Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δαναη κοριτσι μου εισαι κουκλαρα στη φωτογραφια. Εβαλες σε ολες μας τα γυαλια. Σουπερ σεξυ και τυπου μοντελο. Σου στελνω ενα αχνιστο φιλακι στα χειλακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Μηπως να αλλαξω κι εγω φωτογραφια; Να βαλω κατι πιο σεξουλιαρικο;;;
να γυρίσεις το πρόσωπο σου από την άλλη τορναδόρο μου θυμίζεις.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη κοριτσι μου εισαι κουκλαρα στη φωτογραφια. Εβαλες σε ολες μας τα γυαλια. Σουπερ σεξυ και τυπου μοντελο. Σου στελνω ενα αχνιστο φιλακι στα χειλακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Μηπως να αλλαξω κι εγω φωτογραφια; Να βαλω κατι πιο σεξουλιαρικο;;;
Πολλα αχνιστα φιλακια μου στελνης Βαλεντινα.
Τι συμβαινη?? Μηπως με γουσταρης και δεν μου το λες??

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κοριτσια κανονιστε να πατε μια βολτα για ουζακι και τσιρο προς σκαραμαγκα και μετα να πατε για μια κοινη φωτογραφιση
πιστευω οτι θα γινει παταγος
βαλεντινα παρε και το αγορι σου αν θες να το κανετε σαντουιτσακι και οταν γθυθειτε ολοι του λες το μυστικο σου :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε ενοχλητικοί αφήστε τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ήσυχα.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :rolleyes:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εσένα πάντως δεν σε βλέπω να παίζεις ενεργητικό ρόλο την Βαλεντίνα ίσως ναι.

Εγω ειμαι κρυφο ταλεντο. Θα της τον σφηνονα στον υπνο της. Με τετοιες φωτος που βαζη μεχρη που θα την βιαζα.  Βαλεντινα που εισαι?? Γιατι δεν μου απαντας?? Με εχης ερωτευτη λεγε... Η σιωπη σου αυτο μου δειχνη. 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ολο φιλια στο στομα μου στελνη ομως. Δεν το βλεπης??? Εγω φταιω???
σε γουσταρει δαναη ειμαι σιγουρος.απο την πρωτη στιγμη για σενα λεει τα καλυτερα λογια :think:
δεν ειναι και τοσο πιστη στο αγορι της

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!

Δαναη εχεις τρελανει κοσμο εδω μεσα... Σε παω με τα χιλια!!! Να κανονισουμε για καφεδακι καποια στιγμη. Τωρα το τι θα γινει μετα... ας το αφησουμε ανοιχτο.....

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!

Δαναη εχεις τρελανει κοσμο εδω μεσα... Σε παω με τα χιλια!!! Να κανονισουμε για καφεδακι καποια στιγμη. Τωρα το τι θα γινει μετα... ας το αφησουμε ανοιχτο.....

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
δειξε λιγο γατακι ομως,η δαναη εχει τα κοτσια να κανει πιο προκλητικες φωτο
ο τιτλος θελει προσπαθεια για να παραμεινει,δεν ειναι σωστο να καθεσαι πανω στον τιτλο και να μην ικανοποιεις τους θαυμαστες σου :boobies: :boobies:
μακια μακια μακια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κοριτσια κανονιστε να πατε μια βολτα για ουζακι και τσιρο προς σκαραμαγκα και μετα να πατε για μια κοινη φωτογραφιση
πιστευω οτι θα γινει παταγος
βαλεντινα παρε και το αγορι σου αν θες να το κανετε σαντουιτσακι και οταν γθυθειτε ολοι του λες το μυστικο σου :rockon:

Εγω θα ελεγα καλυτερα να μην του πη τιποτα. Γιατι να του το πη?? Ας γδυθη πρωτα να γδυθη και αυτη και μετα αν δεν θελη θα πιαστουν στα χερια. Θα παλεψουν, και στο ενδιαμεσο δεν ξερης τι μπορη να γινη. Μπορη να γλυκαθη και αυτος και να θελη να αβελη τη μπαρα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγω θα ελεγα καλυτερα να μην του πη τιποτα. Γιατι να του το πη?? Ας γδυθη πρωτα να γδυθη και αυτη και μετα αν δεν θελη θα πιαστουν στα χερια. Θα παλεψουν, και στο ενδιαμεσο δεν ξερης τι μπορη να γινη. Μπορη να γλυκαθη και αυτος και να θελη να αβελη τη μπαρα.

Θα τριφτούν και με λάδι?????? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom