Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.

Αλικακι μου ομορφο σου εστειλα τα τηλεφωνα μου (κινητο/σταθερο), ωστε οταν ερθεις Αθηνα να βρεθουμε.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Αποτι καταλαβα φιλεναδα μαλων θες να την κανω απο εδω. Νο προμπλεμ. Εγω μπηκα σημερα να κανουμε χαβαλε και να περασουμε λιγο ευχαριστα γιατι σπανια μπαινω εδω. Δεν μπηκα να κανω διαφημηση. Εξαλου για να βαλω φωτος εσυ επεμενες. Οκ. Φιλια.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Δανάη, μην μασάς μωρό, και μην διανοηθείς να φύγεις από την παρέα μας επειδή κάποιοι σε εκνευρίζουν!φιλούρες,

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αποτι καταλαβα φιλεναδα μαλων θες να την κανω απο εδω. Νο προμπλεμ. Εγω μπηκα σημερα να κανουμε χαβαλε και να περασουμε λιγο ευχαριστα γιατι σπανια μπαινω εδω. Δεν μπηκα να κανω διαφημηση. Εξαλου για να βαλω φωτος εσυ επεμενες. Οκ. Φιλια.
Οχι μόνο δεν θα φύγεις από δω...
Αλλα να φύγουν καλύτερα αυτοί που σε βρήκαν εδω μέσα και δεν σε γουστάρουν...
Υπάρχουν και άλλες παραλίες να παίξουν με τα κουβαδάκια τους...

Οσον αφορά τις φωτό σου...
Να βάλεις κι άλλες, θέλουμε να σε βλέπουμε...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.

Και μιας και το ανέφερες...
Αυτή που ξημερωβραδιάζεται εδω μέσα λέγοντας το πως περνάει την ημέρα της, είσαι εσύ και καμμία άλλη...
Μήπως λοιπόν αυτά που γράφεις αφορούν εσένα και καμμία άλλη;;;

Οσον αφορά την λατρεία που της έχεις...
Αυτό που βγάζεις με αυτά που γράφεις είναι ζήλεια  και κακία...

Για το αν σου είναι κολητή...
Με κολλητές σαν εσένα μάλλον δεν θα χρειάζεται να έχει εχθρούς...

Και αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω...
Κάποια άλλη ψυχή εδω μέσα σε είχε προτρέψει να ψάξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη, μην μασάς μωρό, και μην διανοηθείς να φύγεις από την παρέα μας επειδή κάποιοι σε εκνευρίζουν!φιλούρες,
Εκανα προσπαθεια μηπως και γνωριστουμε λιγο με τη συγκεκριμενη κοπελα. Ο καθενας λενε οπως στρωση  θα κοιμηθη. Φυσικα και δεν θα φυγω ποτε απο κοντα σας βρε. Ειναι δυνατον? Εμεις θα μιλαμε συνεχεια εδω. 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εκανα προσπαθεια μηπως και γνωριστουμε λιγο με τη συγκεκριμενη κοπελα. Ο καθενας λενε οπως στρωση  θα κοιμηθη. Φυσικα και δεν θα φυγω ποτε απο κοντα σας βρε. Ειναι δυνατον? Εμεις θα μιλαμε συνεχεια εδω. 
και εγω μαζι  σου δαναη αλλα στο φορουμ δεν  γραφω ξανα φευγω καλα να περνατε...δεν μπορω πια να συμετασχω σε ενα θρεντ που ειναι τσιρκο

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και εγω μαζι  σου δαναη αλλα στο φορουμ δεν  γραφω ξανα φευγω καλα να περνατε...δεν μπορω πια να συμετασχω σε ενα θρεντ που ειναι τσιρκο
Τρέλλανέ μας τώρα και σύ...
Ηλθαν τα άγρια για να δίωξουν τα ήμερα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε Δαναη πλακιτσα κανουμε! Παλι στην κλαψα το γυρισες; Δεν εχεις να πας πουθενα, μια μεριδα του κοσμου θελει ΚΙ ΕΣΕΝΑ. Σταματα ομως να κανεις την κακομοιρα, τετοιο κοριτσι δεν επιτρεπεται! Αληθεια σε παω με τα χιλια και μου αρεσει να τα λεμε. :smitten:

Οσο για την αλλη που φευγει (και καλα) επειδη γιναμε τσιρκο... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ  :bigdick:

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γνωστη τρανσεξουαλ Βαλεντινα Σταρ Τρανς δεν εχει κανενα προβλημα με την παρουσια των αλλων κοριτσιων στο σαϊτ. Δεκτοι ΚΑΙ κροσντρεσερς.

Δηλώνει δημοσια την εκτιμηση της στις Αλικη και Δαναη.

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Τι????????  Θα φυγης???? Αντε μην πιασω το βουρδουλα. Ανοιξε το Μπαμπινιωτη γρηγορα. Δεν εχης καταλαβη κατι κοπελα μου. Τοσο καιρο γινετε  διαφημηση για το ονομα μας. Ειπαμε. Αλλοι παρακαλανε και αλλους τους παρακαλανε. Αυτη ειναι η διαφορα κοπελα μου. Συλβια το ιντερνετ κοπελα μου ειναι για ολους. Και περισσοτερο για αυτους που το σεβοντε. Αντε. Και να γραφης εδω μεσα εχης χαθη αυτες τις μερες εντελως. Τι κολαρα ειναι αυτη παιδι μου??

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τρία πουλάκια κάθονταν......
και βόσκανε χασίσι......
ΑΙΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........βαρούτε τα κλαρίναααααααααα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι????????  Θα φυγης???? Αντε μην πιασω το βουρδουλα. Ανοιξε το Μπαμπινιωτη γρηγορα. Δεν εχης καταλαβη κατι κοπελα μου. Τοσο καιρο γινετε  διαφημηση για το ονομα μας. Ειπαμε. Αλλοι παρακαλανε και αλλους τους παρακαλανε. Αυτη ειναι η διαφορα κοπελα μου. Συλβια το ιντερνετ κοπελα μου ειναι για ολους. Και περισσοτερο για αυτους που το σεβοντε. Αντε. Και να γραφης εδω μεσα εχης χαθη αυτες τις μερες εντελως. Τι κολαρα ειναι αυτη παιδι μου?

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν σκοπευω να παω πουθενα, αν ΚΙ ΕΓΩ δεν χρειαζομαι διαφημιση, οι δουλειες μου πανε τελεια. Χαιρομαι που σου αρεσε το κωλαρακι μου και που ξαναγιναμε κολλητες. Μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Δαναη πλακιτσα κανουμε! Παλι στην κλαψα το γυρισες; Δεν εχεις να πας πουθενα, μια μεριδα του κοσμου θελει ΚΙ ΕΣΕΝΑ. Σταματα ομως να κανεις την κακομοιρα, τετοιο κοριτσι δεν επιτρεπεται! Αληθεια σε παω με τα χιλια και μου αρεσει να τα λεμε. :smitten:

Οσο για την αλλη που φευγει (και καλα) επειδη γιναμε τσιρκο... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ  :bigdick:

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

Εχει δίκιο βρε Δανάη...
Δεν θα πας πουθενά...
Επειδή Η ΜΕΡΙΔΑ TOY 99,99% (τι να κάνουμε... υπάρχει και αυτό το 00,01%) αυτού του site σε πάει κάθεσε και ασχολείσαι με τις μαλακίες που γράφονται για σένα;;;

Ελεος πια... Ουτε ένα αστείο δεν σηκώνεις...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εχει δίκιο βρε Δανάη...
Δεν θα πας πουθενά...
Επειδή Η ΜΕΡΙΔΑ TOY 99,99% (τι να κάνουμε... υπάρχει και αυτό το 00,01%) αυτού του site σε πάει κάθεσε και ασχολείσαι με τις μαλακίες που γράφονται για σένα;;;

Ελεος πια... Ουτε ένα αστείο δεν σηκώνεις...

Κουκλιτσα μου σε λατρευω. Το σχολιο σου για τον Μπαμπινιωτη πρεπει να απευθυνοταν αλλου αφου ειμαι η μοναδικη γυναικα στο θρεντ που δεν γραφει σαν Αλβανος στα φαναρια. Αφου θες να πεις κακια βρες κατι που να κολλαει και λιγο με το θεμα. Σε περιμενω σπιτι για τσιπουρα κοριτσακι μου ομορφο.

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η [size=14pt]γνωστη τρανσεξουαλ Βαλεντινα Σταρ Τρανς [/size] δεν εχει κανενα προβλημα με την παρουσια των αλλων κοριτσιων στο σαϊτ. Δεκτοι ΚΑΙ κροσντρεσερς.

Δηλώνει δημοσια την εκτιμηση της στις Αλικη και Δαναη.

Μακια!

Μακια!!

Μακια!!!
Ρε παιδια μια βοηθεια ξερει κανεις ποια ειναι αυτη η γνωστη τρανσεξουαλ βαλεντινα σταρ τρανς που λεει ο φιλος ποιο πανω? :think:

Επισκέπτης
Και περισσοτερο για αυτους που το σεβοντε  

oυτε εγω περιμενα ποτε απο τον εαυτο μου να βγλω τετοιον ωχετο κ σου μιλαω με ολη την ειλικρινεια αλλα κ αυτην την ψευτοεξυπναδα δεν μπορω κ δεν την αντεχω...να μου πεις ελευθερια λογου εχουμε οποιος θελει μπαινει κ λεει οτι παπαρια θελει...ναι αλλα εαν θελουμε να ανταλλασουμε γενικα αποψεις κ να εχουμε μια εποικοδομιτικη συζητηση πρεπει να υπαρχει ενα μετρο κ θα μου πεις ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις το μετρο...κ απανταω το οτι εδω κ μια εβδομαδα ειναι ολοι κ σπανε πλακα με την παρτη του πιστευω οτι πρεπει να προβληματιζει λιγο...

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν σκοπευω να παω πουθενα, αν ΚΙ ΕΓΩ δεν χρειαζομαι διαφημιση, οι δουλειες μου πανε τελεια. Χαιρομαι που σου αρεσε το κωλαρακι μου και που ξαναγιναμε κολλητες. Μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά έχει σοβαρό πρόβλημα...
Δεν τα έλεγε σε σενα...
Στην Σύλβια τα έλεγε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom