Το πάτε για σοβαρά; αν ναι να γίνω κουμπάρος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
Επισκέπτης
εγω παντως επειδη βλεπω παλι να τα θελει ο κωλος του...για να μην το γαμησουμε υο θρεαντ να γινει ενα για παρτι του ωστε να του τα ριχνουμε εκει....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δωσ'του να διαβασει ενα βιβλιο για τους τρανσεξουαλΜου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
βγαινουν και σε γραφη μπραιγ
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Το πάτε για σοβαρά; αν ναι να γίνω κουμπάρος
Σημερα γααα-, σημερα γαμος γινεται...
Παπαγιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοο Ευλογισε τα παλικαρια
[size=8pt]και εναν οφθαλμιατρο να εξετασει τον γαμπρο[/size]
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Αόμματος είναι;Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Επισκέπτης
Παλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
συγνωμη το μυλο δεν το βλεπει την φωνη δεν την καταλαβαινει...δηλαδη κ τυφλος κ κουφος...ωραιο πραμα ψωνισες....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πλακιτσα κανουμε μωρο μου και εγω αν δεν το ελεγες δεν θα σε ειχα καταλαβειΠαλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
να πατε στον σεσουλα στο περιστερι,να σας σερβριρει αρχιδια στην λαδοκολλα και μολις τα πεταξει ο σερβιτορος πανω στο τραπεζι,πεσ'του το σε στυλ κουιζ:τι κοινο εχουμε εμεις οι δυο με αυτο που βρισκεται πανω στο τραπεζι????(ναζιαρικα)
μακια μακια μακια
Επισκέπτης
πλακιτσα κανουμε μωρο μου και εγω αν δεν το ελεγες δεν θα σε ειχα καταλαβει
να πατε στον σεσουλα στο περιστερι,να σας σερβριρει αρχιδια στην λαδοκολλα και μολις τα πεταξει ο σερβιτορος πανω στο τραπεζι,πεσ'του το σε στυλ κουιζ:τι κοινο εχουμε εμεις οι δυο με αυτο που βρισκεται πανω στο τραπεζι????(ναζιαρικα)
μακια μακια μακια
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχααχαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμπυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα εχω λιωσει..........αχαααααααααααααααχαχαασχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η φωνη μου ειναι εντελως κοριτσιστικη μωρο μου, δεν εχω τετοια προβληματα ΕΥΤΥΧΩΣ. Το παιδι ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει καμια σχεση με το χωρο μας. Συμβαινουν και αυτα. Μακιααααααααα!!!!
Τερατακια ολο με πειραζετε! Σας λατρευω!!! Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Η φωνη μου ειναι εντελως κοριτσιστικη μωρο μου, δεν εχω τετοια προβληματα ΕΥΤΥΧΩΣ. Το παιδι ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει καμια σχεση με το χωρο μας. Συμβαινουν και αυτα. Μακιααααααααα!!!!
ΑΧ βαλεντινα αχ βρε τσαχπινα
σαν αγοροκοριτσο η μιλια σου....
Επισκέπτης
σαν τον αλλον που ελεγε οτι ειναι της νυχτας κ ειχε βγει στην στεφανιδου κ ελεγε οτι παντρευτηκε τρανσ κ δεν το καταλαβε...ωραιους παντως ψωνιζεται...κ για πες μας ρε βαγγελη πως τον γνωρισες απο περιεργεια....Η φωνη μου ειναι εντελως κοριτσιστικη μωρο μου, δεν εχω τετοια προβληματα ΕΥΤΥΧΩΣ. Το παιδι ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει καμια σχεση με το χωρο μας. Συμβαινουν και αυτα. Μακιααααααααα!!!!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Να του πεις `Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ είμαι αντράκι, είμαι κορίτσι με αρχίδια εγώ'
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στο στρατοσαν τον αλλον που ελεγε οτι ειναι της νυχτας κ ειχε βγει στην στεφανιδου κ ελεγε οτι παντρευτηκε τρανσ κ δεν το καταλαβε...ωραιους παντως ψωνιζεται...κ για πες μας ρε βαγγελη πως τον γνωρισες απο περιεργεια....
και αν δεν σε πιστεψει βγαλτον εξωΝα του πεις `Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ είμαι αντράκι, είμαι κορίτσι με αρχίδια εγώ'
SPECIALOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Εχθες το βραδυ σε βολτα στην <αμαρτολη> λεωφορω κατα τις 23:00 δεν υπηρχε ουτε ψυχη !
παρ ολο που οι κλιματολογικες συνθηκες ηταν αρκετα καλες!
που εχουν χαθει ολα τα τρελα μωρα που γουσταρουμε ?
παρ ολο που οι κλιματολογικες συνθηκες ηταν αρκετα καλες!
που εχουν χαθει ολα τα τρελα μωρα που γουσταρουμε ?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
αφου καθεστε και τα πιστευετε...Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
KONTAROPILAFO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η γνωριμια εγινε σε μια σκαλοσια σε ενα εργοταξιο στο ΜΑΡΟΥΣΙ.Στα μπετα αυτοσ καλουπατζησ ο βαγγοσ....
ειναι κεφατη γυριζει απο το βεροπουλοΝα του πεις `Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ είμαι αντράκι, είμαι κορίτσι με αρχίδια εγώ'
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K