Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!

Επισκέπτης
εγω παντως επειδη βλεπω παλι να τα θελει ο κωλος του...για να μην το γαμησουμε υο θρεαντ να γινει ενα για παρτι του ωστε να του τα ριχνουμε εκει....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μου φαινεται πολυ αστειο που μιλαω μαζι σας για το αγορι μου. Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε ακομη στις αρχες και δεν ξερει τιποτα για μενα. Αρα μιλαμε για ενα αγνο και αθωο φλερτ! Ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε μωρακια! Φοβαμαι ομως πως θα αντιδρασει αν μαθει οτι δεν γεννηθηκα γυναικα. Αρκετα με τους προβληματισμους μου. Σας λατρευω. Μακια! Μακια!! ΜΑκια!!!
δωσ'του να διαβασει ενα βιβλιο για τους τρανσεξουαλ
βγαινουν και σε γραφη μπραιγ :uglystupid:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το πάτε για σοβαρά; αν ναι να γίνω κουμπάρος

Σημερα γααα-, σημερα γαμος γινεται...

Παπαγιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοο  Ευλογισε τα παλικαρια  :priest:

:2funny: :2funny:

[size=8pt]και εναν οφθαλμιατρο να εξετασει τον γαμπρο[/size]  :helpplea:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Αόμματος είναι;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Παλι με πειραζετε βρε τερατακια; Αφου σας λεω ειμαστε στις αρχες ακομη και το μωρο μου δεν εχει καταλαβει τιποτα για το τι ημουν. Δεν εχουμε κανει ακομη ερωτα για να δει οτι δεν εχω στηθακια και αιδοιο. Νομιζει οτι ειμαι ενα απλο κοριτσι που δουλευει ως ρεσεψιονιστ σε μια φαρμακευτικη εταιρια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

συγνωμη το μυλο δεν το βλεπει την φωνη δεν την καταλαβαινει...δηλαδη κ τυφλος κ κουφος...ωραιο πραμα ψωνισες....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πλακιτσα κανουμε μωρο μου και εγω αν δεν το ελεγες δεν θα σε ειχα καταλαβει :boobies:
να πατε στον σεσουλα στο περιστερι,να σας σερβριρει αρχιδια στην λαδοκολλα και μολις τα πεταξει ο σερβιτορος πανω στο τραπεζι,πεσ'του το σε στυλ κουιζ:τι κοινο εχουμε εμεις οι δυο με αυτο που βρισκεται πανω στο τραπεζι????(ναζιαρικα)
μακια μακια μακια

Επισκέπτης
πλακιτσα κανουμε μωρο μου και εγω αν δεν το ελεγες δεν θα σε ειχα καταλαβει :boobies:
να πατε στον σεσουλα στο περιστερι,να σας σερβριρει αρχιδια στην λαδοκολλα και μολις τα πεταξει ο σερβιτορος πανω στο τραπεζι,πεσ'του το σε στυλ κουιζ:τι κοινο εχουμε εμεις οι δυο με αυτο που βρισκεται πανω στο τραπεζι????(ναζιαρικα)
μακια μακια μακια

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχααχαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμπυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχω λιωσει..........αχαααααααααααααααχαχαασχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η φωνη μου ειναι εντελως κοριτσιστικη μωρο μου, δεν εχω τετοια προβληματα ΕΥΤΥΧΩΣ. Το παιδι ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει καμια σχεση με το χωρο μας. Συμβαινουν και αυτα. Μακιααααααααα!!!!

Τερατακια ολο με πειραζετε! Σας λατρευω!!! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Η φωνη μου ειναι εντελως κοριτσιστικη μωρο μου, δεν εχω τετοια προβληματα ΕΥΤΥΧΩΣ. Το παιδι ειναι μια χαρα, απλα δεν εχει καμια σχεση με το χωρο μας. Συμβαινουν και αυτα. Μακιααααααααα!!!!

ΑΧ βαλεντινα αχ βρε τσαχπινα
σαν αγοροκοριτσο η μιλια σου....

Επισκέπτης

σαν τον αλλον που ελεγε οτι ειναι της νυχτας κ ειχε βγει στην στεφανιδου κ ελεγε οτι παντρευτηκε τρανσ κ δεν το καταλαβε...ωραιους παντως ψωνιζεται...κ για πες μας ρε βαγγελη πως τον γνωρισες απο περιεργεια....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

Να του πεις `Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ είμαι αντράκι, είμαι κορίτσι με αρχίδια εγώ'

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σαν τον αλλον που ελεγε οτι ειναι της νυχτας κ ειχε βγει στην στεφανιδου κ ελεγε οτι παντρευτηκε τρανσ κ δεν το καταλαβε...ωραιους παντως ψωνιζεται...κ για πες μας ρε βαγγελη πως τον γνωρισες απο περιεργεια....
στο στρατο :headbang:
Να του πεις `Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες, εγώ είμαι αντράκι, είμαι κορίτσι με αρχίδια εγώ'
και αν δεν σε πιστεψει βγαλτον εξω :2funny: :2funny:

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
Εχθες το βραδυ σε βολτα στην <αμαρτολη> λεωφορω κατα τις 23:00 δεν υπηρχε ουτε ψυχη !
παρ ολο που οι κλιματολογικες συνθηκες ηταν αρκετα καλες!
που εχουν χαθει ολα τα τρελα μωρα που γουσταρουμε ?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αφου καθεστε και τα πιστευετε...

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η γνωριμια εγινε σε μια σκαλοσια σε ενα εργοταξιο στο ΜΑΡΟΥΣΙ.Στα μπετα αυτοσ καλουπατζησ ο βαγγοσ....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Προσωπικά θα προτιμούσα να πηδήξω την ιδρωμένη μασχάλη ενός βρομιάρη σερβιτόρου που δουλεύει στην Πλάκα μέρα μεσημέρι στους 40 βαθμούς φορώντας άσπρο πουκάμισο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom