω διαβασει τα παντα, δηλαδη το μονο που εχει το θρεντ ειναι να δηνει και μονο πληροφορειες για καποια .. μην την παρετε γιατι μου τα πηρε τσαμπα, η ειναι φοβερη! τοτε ολες εδω τι κανουμε σας χαλαμε το θρεντ;
Ειμαι στο συγκεκριμενο forum τους τελευταιους 6 μηνες περιπου. Οταν γνωριζα κατι το εγραψα (για καποια κοπελα εννοειται). ¨οταν ηθελα να μαθω κατι εψαξα και βρηκα οτι υπηρχε. Τις τελευταιες ημερες ομως η κατασταση εχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Καταρχην εχει γινει πολυ κουραστικο να καθεσαι και να διαβαζεις σελίδες ολοκληρες με ανουσια πράγματα. Με σχόλια των χρηστων του forum (του ενος για τον αλλον). Καμια πληροφορία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, παραμονο κακιες........... Επίσης δεν μπορω να κρατηθω, θα το πω, από τοτε που μπηκε στο forum αυτο το πραγμα, γιατι περί πράγματος προκειται, η "Valentina_Star_Trans" εχει γινει τελειως μπουρδελο η κατασταση ......... Η οποια παρεπιπτοντως θελει να μας πεισει οτι εχει κανει πασαρελα με μεγάλους μόδιστρους..... τς τς τς... Μαλλον ζηλεψανε την ομορφια της, ή την κορμοστασιά της, ή πιθανον τη θηλυκότητα της.......... Και εγω βεβαια δε σας το ειπα αλλά ήμουν σύμβουλος του Bill (του Κλιντον για τους αδαείς..........). Λες και μας ενδιαφερει δηλαδη τι έχει κανει η καθεμία και ο καθενας στη ζωή του. Αν ειναι δυνατον. Η ουσία ειναι οτι το γαμησε το forum και καλο είναι οι διαχειριστες να λαβουν τα μετρα τους. Αν θελουν να μπαρουτιαστει ας αφησουν τα πράγματα να κυλησουν μονα τους όπως πάνε ηδη. Αν οχι.........ξερουν τον τρόπο. εμένα πάντως με εχει κουρασει πολυ. Αυτά. Ελπίζω να μην κουρασα και εγω.
ναι μπηκε η αλλη κοπελια και οταν τις ζητησαν τα παιδια φοτογραφια ανεβασε μια βραζιλιανα απο σαιτ οτι ειναι αυτη και κοροιδευεεγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελεται περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες
Ηλθες στα λόγια μου... Ολοι με την Βαλεντίνα...εγω θα προσθεσω οτι την προηγουμενη εβδομαδα μπηκε και μια αλλη κοπελα, οπου κανεις δεν της εδωσε σημασια και ολοι ασχολιοντουσαν με την Βαλεντινα, οποτε αναρωτιεμαι τι πραγματικα θελετε, και αν πραγματικα θελεται περα απο τις δυο να ερθουν και υπολοιπες