Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κουκλες είχα πάει πριν κανένα 15θημερο (καθημερινή - Πέμπτη συγκεκριμένα και ήταν νέκρα) Από ότι μου είπε και η Ελενα στο μπαρ γενικά έχει πέσει πολύ η κίνηση και μόνο Παρασκευή και Σαββατο εχει κόσμο (κυρίως Σαββατο). 

Εχεις λεπτομερειες ή και κατι αλλο?
τι ειδες εκει? νεκρα καταραμενη?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ας κρατησουμε ενα επιπεδο. Νομιζω οτι το τι ειμαστε ειναι ξεκαθαρο. Εκτος αν θες να μου πεις οτι πας ετσι στο σουπερ μαρκετ. Ψυχραιμια...

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαγγο βαγγο εισαι εδω ???τρελο αγορι.....ξανθο παλικαρι....Σουιδοσ εισαι???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
επαγγελματικος συναγωνισμος κοριτσια μην ξεφευγετε. εδω ειμαστε ολοι μια παρεα

Επισκέπτης
μιας κ μπηκα στο θρεαντ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς την δαναη συλβια κ ναντια....τι ηλικιες ανδρων συνηθως συναναστρεφεστε?ασ πουμε 15ηδες ερχονται στον χωρο σας?οποια θελει ας απαντησει...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μιας κ μπηκα στο θρεαντ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς την δαναη συλβια κ ναντια....τι ηλικιες ανδρων συνηθως συναναστρεφεστε?ασ πουμε 15ηδες ερχονται στον χωρο σας?οποια θελει ας απαντησει...
εγω μπορω να απαντησω μονο για μενα.......απο 19-20 και ανω μεχρι 60....ελπιζω να σε καληψα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αντε μπραβο!!!βλεπω να υπαρχει ηρεμια,ρε παιδια μην το ξεσκισουμε με προσωπικες επιθεσεις και ειρωνιες,σεβασμο στις σεξουαλικες επιθυμιες ΟΛΩΝ

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε μπραβο!!!βλεπω να υπαρχει ηρεμια,ρε παιδια μην το ξεσκισουμε με προσωπικες επιθεσεις και ειρωνιες,σεβασμο στις σεξουαλικες επιθυμιες ΟΛΩΝ
ειδες επιασε το ευχελαιο που εκανε ο χρισοστομος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μη μας ματιασεις

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Για μερικους ειναι τροπος ζωης στα πλαισια της δικιας τους κοσμοθεωριας.Αλλος τα βλεπει διαφορετικα.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
γεια σας παιδια! φαντασιωστειλση μου ειναι να παω με τρανς καμια πληροφορια συμβουλη πρωταση? στειλτε pm αν ειναι ευκολο

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπες μου γεια σας! Σας ελειψα κααθολου;;; Εμενα παντως μου λειψατε παρα παρα πολυ. Βλεπω οτι το κενο μου προσπαθησαν να καλυψουν καποιες αλλες τρανσεξουαλ χωρις ομως να καταφερουν να ξεσηκωσουν τα πληθη σαν την μοναδικη Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Προφανως η παρουσια μου εχει ταραξει παρα πολυ κοσμο μεταξυ αυτων και καποια "κοριτσακια" που βαζουν ολο και πιο μακρινες φωτογραφιες η κρυβουν τις μουρες τους.

Μεσα απο αυτο το σαιτ ενημερωθηκα:
για το πως θα γερασει το Γωγουλινι αν γινει πρεζου
πως θα ηταν ο υδραυλικος μου με ξεχειλωμενη κοκκινη βρακα

Η μονη που βαζει το προσωπακι της ειναι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Η μονη που σας βλεπει σαν ανθρωπους και οχι σαν πελατακια. Βαλεντινα Σταρ Τρανς: ο ανθρωπος που θα σου δωσει κι ενα πιατο φαγητο να φας!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
τι πεζετε με το γογουλινι παλιοτερα πριν γινι γνοστι ιταν πολι σιχνα στις κουκλες?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απο Παλιοτομαρο.

ρε ηρθε και το κλαψιαρικο, αυτο που μας αγαπα ολους μα ολους μας και που ειναι σταλμενο να μας δεινει την Αγαπη του και την ηδονη!!!! αντε ρε παλιογερο και εσυ, φτιαξε τα κατακιτρινα αλογισια δοντια σου και αλαξε το τροπαριο του Αγαπες μου. αντε που εχεται μπει ολα τα απολοιμενα εδω μεσα

Η σιωπη μου προς απαντηση σου. Τιποτα αλλο. Μαθετε να σεβεστε, και μετα να φτιαχνετε ειδικα φορουμ για ατομα σαν και εμας. Εγω προσωπικα δεν εχω ενοχληση κανεναν εδω μεσα. 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα γινη κανενα μπαχαλο. Απλα δεν θα ξαναμπω στο συγκεκριμενο φορουμ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
[size=16pt]PLEASE READ FIRST![/size]

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Σήμερα αποφάσισα να ανοιξω αυτο το νεο thread, να δημιουργήσουμε ένα νεο χώρο στο φόρουμ όπου όλοι οι λάτρεις των τρανς θα μπορούνε να βρίσκουνε χρήσιμες πληροφορίες για να σβήνουνε την καύλα τους. Και το thread αυτο εχει αυτον τον σκοπό και μονο.

Επειδή είναι σίγουρο πως θα βρεθούνε διάφοροι κομπλεξικοί, οι οποίοι θα κατακρίνουνε αυτή την ανταλλαγή πληροφοριών με υβριστικά μηνύματα και άθλιες ειρωνίες, θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον δεν τον ενδιάφερει το συγκεκριμένο θέμα απλά να μην ασχοληθεί.
Επισης παρακαλουνται τα τρανσεξουαλ κοριτσια που επιθυμουν να συμμετεχουν, να μην διαφημιζουν τον εαυτο τους και να μην ξεκινουν συζητησεις που θα πυροδοτησουν το κλιμα με ατομα κομπλεξικα, οπως εγινε σε συναδελφο thread.

Το thread εχει σαν σκοπο την ανταλλαγη πληροφοριων και εμπειριων. Αν δεν σας αρεσει το θεμα, ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!

Τέλος, όσοι από εσας έχετε εμπειρίες με τρανς και πιστεύετε πως θέλετε να βοηθήσετε και όλους εμάς που μας αρέσει η φάση να ζήσουμε κάτι ανάλογο, παρακαλείσθε να δώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες έχετε.
Ντάξει, αλλά τι διαφορά έχει αυτό το thread απ' το "Τραβέλια με προσόντα"; :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γραφουν τα ατομα που πριν λιγο μας καταβριζαν ολες και τωρα θελουν να μας προσκαλεσουν εδω να συζηταμε και περιμενουν ανταποκριση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom