Επισκέπτης
ΛΟΚατζής ήταν?Βαλεντινα τι σειρα ησουνα?
ΛΟΚατζής ήταν?Βαλεντινα τι σειρα ησουνα?
Αυτό δεν είναι ανέκδοτο, είναι ο μελλοντικός διάλογος της valentina με τον μύωπα κύκλωπα!μιας και το thread έγινε κωμικό, λέω να δημοσιεύσω ένα (παλιό) σχετικό ανέκδοτο:
ένας τύπος έχει ψωνίσει σε μπαρ μια υποτιθέμενη ''γυναίκα'', πάνε στο σπίτι ''της'', αλλά αυτή έχει άγχος μήπως τον αιφνιδιάσει όταν του εμφανίσει τη ''βέργα'' της. για να τον χαλαρώσει, λοιπόν, του προτείνει να του φέρει να πιει μια παγωμένη μπύρα. την ώρα που έχει πάει ''αυτή'' στην κουζίνα για την μπύρα, αποφασίζει να του σκάσει το παραμύθι κι έτσι ακολουθεί ο παρακάτω σύντομος διάλογος (αυτός καθισμένος στο σαλόνι κι ''αυτή'' στην κουζίνα):
Αυτή: - Ξέρεις, πρέπει να σου αποκαλύψω κάτι
Αυτός: - Τι είναι μωρό μου? Πες μου
Αυτή: - Εεεεε, να... δεν έχω κλειτορίδα!
Αυτός: - Δεν πειράζει βρε κουτό... φέρε μια Heineken
Πουλαδερος.ΛΟΚατζής ήταν?
Ειμαστε ακριβως τιο ιδιο: ΒΙΤΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
εγω βγαινω και μαλιστα καθε βραδυ για δουλεια στη συγγρου......ακριβως στην ηλεκρτονικη αθηνων περνα να σε δω...αν κυκλοφορεις εξω........εμενα στο εχω πει να μην με ανακατεβεις...δεν εχω καμια ανμηξη στις μαλακιες σου......... αν εσυ εισε παλιομαλακας και σου αρεσει να σε ξεφτιληζουν ειναι δικο σου θεμα
Δεν αναφερθηκα στο προσωπακι σου καρδουλα μου. Μαλλον εσυ καταλαβες λαθος. Οσο για τους χαρακτηρισμους και το γενικοτερο στολισμα θα ανταπεδιδα, αλλα φανταζομαι οτι αν εχεις κυκλοφορησει εστω και μια φορα δημοσιως στην κατατασταση που σε ειδα στην φω τογραφια ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις ακουσει και χειροτερα. Ειμαστε ακριβως τιο ιδιο: ΒΙΤΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
Προσπαθησε να βριζεις λιγο πιο θηλυκα, δεν εισαι σπιτι σου ψυχουλα μου.
Σε λατρευω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Πουλαδερος.
Ομορφη Συλβια...
αν κι εχω εξηγησει οτι δεν εχω μπει εδω για να διαφημιστω επαγγελματικα εσυ εξακολουθεις να με βλεπεις ανταγωνιστικα και δεν χανεις ευκαιρια να διαφημιζεσαι και να λες που δουλευεις. Σε βρισκω κουκλιτσα και πολυ γλυκο παιδακι. Δεν ειναι ωραιο ομως βρε καρδουλα μου να παρακαλαμε τους πελατες. Δεν μας σεβονται μετα. Και καποιες απο εμας καταληγουν να δουλευουν για ελαχιστα ευρω. Ξερεις ποιες. Αυτες που τρωνε τα γιαουρτια στην καουκα.
Δεν θελω να τσακωνομαστε. Θα ηθελα πολυ να γινουμε φιλες και γιατι οχι να μεινουμε και μαζι καποια στιγμη. Γιατι να πληρωνουμε δυο ενοικια;
Σε λατρευω.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
εγω βγαινω και μαλιστα καθε βραδυ για δουλεια στη συγγρου......ακριβως στην ηλεκρτονικη αθηνων περνα να σε δω...αν κυκλοφωρεις εξω........
να το πας το κορίτσι και μέσα στην ηλεκτρονική να ψωνίσει την προίκα της να της πάρεις και ένα σίδερο γιουρο πρό εσύ για δώρο στο γάμο της.Ομορφη Συλβια...
αν κι εχω εξηγησει οτι δεν εχω μπει εδω για να διαφημιστω επαγγελματικα εσυ εξακολουθεις να με βλεπεις ανταγωνιστικα και δεν χανεις ευκαιρια να διαφημιζεσαι και να λες που δουλευεις. Σε βρισκω κουκλιτσα και πολυ γλυκο παιδακι. Δεν ειναι ωραιο ομως βρε καρδουλα μου να παρακαλαμε τους πελατες. Δεν μας σεβονται μετα. Και καποιες απο εμας καταληγουν να δουλευουν για ελαχιστα ευρω. Ξερεις ποιες. Αυτες που τρωνε τα γιαουρτια στην καουκα.
Δεν θελω να τσακωνομαστε. Θα ηθελα πολυ να γινουμε φιλες και γιατι οχι να μεινουμε και μαζι καποια στιγμη. Γιατι να πληρωνουμε δυο ενοικια;
Σε λατρευω.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
κυκλοφορούν και εισαγόμενες τρανς τώρα?Και κανε κατι με τα ορθογραφικα σου κουκλιτσα μου. Εκτος βεβαια κι αν δεν εισαι Ελληνιδα οποτε δικαιολογεισαι και σου αξιζουν συγχαρητηρια που εμαθες τη γλωσσα μας τοσο συντομα. Μπραβο!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
κουφαλίτσα..εσύ ξέρεις περισσότερα για ..εισαγομενα....κυκλοφορούν και εισαγόμενες τρανς τώρα?
λες να μας βγει Πολωνός μπεκρούλιακας το κορίτσι¨?κουφαλίτσα..εσύ ξέρεις περισσότερα για ..εισαγομενα....
αγαλια αγαλια θα τα μαθω τα εληνικα που θα μου παει...σκεφτομαι να μου κανει φροντηστιριοΚαι κανε κατι με τα ορθογραφικα σου κουκλιτσα μου. Εκτος βεβαια κι αν δεν εισαι Ελληνιδα οποτε δικαιολογεισαι και σου αξιζουν συγχαρητηρια που εμαθες τη γλωσσα μας τοσο συντομα. Μπραβο!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
λες να μας βγει Πολωνός μπεκρούλιακας το κορίτσι¨?
δεν το χλευαζω!!!σοβαρα μιλαω..ενα παθος εχω και εγω σε αυτη την ζωη!!!εφτασα στο σημειο να παρω καταναλωτικο δανειο για το παθος που εχω,οσο σοβαρα μιλας εσυ αλλο τοσο σοβαρα μιλαω και εγωΜη μου το παιζειςι σας κομπλαρει το θεμα της μπετοβεργας αθωο μου λαγουδακι. Μην χλευαζεις αυτο που πληρωνεις σε οποια τιμη σου ζητηθει. Φαινεται πολυ κομπλεξικο και μιζερο. Μακια! Μακια!! Μακια!!!