kaliosnatrios
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα ομορφα κορίτσια καθώς και στα λοιπά μέλη του forum
καλη εβδομαδα και σε σενα φιλε!Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα ομορφα κορίτσια καθώς και στα λοιπά μέλη του forum
πες μας την αντιδραση του οταν θα δει την μπετοβεργα.περιμενουμε με αγωνιαΠαλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Καλώς την star του σαιτ!Μη μου το παιζειςι σας κομπλαρει το θεμα της μπετοβεργας αθωο μου λαγουδακι. Μην χλευαζεις αυτο που πληρωνεις σε οποια τιμη σου ζητηθει. Φαινεται πολυ κομπλεξικο και μιζερο. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
τώρα εδώ κόβουν τις φλέβες ή αργότερα...το αγόρι της που φλερτάρουν δεν ξέρει τίποτα..........Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
αγόρι της? είπε?τώρα εδώ κόβουν τις φλέβες ή αργότερα...το αγόρι της που φλερτάρουν δεν ξέρει τίποτα..........
Και δεν φοβασε μηπως το καταλαβη οταν θα περιμενη να γινει πατερας?Παλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Και δεν φοβασε μηπως το καταλαβη οταν θα περιμενη να γινει πατερας?
1ον Ξέχασες να με αποκαλέσεις παράσιτο του σαιτ, να μην ξαναγίνει παρακαλω!Αγαπημενε ταρατσα...
μιλωντας μου στο αντρικο δεν καταλαβαινεις οτι θιγεις και τα αλλα κοριτσια του σαιτ; Τα κοριτσια για τα οποια εχετε φτιαξει ειδικο θρεντ στο φορουμ και τα οποια οφειλεις να σεβεσαι... Θα σε παρακαλουσα να βαλεις τα δυνατα σου και να προσποιηθεις οτι σου εδωσαν καλη αγωγη απο το σπιτι σου. Να εισαι καλα. Σε λατρευω κουκλακι μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αφου ακομα στο περιμενε τον εχεις τον ανθρωπο τι του δινεις δωρεαν?Σας ταραζει που υπαρχουν αντρες που τους δινουμε δωρεαν αυτο που εσεις ακριβοπληρωνετε; Ειναι γεγονος και πρεπει να το δεχτειτε. Αλλοι πληρωνουν και μπαινουν σε σαιτ για να ενημερωθουν για το βιτσιο τους και αλλοι το χαιρονται τζαμπα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Γιατι με αυτη τι κανει κατουργιεται απο τα γελια.4ον Μπορείς να βάλεις την άλλη την φωτό στο avatar με την κόκκινη περούκα? Ο ανηψίος μου δεν τρώει το φαί του τώρα τελευταία και με εκείνη την φωτο τρόμαζε και έτρωγε κανονικά!
Σας ταραζει που υπαρχουν αντρες που τους δινουμε δωρεαν αυτο που εσεις ακριβοπληρωνετε; Ειναι γεγονος και πρεπει να το δεχτειτε. Αλλοι πληρωνουν και μπαινουν σε σαιτ για να ενημερωθουν για το βιτσιο τους και αλλοι το χαιρονται τζαμπα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αν δεν έβαζες τα Μάκια στο τέλος θα παρεξηγιόμουν!Αγαπητε διαδικτυακε μαγκα Ταρατσα:
Οι αποψεις σου ειναι σεβαστες, τις βρισκω και πολυ χαριτωμενες ειδικα αν εισαι παιδι Γυμνασιου η αποφοιτος δημοτικου. Νομιζω ομως οτι κακως συμμετεχεις στο θρεντ αυτο αφου εχεις αυτα τα πιστευω. Ισως αν δεν το κατανοεις θα επρεπε οι υπευθυνοι του σαιτ να μας προσταυευουν (τις τρανσεξουαλ και τους φιλους τους) απο τις επιθεσεις σου.
Δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειμαι ομορφη.
Δεν ειναι τραγικο που μας πετανε με τις κλωτσιες απο τη δουλεια σου κι εσυ δεν μπορεις να ξεκολλησεις απο εδω μεσα;
Δεν εισαι υπευθυνος για την αγωγη που σου εδωσαν απο το σπιτι σου. Θα επρεπε ομως μεγαλωνοντας να ειχες δουλεψει πανω σε αυτο το θεμα.
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ααχχχχχχχχ..την θέλω κολασμέναααααααα........Σας ταραζει που υπαρχουν αντρες που τους δινουμε δωρεαν αυτο που εσεις ακριβοπληρωνετε; Ειναι γεγονος και πρεπει να το δεχτειτε. Αλλοι πληρωνουν και μπαινουν σε σαιτ για να ενημερωθουν για το βιτσιο τους και αλλοι το χαιρονται τζαμπα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!