You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
To thread συγχωνεύτηκε λοιπόν...
εχεις δικιο δαναη ουτε εγω εχω ενοχλιση κανεναν εδω μεσα.....αλλα για το συγγεκριμενο ατομο που βρηζει και ξεφτιλιζει την προσωπηκοτητα του αλλου φταινε οι αντμιν που δεν τον πετανε εξω......μπαινει ο καθενας κριμενος πισω απο την ανωνημια του ιντερνετ και βριζει...αυτο δεν λεγετε συμετοχη σε φορουμ αλλα καταπιεση τις σεξουαλικοτητας του....Απο Παλιοτομαρο.
ρε ηρθε και το κλαψιαρικο, αυτο που μας αγαπα ολους μα ολους μας και που ειναι σταλμενο να μας δεινει την Αγαπη του και την ηδονη!!!! αντε ρε παλιογερο και εσυ, φτιαξε τα κατακιτρινα αλογισια δοντια σου και αλαξε το τροπαριο του Αγαπες μου. αντε που εχεται μπει ολα τα απολοιμενα εδω μεσα
Η σιωπη μου προς απαντηση σου. Τιποτα αλλο. Μαθετε να σεβεστε, και μετα να φτιαχνετε ειδικα φορουμ για ατομα σαν και εμας. Εγω προσωπικα δεν εχω ενοχληση κανεναν εδω μεσα.
moirazwpono
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Kαλά ρε Σύλβια,σε ποιό κόσμο ζεις εσύ?Δεν περίμενες ότι θα υπάρχουν και τέτοια άτομα? Ευτυχώς ή δυστυχώς στα φόρουμ ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του κι αυτός είναι ο χαβαλές.
αλλο χαβαλες και αλλο να ξεφτιλιζεις την προσοπηκοτητα καπιου..εγω εκει που μεγαλωσα εμαθα να σεβομαι τους αλους ασχετα αν μου αρεσουν οι οχι κα8ενος επιλογη του ειναι να ειναι αυτο που ειναι και να εχει την εμφανιση που γουσταρει... : αλλα δεν θελω να το συνεχισω σαν συζητηση επιδη δεν θα βγει καπιου.....Kαλά ρε Σύλβια,σε ποιό κόσμο ζεις εσύ?Δεν περίμενες ότι θα υπάρχουν και τέτοια άτομα? Ευτυχώς ή δυστυχώς στα φόρουμ ο καθένας μπαίνει και γράφει τη μαλακία του κι αυτός είναι ο χαβαλές.
δεν εχεις και αδικοΣυνήθως αυτοι που σας βριζουν την ημερα ειναι οι καλυτεροι πελάτες σας τη νυχτα
κανε τροποπιοιση θα στο σβισουν γραφε με μικραΔΑΝΑΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΟΛΠΑ
και η μπροστα εξησου το ιδιο καλη ειναιπαντωσ silvia πολυ καλη η πισω πλευρα σου εστω και απο photo.
Την στειλαν την τρελη μαλλον και ετσι ελπιζω να αναπτυχθουν θεματα και συζητησεις που θα προσφερουν κατι σε ολους.στις τελευταιες 20 τουλαχιστον σελιδες νομιζω οτι ειμαι στο πανελ της Λαμπιρη με καλεσμενο τον Ρεβη,ελεος με το κραξιμο ποια!!!!!!!!!1
Fetihistis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν σε εχω συναντησει ποτε..αν και το μετανιωνω καθημερινα...κι ας μην στο δειχνω..
Δεν με ενδιαφερουν οι "normal' ή οι sexy φωτογραφιες σου..
Δεν με νοιαζει πως εισαι εμφανισιακα..
Εισαι η πιο γλυκια ψυχουλα που εχω μιλησει..
Εισαι αυθεντικη και-συγνωμη μωρο μου,αλλα θα το πω- αναλωνεσαι με καποιους ανθρωπους που δεν αξιζουν..
Εισαι μοναδικη και το ξερω..χωρις να σε γνωρισω απο κοντα..
Καθε φορα που μου στελνεις μυνημα μου θυμιζεις οτι υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα περα απο το sex, ακομη κι αν εδω μεσα εχουν ολοι ενα πραγμα στο μυαλο τους..
Θα με χλεαυσουν που σου μιλαω ετσι..οπως χλευαζουν και σενα καποιοι που δεν ξερουν..Δεν με νοιαζει..ισως δεν ξαναμπω ποτε εδω μεσα..
Sylvia σε λατρευω,
Αγγελος
Εισαι αυθεντικη και-συγνωμη μωρο μου,αλλα θα το πω- αναλωνεσαι με καποιους ανθρωπους που δεν αξιζουν..
Καθε φορα που μου στελνεις μυνημα μου θυμιζεις οτι υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα περα απο το sex, ακομη κι αν εδω μεσα εχουν ολοι ενα πραγμα στο μυαλο τους..
Θα με χλεαυσουν που σου μιλαω ετσι..οπως χλευαζουν και σενα καποιοι που δεν ξερουν..Δεν με νοιαζει..ισως δεν ξαναμπω ποτε εδω μεσα..
Sylvia σε λατρευω,
Αγγελος
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σε αυτό το φόρουμ χρειάζονται πολλές
να εισε καλα και να προσεχεις εκει και εγω σε λατρευω γιατι εισε πολυ καλο παιδι και ας μην εχουμε συναντηθει ποτεΔεν σε εχω συναντησει ποτε..αν και το μετανιωνω καθημερινα...κι ας μην στο δειχνω..
Sylvia σε λατρευω,
Αγγελος
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με την σειρα μου θα πω και εγω τα καλυτερα για την συλβια,χωρις να την ξερω,απλα εχουμε μιλησει λιγο,και χωρις να εχω καμμια εμπειρια απο trans γιατι απλα δεν ετυχε
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και εγω απο τη μερια μου δεν την εχω γνωριση απο κοντα τη Συλβια αλλα μπορω να πω ειναι πολυ αξολογο ατομο απο οτι εχω συζητηση μαζη της. Δεν ειναι τυχαιο που την αγαπανε τοσο. Και ευχομε καποια μερα να σε γνωρισω και απο κοντα. Εχης τα φιλια μου.
να εισαι καλα βρε κοριτσι μου θα κανονισουμε καποια μερα να πιουμε καφεδακι να γνωριστουμεΚαι εγω απο τη μερια μου δεν την εχω γνωριση απο κοντα τη Συλβια αλλα μπορω να πω ειναι πολυ αξολογο ατομο απο οτι εχω συζητηση μαζη της. Δεν ειναι τυχαιο που την αγαπανε τοσο. Και ευχομε καποια μερα να σε γνωρισω και απο κοντα. Εχης τα φιλια μου.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K