Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συνεχισε να συντηρεις το μυθο μου με το μονο τροπο που σου εμαθαν:

Βγαζοντας αναρθρες κομπλεξικες κραυγες χωρις φυσικα να μπορεις να μου απαντησεις στα ισα. Δεν σου εδωσαν αγωγη, δεν σου εδωσαν παιδεια, δεν σου εδωσαν μορφωση δεν σου εδωσαν ουτε τη δυνατοτητα να βαλεις στη θεση του ενα μεταμφιεσμενο ανδρικελο; Ουτε καν μεσα απο ενα σαιτ για μπουρδελιαρηδες;

Σε λατρευω. Εισαι σχεδον τοσο φοβισμενος οσο ημουν κι εγω πριν δημιουργησω τη Βαλεντινα.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Αγαπητε διαδικτυακε μαγκα Ταρατσα:
Ισως αν δεν το κατανοεις θα επρεπε οι υπευθυνοι του σαιτ να μας προσταυευουν (τις τρανσεξουαλ και τους φιλους τους) απο τις επιθεσεις σου.
Α ναι και δεν είσαι transexual, τραβέλι είσαι στην υποκατηγορία μπετατζής με περούκα! :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ισως ταρατσα. Δυστυχως για σενα ο μπετατζης με περουκα ειναι ειδος υπο προστασια σε αυτο το θρεντ. Ρωτα και τη συναδελφο. Ξερει αυτη.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ισως ταρατσα. Δυστυχως για σενα ο μπετατζης με περουκα ειναι ειδος υπο προστασια σε αυτο το θρεντ. Ρωτα και τη συναδελφο. Ξερει αυτη.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
εμενα στο εχω πει να μην με ανακατεβεις...δεν εχω καμια ανμηξη στις μαλακιες σου......... αν εσυ εισε παλιομαλακας και σου αρεσει να σε ξεφτιληζουν ειναι δικο σου θεμα:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μιας και το thread έγινε κωμικό, λέω να δημοσιεύσω ένα (παλιό) σχετικό ανέκδοτο:

ένας τύπος έχει ψωνίσει σε μπαρ μια υποτιθέμενη ''γυναίκα'', πάνε στο σπίτι ''της'', αλλά αυτή έχει άγχος μήπως τον αιφνιδιάσει όταν του εμφανίσει τη ''βέργα'' της. για να τον χαλαρώσει, λοιπόν, του προτείνει να του φέρει να πιει μια παγωμένη μπύρα. την ώρα που έχει πάει ''αυτή'' στην κουζίνα για την μπύρα, αποφασίζει να του σκάσει το παραμύθι κι έτσι ακολουθεί ο παρακάτω σύντομος διάλογος (αυτός καθισμένος στο σαλόνι κι ''αυτή'' στην κουζίνα):

Αυτή: - Ξέρεις, πρέπει να σου αποκαλύψω κάτι
Αυτός: - Τι είναι μωρό μου? Πες μου
Αυτή: - Εεεεε, να... δεν έχω κλειτορίδα!
Αυτός: - Δεν πειράζει βρε κουτό... φέρε μια Heineken

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εμενα στο εχω πει να μην με ανακατεβεις...δεν εχω καμια ανμηξη στις μαλακιες σου......... αν εσυ εισε παλιομαλακας και σου αρεσει να σε ξεφτιληζουν ειναι δικο σου θεμα:jerking:        

Δεν αναφερθηκα στο προσωπακι σου καρδουλα μου. Μαλλον εσυ καταλαβες λαθος. Οσο για τους χαρακτηρισμους και το γενικοτερο στολισμα θα ανταπεδιδα, αλλα φανταζομαι οτι αν εχεις κυκλοφορησει εστω και μια φορα δημοσιως στην κατατασταση που σε ειδα στην φω τογραφια ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις ακουσει και χειροτερα. Ειμαστε ακριβως τιο ιδιο: ΒΙΤΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Προσπαθησε να βριζεις λιγο πιο θηλυκα, δεν εισαι σπιτι σου ψυχουλα μου.

Σε λατρευω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom