Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εχω βγη χαλια στη φατσα γαμωτη μου εδω αλλα το υπολοιπο ελπιζω να σας αρεση. Αυτος ο καναπες τι εχη τραβηξη.
Δαναη μωρακι μας,εισαι σκετη κουκλα.Εκει παντως στον καναπε μαλλον ειναι ο μονος που δεν εχω γλεντησει

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αλικη κουκλιτσα εισαι.Που θα σε βρουμε?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη μωρο μου σταματα να προσπαθεις με λυσσα να τους καβλωσεις. Οσο πιο ζητουλας βγαινεις τοσο λιγοτερα λεφτα θα σου δωσουν. Εισαι κουκλα, παιξτο λιγο σκυλλα να τσιμπησεις κανενα καλο μεροκαματακι. Εσυ σχεδον τους παρακαλας! Και να ησουν κανενας καρναβαλος να πω ενταξει. Εσυ εισαι κουκλι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγορια τρελα και παθιαρικα, θα ειμαι Αθηνα συντομα.... ειμαι απιστευτα θυληκη. εχω απιστευτα προσοντα!!! ερχομαι!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δαναη μωρο μου σταματα να προσπαθεις με λυσσα να τους καβλωσεις. Οσο πιο ζητουλας βγαινεις τοσο λιγοτερα λεφτα θα σου δωσουν. Εισαι κουκλα, παιξτο λιγο σκυλλα να τσιμπησεις κανενα καλο μεροκαματακι. Εσυ σχεδον τους παρακαλας! Και να ησουν κανενας καρναβαλος να πω ενταξει. Εσυ εισαι κουκλι!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Marketing lessons............. #1!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Εσενα προσπαθω να καυλωσω αλλα τιποτα. Ολο στη ζητιανια με εχης.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Eσυ δεν εχεις πει οτι παιρνεις 15 ευρω και κανεις και προσφορα με δωρα ουζακι,συναγριδες και γραβατες?
Λες ζητουλα την αλλη και εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος.

ΥΓ Βαλε τη φωτο που πιανεις πεναλτι :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αφού μου βγαίνεις πολύ κακομοίρα ρε Δανάη, τι να σε κάνω;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αλίκη. Εισαι μια αληθινη κουκλιτσα και ως η μοναδικη τρανσεξουαλ που μπορει να αρθρωσει λογο εδω μεσα σου ευχομαι να περασεις υπεροχα εδω.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
αλικη πολυ ακαταδεκτη εισαι παντως!!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καποιοι παρακαλανε,και καποια την παρακαλανε.Οτι καταλαβε ο καθενας,καταλαβε. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ πολύ Βαλεντίνα. Μόλις ερθω Αθήνα θα νοίκιασω ένα χώρο όπου θα τον χρησιμοποιώ σαν στούντιο, παράλληλα κάποια βράδια θα με βρίσκετε στη γνωστή λεωφόρο. Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και συγνωμη που δεν εχω απαντησει σε όλα τα μηνύματα ακόμη!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αφού μου βγαίνεις πολύ κακομοίρα ρε Δανάη, τι να σε κάνω;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αλίκη. Εισαι μια αληθινη κουκλιτσα και ως η μοναδικη τρανσεξουαλ που μπορει να αρθρωσει λογο εδω μεσα σου ευχομαι να περασεις υπεροχα εδω.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Καλα θα γινω σκυλα λοιπον. Μετα μην μου λες τιποτα αν σε μαστηγωνω??  Γιατι μονο ετσι θες εσυ. Βρεγμενη σανιδα και εναν τετοιον

Συνημμένα

• ld.jpg
    ld.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 65

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ πολύ Βαλεντίνα. Μόλις ερθω Αθήνα θα νοίκιασω ένα χώρο όπου θα τον χρησιμοποιώ σαν στούντιο, παράλληλα κάποια βράδια θα με βρίσκετε στη γνωστή λεωφόρο. Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και συγνωμη που δεν εχω απαντησει σε όλα τα μηνύματα ακόμη!
Ποτε ερχεσε?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπραβο Δαναη. Τωρα που εβγαλες τον πραγματικο σου εαυτο σε μενα.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να σταματησεις τη ζητιανια και την κακομοιρια εδω μεσα. Πουτανα εισαι δεν πουλας χαρτομαντηλα!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο Δαναη. Τωρα που εβγαλες τον πραγματικο σου εαυτο σε μενα.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να σταματησεις τη ζητιανια και την κακομοιρια εδω μεσα. Πουτανα εισαι δεν πουλας χαρτομαντηλα!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εσύ λέγε ότι θες...

Η Δανάη βγάζει τόσο πολύ το θυλικό από μέσα της στο κρεββάτι που πολλές θα την ζήλευαν...
Αν ήξεραν τι παει να πει θυλικο...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.

Αλικακι μου ομορφο σου εστειλα τα τηλεφωνα μου (κινητο/σταθερο), ωστε οταν ερθεις Αθηνα να βρεθουμε.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τοσο πολυ που αυτοδαφημιζεται ολη μερα εδω μεσα μηπω ς τσιμπησει κανενας πειναλας. Τη λατρευω και τη θεωρω κολλητη μου.

Αλικακι μου ομορφο σου εστειλα τα τηλεφωνα μου (κινητο/σταθερο), ωστε οταν ερθεις Αθηνα να βρεθουμε.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Μωρό μου ξέρεις κάτι...

Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένη...

Οχι μόνο είναι γνωστη και δεν εχει ανάγκη διαφήμισης, αλλά τυχαίνει να είναι και πρώτο παιδί, και εδω μέσα τουλάχιστον όλοι την αγαπάνε και της το εχουν δειξει και με τα γραπτά τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom