Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
oυτε εγω περιμενα ποτε απο τον εαυτο μου να βγλω τετοιον ωχετο κ σου μιλαω με ολη την ειλικρινεια αλλα κ αυτην την ψευτοεξυπναδα δεν μπορω κ δεν την αντεχω...να μου πεις ελευθερια λογου εχουμε οποιος θελει μπαινει κ λεει οτι παπαρια θελει...ναι αλλα εαν θελουμε να ανταλλασουμε γενικα αποψεις κ να εχουμε μια εποικοδομιτικη συζητηση πρεπει να υπαρχει ενα μετρο κ θα μου πεις ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις το μετρο...κ απανταω το οτι εδω κ μια εβδομαδα ειναι ολοι κ σπανε πλακα με την παρτη του πιστευω οτι πρεπει να προβληματιζει λιγο...

Κοιτά...!!!
Η αλήθεια είναι ότι εδω και δέκα μέρες το thread έχει γίνει ένα θέατρο του παραλόγου...
Ας είναι καλά αυτές που μπήκαν μέσα και το κατάντησαν έτσι...
Ομως από την στιγμή που οι υπεύθυνοι του site παρά τα σχόλιά μας και τις ενοχλήσεις μας προς αυτούς (δημοσίως φυσικά και πάντα...) συνεχίζουν να επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση, τι περιμένεις;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μιλαμε για μεγαλο ταλεντο!!!δαναη-συλβια εδωωωωωωω

Επισκέπτης
Κοιτά...!!!
Η αλήθεια είναι ότι εδω και δέκα μέρες το thread έχει γίνει ένα θέατρο του παραλόγου...
Ας είναι καλά αυτές που μπήκαν μέσα και το κατάντησαν έτσι...
Ομως από την στιγμή που οι υπεύθυνοι του site παρά τα σχόλιά μας και τις ενοχλήσεις μας προς αυτούς (δημοσίως φυσικά και πάντα...) συνεχίζουν να επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση, τι περιμένεις;

αυτοι δεν φταινε γιατι τι να κανουν να τον μπαναρουν...επι της ουσιας δεν εχει κανει κατι κακο...αλλα γιατι δεν φτιαχνει ενα θρεαντ δικο του να ασχολουνται οσοι θελουν με αυτον...τωρα καθομαστε ολοι κ περιμενουμε ποιος θα πεταξει την πιο εξυπνη ατακα...εγω εαν ηξερα  να ανοιγω θρεαντ θα του ανοιγα ΕΝΑ να τελειωνουμε...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ... πολύ το γουστάρω...
Ετσι μωρό μου να το βγάζεις καθημερινά στους αναγνώστες σου...
Δική στήλη είναι άλλωστε....

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ MODS;;;
Η να το στείλουμε με το περιστέρι... :headbang: :headbang: :headbang:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θεμα χρονου ειναι να πεσει το ban νομιζω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν ..φαντασίωση.....δανάη-σύλβια μαζί στον καναπέ ..στα τέσσερα..και εγώ........'ορθιος....συμφωνείτε?...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι δεν φταινε γιατι τι να κανουν να τον μπαναρουν...επι της ουσιας δεν εχει κανει κατι κακο...αλλα γιατι δεν φτιαχνει ενα θρεαντ δικο του να ασχολουνται οσοι θελουν με αυτον...τωρα καθομαστε ολοι κ περιμενουμε ποιος θα πεταξει την πιο εξυπνη ατακα...εγω εαν ηξερα  να ανοιγω θρεαντ θα του ανοιγα ΕΝΑ να τελειωνουμε...
Ολα τα ξέρουν γιατι όλα τα διαβάζουν...
Ξέρουν εδω και μέρες το πρόβλημα που υπάρχει και αδιαφορούν...
ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ... ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΠΩΛΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΤΑΙ...

ΠΑΡΑΥΤΑ...
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....

Λες να προσέξουν οτι έγραφα με κεφαλαία...
Μπααα... Δεν θα το προσέξουν...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η Βαλεντινα Σταρ Τρανς πουλαει τοσο τρελα που δεν μπαινει καν στη διαδικασια να δινει τηλεφωνα και τη γωνια που δουλευω στη Συγγρου.

Ολοι ξερουν ποια ειμαι:
Αυτη που εδωσε ζωη στο θρεντ.
Αυτη που κανει διαφημιση στις αλλες.
Aυτη που οταν οι αλλες αρχιζουν την κλαψα παταει εκεινη λαρρυγγια με το τακουνι της.

Εκεινη που δεν φοβαται οταν της λετε την αληθεια καταμουτρα.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΡ ΤΡΑΝΣ

Ενα μηνυμα στους φανς:
ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θα παρω μια ψαροβαρκα μωρο μου..να παω να βγω στην παρο....να παω να βγω στην παροοοο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά μην τρελαίνεστε. Διάβασα παλιότερες σελίδες του θρεντ και η Βαλεντίνα έδωσε μια διαφορετική πνοή. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και πρόκειται για καταπληκτικό κορίτσι. Δανάη και Σύλβια μην τσιμπάτε με την πλάκα που κάνει, έτσι είναι το στυλάκι της και η κοπέλα έχει ένα δικό της χιούμορ. Υπάρχει χώρος για όλες εδώ και δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα δελτία τύπου είναι καθαρά χιουμοριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν φάει συγκεκριμένα άτομα μαζί μου και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Για σκεφτείτε το λίγο. Κι επιμένω: είμαι η μοναδική που δεν κάνω διαφήμιση εδώ μέσα γιατί το θεωρώ θλιβερό.

Μάκιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....αν ΚΙ ΕΓΩ δεν χρειαζομαι διαφημιση..
βρε βαγγελη, τί λες παλι ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και γιατι ξημεροβραδιαζεσαι εδω ??
για παρεα ?? :uglystupid:
για δυσφημιση ??  :uglystupid:
για να γαμησεις σκοτωσεις την ωρα σου ??  :uglystupid:

γιατι δε λες το αυτονοητο ???? οτι δηλαδη λες του κοσμου τις παπαριες για να σε κραζουν και να σε βλεπουν οι ψαρωμενοι/αρωστάκια/αβγαλτοι τραβελογάμηδες κλπ κλπ και να ερχονται να σου τα σκανε ????

μάκια μάκια μάκια..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια εδω ειμαστε για να κανουμε και πλακιτσα, ειναι υπερβολη να ζητατε να την διωξουν και το βρησκω και πολυ κομπλεξικο.. δηλαδη οτι δεν μας βολευει να το διωχνουμε.... εγω γουσταρω το χιουμορ της

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αλικη καλησπερα απο ενα σουδιανο...

Επισκέπτης
Παιδιά μην τρελαίνεστε. Διάβασα παλιότερες σελίδες του θρεντ και η Βαλεντίνα έδωσε μια διαφορετική πνοή. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και πρόκειται για καταπληκτικό κορίτσι. Δανάη και Σύλβια μην τσιμπάτε με την πλάκα που κάνει, έτσι είναι το στυλάκι της και η κοπέλα έχει ένα δικό της χιούμορ. Υπάρχει χώρος για όλες εδώ και δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.

το θεμα εινα να μιλαμε οχι να κλανουμε...εγω αυτο που βλεπω εδω κ 10 ημερες ειναι οτι κλανουμε σε αυτο το θρεαντ....

Επισκέπτης
παιδια εδω ειμαστε για να κανουμε και πλακιτσα, ειναι υπερβολη να ζητατε να την διωξουν και το βρησκω και πολυ κομπλεξικο.. δηλαδη οτι δεν μας βολευει να το διωχνουμε.... εγω γουσταρω το χιουμορ της

εγω ειπα να του φτιαξουμε δικο του θρεαντ δεν ειπα να τον διωξουμε...κ με τον κατελη  γελαει ολος ο κοσμος τι παει να πει αυτο....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι , αλλα σκεψου οτι το σαιτ πριν σερνονταν..... στα ιδια και στα ιδια...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην τσακώνεστε βρε σεις... Εδώ είμαστε για να περάσουμε όμορφα και να γνωριστούμε καλύτερα. Δεν αφήνουμε τα μαλώματα να πούμε κάτι άλλο; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom