Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά ξέρετε κανένα site για να κατεβάζουμε ταινίες ολόκληρες με τρανς ??
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.
Αλικακι μου ομορφο σου εστειλα τα τηλεφωνα μου (κινητο/σταθερο), ωστε οταν ερθεις Αθηνα να βρεθουμε.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Οχι μόνο δεν θα φύγεις από δω...Αποτι καταλαβα φιλεναδα μαλων θες να την κανω απο εδω. Νο προμπλεμ. Εγω μπηκα σημερα να κανουμε χαβαλε και να περασουμε λιγο ευχαριστα γιατι σπανια μπαινω εδω. Δεν μπηκα να κανω διαφημηση. Εξαλου για να βαλω φωτος εσυ επεμενες. Οκ. Φιλια.
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.
Εκανα προσπαθεια μηπως και γνωριστουμε λιγο με τη συγκεκριμενη κοπελα. Ο καθενας λενε οπως στρωση θα κοιμηθη. Φυσικα και δεν θα φυγω ποτε απο κοντα σας βρε. Ειναι δυνατον? Εμεις θα μιλαμε συνεχεια εδω.Δανάη, μην μασάς μωρό, και μην διανοηθείς να φύγεις από την παρέα μας επειδή κάποιοι σε εκνευρίζουν!φιλούρες,
και εγω μαζι σου δαναη αλλα στο φορουμ δεν γραφω ξανα φευγω καλα να περνατε...δεν μπορω πια να συμετασχω σε ενα θρεντ που ειναι τσιρκοΕκανα προσπαθεια μηπως και γνωριστουμε λιγο με τη συγκεκριμενη κοπελα. Ο καθενας λενε οπως στρωση θα κοιμηθη. Φυσικα και δεν θα φυγω ποτε απο κοντα σας βρε. Ειναι δυνατον? Εμεις θα μιλαμε συνεχεια εδω.
Τρέλλανέ μας τώρα και σύ...και εγω μαζι σου δαναη αλλα στο φορουμ δεν γραφω ξανα φευγω καλα να περνατε...δεν μπορω πια να συμετασχω σε ενα θρεντ που ειναι τσιρκο
και εγω μαζι σου δαναη αλλα στο φορουμ δεν γραφω ξανα φευγω καλα να περνατε...δεν μπορω πια να συμετασχω σε ενα θρεντ που ειναι τσιρκο
ας ριξω και ενα κλεφτικο.τρία πουλάκια κάθονταν......
και βόσκανε χασίσι......
ΑΙΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........βαρούτε τα κλαρίναααααααααα
Βρε Δαναη πλακιτσα κανουμε! Παλι στην κλαψα το γυρισες; Δεν εχεις να πας πουθενα, μια μεριδα του κοσμου θελει ΚΙ ΕΣΕΝΑ. Σταματα ομως να κανεις την κακομοιρα, τετοιο κοριτσι δεν επιτρεπεται! Αληθεια σε παω με τα χιλια και μου αρεσει να τα λεμε.
Οσο για την αλλη που φευγει (και καλα) επειδη γιναμε τσιρκο... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ
Μακια!
Μακια!!
Μακια!!!
Ρε παιδια μια βοηθεια ξερει κανεις ποια ειναι αυτη η γνωστη τρανσεξουαλ βαλεντινα σταρ τρανς που λεει ο φιλος ποιο πανω?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η [size=14pt]γνωστη τρανσεξουαλ Βαλεντινα Σταρ Τρανς [/size] δεν εχει κανενα προβλημα με την παρουσια των αλλων κοριτσιων στο σαϊτ. Δεκτοι ΚΑΙ κροσντρεσερς.
Δηλώνει δημοσια την εκτιμηση της στις Αλικη και Δαναη.
Μακια!
Μακια!!
Μακια!!!
Και περισσοτερο για αυτους που το σεβοντε
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν σκοπευω να παω πουθενα, αν ΚΙ ΕΓΩ δεν χρειαζομαι διαφημιση, οι δουλειες μου πανε τελεια. Χαιρομαι που σου αρεσε το κωλαρακι μου και που ξαναγιναμε κολλητες. Μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!