doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι πεχλιβανηδεςΘα τριφτούν και με λάδι?????? ;)
ναι πεχλιβανηδεςΘα τριφτούν και με λάδι?????? ;)
μέσα έπεσες. πάντως ο πληροφοριοδότης μου μου είπε ότι η Δανάη είναι και γαμώ τα παιδιά και φοβερός γλυκός χαρακτήρας, ένα αρνητικό έχει μόνο που ίσως το έχουν και τα περισσότερα κορίτσια του είδους.μην σου πω σαν αφαλος...
Σας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!
Δαναη εχεις τρελανει κοσμο εδω μεσα... Σε παω με τα χιλια!!! Να κανονισουμε για καφεδακι καποια στιγμη. Τωρα το τι θα γινει μετα... ας το αφησουμε ανοιχτο.....
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ναι. φυστικελειοΘα τριφτούν και με λάδι?????? ;)
Αρχίδια?ένα αρνητικό έχει μόνο που ίσως το έχουν και τα περισσότερα κορίτσια του είδους.
λες να είναι παρθένο το αγόρι της και να του πάρετε την παρθενιά σε παρτούζα?Νατα μας........... Βαλεντινα εδω ειναι σοβαρο φορουμ τι ειναι αυτα που γραφης? Πας να με διαφθηρης αυτο καταλαβα. Θα πιουμε ουζακι μαζη?? μμμμμμμ
Θα τον κανουμε σαντουιτς τον δικο σου ομως?? Πρεπει να το παρη αποφαση. Ας μην εμπλεκε μαζη σου. Δεν μπορη να σε εχη απηραχτη τοσο καιρο. Ας παη να βρη αλλου πορτοκαλιες. Εδω μας παρακαλανε.
όταν κάνουν έρωτα πετάνε την φράση ( σκίσε μου το κωλάντερο ) και σε στέλνουν αδιάβαστο.Αρχίδια?
Ναι. φυστικελειο
Εσεις με χαλασατε. Δεν φταιω εγω. Εγω ημουν ενα ησυχο κοριτσι και τωρα θελω να αβελω κατεδες συνεχεια. Η Βαλεντινα αυτη η ξελογιαστρα φταιη.μα καλα..πως αλλαξε τοσο η δαναη?!..
το χασισέλαιο το μετράνε και αυτό με δέκατα.Έχω καλό λαδάκι φετεινό 3 γραμμών με 2,80 ευρώ το κιλό!!!!!
Μηπως με προτιματε ξανθουλα;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αστα αυτα. Εγω και η Βαλεντινα Δεν βαζουμε τετοια λαδια στο κορμι μας. Εμεις θελουμε ζεστη αφρατη κρεμουλα να κανουμε ζωγραφιτσες στο κορμη μας, να εχουν και πρωτεινες για το τρελο μας το κορμι το καυτο. Να γλυφωμαστε και να μην δινουμε σε κανεναν ουτε σταγωνα. Τι λες γιαυτο Βαλεντινα. Εχεις το γκομενο εκει και δεν μπορης να μιλησης εεεεε???Έχω καλό λαδάκι φετεινό 3 γραμμών με 2,80 ευρώ το κιλό!!!!!
Αστα αυτα. Εγω και η Βαλεντινα Δεν βαζουμε τετοια λαδια στο κορμι μας. Εμεις θελουμε ζεστη αφρατη κρεμουλα να κανουμε ζωγραφιτσες στο κορμη μας, να εχουν και πρωτεινες για το τρελο μας το κορμι το καυτο. Να γλυφωμαστε και να μην δινουμε σε κανεναν ουτε σταγωνα. Τι λες γιαυτο Βαλεντινα. Εχεις το γκομενο εκει και δεν μπορης να μιλησης εεεεε???
Πες του να πληνη τα πιατα γρηγορα.
κοκκορας κραζειΑστα αυτα. Εγω και η Βαλεντινα Δεν βαζουμε τετοια λαδια στο κορμι μας. Εμεις θελουμε ζεστη αφρατη κρεμουλα να κανουμε ζωγραφιτσες στο κορμη μας, να εχουν και πρωτεινες για το τρελο μας το κορμι το καυτο. Να γλυφωμαστε και να μην δινουμε σε κανεναν ουτε σταγωνα. Τι λες γιαυτο Βαλεντινα. Εχεις το γκομενο εκει και δεν μπορης να μιλησης εεεεε???
Πες του να πληνη τα πιατα γρηγορα.