Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη εισαι τελεια! Απιστευτο χιουμορ και η μοναδικη κοπελα εδω μεσα που πιανει το χιουμορ μου! Βαλε κι αλλες φωτογραφιες να τους αρρωστησεις μωρο μου!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
μην σου πω σαν αφαλος...
μέσα έπεσες. πάντως ο πληροφοριοδότης μου μου είπε ότι η Δανάη είναι και γαμώ τα παιδιά και φοβερός γλυκός χαρακτήρας, ένα αρνητικό έχει μόνο που ίσως το έχουν και τα περισσότερα κορίτσια του είδους.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!

Δαναη εχεις τρελανει κοσμο εδω μεσα... Σε παω με τα χιλια!!! Να κανονισουμε για καφεδακι καποια στιγμη. Τωρα το τι θα γινει μετα... ας το αφησουμε ανοιχτο.....

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Νατα μας........... Βαλεντινα εδω ειναι σοβαρο φορουμ τι ειναι αυτα που γραφης? Πας να με διαφθηρης αυτο καταλαβα. Θα πιουμε ουζακι μαζη?? μμμμμμμ
Θα τον κανουμε σαντουιτς τον δικο σου ομως?? Πρεπει να το παρη αποφαση. Ας μην εμπλεκε μαζη σου. Δεν μπορη να σε εχη απηραχτη τοσο καιρο. Ας παη να βρη αλλου πορτοκαλιες. Εδω μας παρακαλανε. 

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
μα καλα..πως αλλαξε τοσο η δαναη?!.. :2funny:

Επισκέπτης
Νατα μας........... Βαλεντινα εδω ειναι σοβαρο φορουμ τι ειναι αυτα που γραφης? Πας να με διαφθηρης αυτο καταλαβα. Θα πιουμε ουζακι μαζη?? μμμμμμμ
Θα τον κανουμε σαντουιτς τον δικο σου ομως?? Πρεπει να το παρη αποφαση. Ας μην εμπλεκε μαζη σου. Δεν μπορη να σε εχη απηραχτη τοσο καιρο. Ας παη να βρη αλλου πορτοκαλιες. Εδω μας παρακαλανε. 
λες να είναι παρθένο το αγόρι της και να του πάρετε την παρθενιά σε παρτούζα?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μα καλα..πως αλλαξε τοσο η δαναη?!.. :2funny:
Εσεις με χαλασατε. Δεν φταιω εγω. Εγω ημουν ενα ησυχο κοριτσι και τωρα θελω να αβελω κατεδες συνεχεια. Η Βαλεντινα αυτη η ξελογιαστρα φταιη. 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Έχω καλό λαδάκι φετεινό 3 γραμμών με 2,80 ευρώ το κιλό!!!!!
Αστα αυτα. Εγω και η Βαλεντινα Δεν βαζουμε τετοια λαδια στο κορμι μας. Εμεις θελουμε ζεστη αφρατη κρεμουλα να κανουμε ζωγραφιτσες στο κορμη μας, να εχουν και πρωτεινες για το τρελο μας το κορμι το καυτο. Να γλυφωμαστε και να μην δινουμε σε κανεναν ουτε σταγωνα. Τι λες γιαυτο Βαλεντινα. Εχεις το γκομενο εκει και δεν μπορης να μιλησης εεεεε???
Πες του να πληνη τα πιατα γρηγορα. 

Επισκέπτης
Αστα αυτα. Εγω και η Βαλεντινα Δεν βαζουμε τετοια λαδια στο κορμι μας. Εμεις θελουμε ζεστη αφρατη κρεμουλα να κανουμε ζωγραφιτσες στο κορμη μας, να εχουν και πρωτεινες για το τρελο μας το κορμι το καυτο. Να γλυφωμαστε και να μην δινουμε σε κανεναν ουτε σταγωνα. Τι λες γιαυτο Βαλεντινα. Εχεις το γκομενο εκει και δεν μπορης να μιλησης εεεεε???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κοκκορας κραζει

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη εισαι τρελα!

Αντε τυχερουλα, σε αφηνω να κανεις και διαφημιση στο μαγαζακι σου! Με το να σε αναφερω και να σου απευθυνω το λογο σου εδωσα υποσταση στο σαϊτ που σε ειχαν για πεθαμενη απο καιρο. (Πλακα κανω εισαι θεα :boobies:)

Βαλε κοντινη φωτογραφια, μην κομπλαρεις επειδη ειπα για σενα διαφορα. Μια χαρα εισαι!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αντε να με δειτε και μια φορα ντυμενη

Συνημμένα

• DANAI IN JEANS copy copy.jpg