DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τα θελει ο κωλος σου.
[/quote
Αν τα θελη λεει...... Δεν την βλεπης?????
Τα θελει ο κωλος σου.
[/quote
Αν τα θελη λεει...... Δεν την βλεπης?????
τι την περασες?τζιβιτζιλου?Με μενα θα το εκανες Βαλεντινα??
να γυρίσεις το πρόσωπο σου από την άλλη τορναδόρο μου θυμίζεις.Δαναη κοριτσι μου εισαι κουκλαρα στη φωτογραφια. Εβαλες σε ολες μας τα γυαλια. Σουπερ σεξυ και τυπου μοντελο. Σου στελνω ενα αχνιστο φιλακι στα χειλακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μηπως να αλλαξω κι εγω φωτογραφια; Να βαλω κατι πιο σεξουλιαρικο;;;
Πολλα αχνιστα φιλακια μου στελνης Βαλεντινα.Δαναη κοριτσι μου εισαι κουκλαρα στη φωτογραφια. Εβαλες σε ολες μας τα γυαλια. Σουπερ σεξυ και τυπου μοντελο. Σου στελνω ενα αχνιστο φιλακι στα χειλακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μηπως να αλλαξω κι εγω φωτογραφια; Να βαλω κατι πιο σεξουλιαρικο;;;
εσένα πάντως δεν σε βλέπω να παίζεις ενεργητικό ρόλο την Βαλεντίνα ίσως ναι.Με μενα θα το εκανες Βαλεντινα??
Ολο φιλια στο στομα μου στελνη ομως. Δεν το βλεπης??? Εγω φταιω???τι την περασες?τζιβιτζιλου?
η βαλεντινα ειναι [size=20pt]100%[/size] θηλυκο
Τον Πύθωνα θες να πείς!δειξε μας και λιγο το γατακι σου
εσένα πάντως δεν σε βλέπω να παίζεις ενεργητικό ρόλο την Βαλεντίνα ίσως ναι.
χαχαχαχαχα!Τον Πύθωνα θες να πείς!
σε γουσταρει δαναη ειμαι σιγουρος.απο την πρωτη στιγμη για σενα λεει τα καλυτερα λογιαΟλο φιλια στο στομα μου στελνη ομως. Δεν το βλεπης??? Εγω φταιω???
αν εννοείς της Δανάης από πληροφορίες που έχω όχι πύθωνας σαν πασατέμπος είναι.Τον Πύθωνα θες να πείς!
αν εννοείς της Δανάης από πληροφορίες που έχω όχι πύθωνας σαν πασατέμπος είναι.
Σας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!
δειξε λιγο γατακι ομως,η δαναη εχει τα κοτσια να κανει πιο προκλητικες φωτοΣας ευχαριστω για τα καλα λογια μωρακια!
Δαναη εχεις τρελανει κοσμο εδω μεσα... Σε παω με τα χιλια!!! Να κανονισουμε για καφεδακι καποια στιγμη. Τωρα το τι θα γινει μετα... ας το αφησουμε ανοιχτο.....
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
κοριτσια κανονιστε να πατε μια βολτα για ουζακι και τσιρο προς σκαραμαγκα και μετα να πατε για μια κοινη φωτογραφιση
πιστευω οτι θα γινει παταγος
βαλεντινα παρε και το αγορι σου αν θες να το κανετε σαντουιτσακι και οταν γθυθειτε ολοι του λες το μυστικο σου
Εγω θα ελεγα καλυτερα να μην του πη τιποτα. Γιατι να του το πη?? Ας γδυθη πρωτα να γδυθη και αυτη και μετα αν δεν θελη θα πιαστουν στα χερια. Θα παλεψουν, και στο ενδιαμεσο δεν ξερης τι μπορη να γινη. Μπορη να γλυκαθη και αυτος και να θελη να αβελη τη μπαρα.