Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το μονο που δεν ηξερα ειναι οτι οι πουτσοι μιλανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω ολοι ξερουν αλλα φοβουνται να τον εκφρασουν
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:Μπηκα και ειδα στο myspace την σελιδα του..... Β Ο Η  Θ Ε Ι Α  .... τι σκερτσο και τι ναζι, ο Σταλλονε με γυναικεια ρουχα , και με αλοτε κοκκινουλα η ξανθουλα περουκα... να προτηνω στον εν λογω κυριο να πιασει καμια σοβαρη δουλεια... ετσι , γιατι ξεφτηληζεται και ο αντρας και η Γυναικα ρε φιλε... και τουλαχιστον αφου εισαι με τετοια εμφανιση τοσο αθλια ρε φιλε , μην μας αηδιαζεις με αυτες της φωτο που κατα καιρους βαζεις Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπες μου γεια σας! Σας ελειψα κααθολου;;; Εμενα παντως μου λειψατε παρα παρα πολυ. Βλεπω οτι το κενο μου προσπαθησαν να καλυψουν καποιες αλλες τρανσεξουαλ χωρις ομως να καταφερουν να ξεσηκωσουν τα πληθη σαν την μοναδικη Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Προφανως η παρουσια μου εχει ταραξει παρα πολυ κοσμο μεταξυ αυτων και καποια "κοριτσακια" που βαζουν ολο και πιο μακρινες φωτογραφιες η κρυβουν τις μουρες τους.

Μεσα απο αυτο το σαιτ ενημερωθηκα:
για το πως θα γερασει το Γωγουλινι αν γινει πρεζου
πως θα ηταν ο υδραυλικος μου με ξεχειλωμενη κοκκινη βρακα

Η μονη που βαζει το προσωπακι της ειναι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Η μονη που σας βλεπει σαν ανθρωπους και οχι σαν πελατακια. Βαλεντινα Σταρ Τρανς: ο ανθρωπος που θα σου δωσει κι ενα πιατο φαγητο να φας!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης

το θρεντ παντως εχει χασει ολοκληρωτικα καθε ιχνος σκοπου. Θα περιμενω μεχρι να διορθωθει εστω και λιγο.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οταν αλλαξεις ψευδωνυμο και γραψεις τι πραγματικα σου αρεσει (που αποκλειεται να ειναι η μουνιλα και οι κωλαρες) θα φροντισει να παρεις ακριβως αυτο που εχεις αναγκη. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Οταν αλλαξεις ψευδωνυμο και γραψεις τι πραγματικα σου αρεσει (που αποκλειεται να ειναι η μουνιλα και οι κωλαρες) θα φροντισει να παρεις ακριβως αυτο που εχεις αναγκη. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

εσενα θελω το βρηκες...τοσο καιρο σου την λεω επειδη σε γουσταρω πολυ....σε ερωτευτηκα απο την πρωτη ματια....αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ βαγγελη μου ποτε θα με κανεις να νιωσω οπως πραγματικα μου αξιζει........Μακια μακια μακια...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ελπιζω με τα δυο απανωτα μηνυματα να επεισες τον εαυτο σου οτι εισαι ενας βαρβατος αντρας. Αυτο που δεν ξερεις ομως ειναι οτι οι βαρβατοι δεν ασχολουνται καθολου με περιπτωσεις σαν τη δικη μου (θες να την πεις γραφικη; θλιβερη;) γιατι πολυ απλα δεν τους αφορα καθολου το θεμα. Θες να μου πεις γιατι αφου με βρισκεις τοσο αποκρουστικη γιατι δεν σταματας να μου απευθυνεις τον λογο; Σε βρισκω πολυ γλυκο και χαριτωμενο μεσα στην απελπισμενη προσπαθεια σου να βγαλεις με καποιο τροπο τα απωθημενα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Ελπιζω με τα δυο απανωτα μηνυματα να επεισες τον εαυτο σου οτι εισαι ενας βαρβατος αντρας. Αυτο που δεν ξερεις ομως ειναι οτι οι βαρβατοι δεν ασχολουνται καθολου με περιπτωσεις σαν τη δικη μου (θες να την πεις γραφικη; θλιβερη;) γιατι πολυ απλα δεν τους αφορα καθολου το θεμα. Θες να μου πεις γιατι αφου με βρισκεις τοσο αποκρουστικη γιατι δεν σταματας να μου απευθυνεις τον λογο; Σε βρισκω πολυ γλυκο και χαριτωμενο μεσα στην απελπισμενη προσπαθεια σου να βγαλεις με καποιο τροπο τα απωθημενα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

καταρχην δεν σου ειπα ποτε οτι ειμαι βαρβατος να μην σου πω οτι ειμαι κ θυληπρεπης...μονη σου το λες αυτο...καταδευτερον ειλικρινα σου μιλαω με διασκεδαζεις αφανταστα εχω να γελασω πολυ καιρο ετσι κ αλλαξα γνωμη για εσενα...μου εισαι πολυ συμπαθης...

Επισκέπτης
καταρχην δεν σου ειπα ποτε οτι ειμαι βαρβατος να μην σου πω οτι ειμαι κ θυληπρεπης...μονη σου το λες αυτο...καταδευτερον ειλικρινα σου μιλαω με διασκεδαζεις αφανταστα εχω να γελασω πολυ καιρο ετσι κ αλλαξα γνωμη για εσενα...μου εισαι πολυ συμπαθης...
Love is in the air!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως να ερχεται να σου συγυριζει 2 φορες την εβδομαδα και πλυντηριο-σιδερωμα? χεχχεχε καλα θα ηταν.
παντως, αν το κανει, προτιμα να παρεις στεγαστικο, να σου μεινει και το σπιτι. αυτο θα εκανα εγω.

το θρεντ παντως εχει χασει ολοκληρωτικα καθε ιχνος σκοπου. Θα περιμενω μεχρι να διορθωθει εστω και λιγο.
        τι εννοεις καθε ιχνος σκοπου: εγω απο οτι διαβαζω εδω και αρκετο καιρο ειναι καμια 20 με 30 ατομα το πολι που μονοπωλητε το ΘΕΜΑ ψαχνουμε ποιος αντρας με περουκα εχει τα μεγαλητερα παπαρια και εχει ξεφυγει το θεμα τρανσεξουαλ , ομορφη σεξυ , αναφτρα και καυλα και το εχεται παει αλλου.... αν ειναι να αλλαξετε το θεμα και να το κανουνε (αντρες ντυμενοι γυναικες με προσοντα) γιατι υπαρχουν και αλοι που γουσταρουν μωρα σαν γυναικες και που δεν μπορουν να μπουν σε καμια συζητηση , γιατι το εχεται παει αλλου... δεν τα παιζω διαιτητης αλλα υπαρχουν ατομα τρανς που ξερω και θαθελαν να μπουν και με ολα αυτα τα καρακγιοζηλικια δεν μπαινουν και δεν εχουν και καμια δουλεια εδω... γιατι εχεται απομυθοποιησει  αυτα τα 3 με 4 ατομα που το εχουν κανει μονοπολειο εδω. και κανεται πως δεν ξερεται οτι εξω κυκλοφορουν ασυληπτα κουκλακια, αλλα εσεις μπορει να προτηματε τα σταθερα , κλασικα,οπου και σας φαιρονται και καλα...... καλα κανεται και πατε την ζωη σας πισω.... κολοκιθοπιτα!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
        τι εννοεις καθε ιχνος σκοπου: εγω απο οτι διαβαζω εδω και αρκετο καιρο ειναι καμια 20 με 30 ατομα το πολι που μονοπωλητε το ΘΕΜΑ ψαχνουμε ποιος αντρας με περουκα εχει τα μεγαλητερα παπαρια και εχει ξεφυγει το θεμα τρανσεξουαλ , ομορφη σεξυ , αναφτρα και καυλα και το εχεται παει αλλου.... αν ειναι να αλλαξετε το θεμα και να το κανουνε (αντρες ντυμενοι γυναικες με προσοντα) γιατι υπαρχουν και αλοι που γουσταρουν μωρα σαν γυναικες και που δεν μπορουν να μπουν σε καμια συζητηση , γιατι το εχεται παει αλλου... δεν τα παιζω διαιτητης αλλα υπαρχουν ατομα τρανς που ξερω και θαθελαν να μπουν και με ολα αυτα τα καρακγιοζηλικια δεν μπαινουν και δεν εχουν και καμια δουλεια εδω... γιατι εχεται απομυθοποιησει  αυτα τα 3 με 4 ατομα που το εχουν κανει μονοπολειο εδω. και κανεται πως δεν ξερεται οτι εξω κυκλοφορουν ασυληπτα κουκλακια, αλλα εσεις μπορει να προτηματε τα σταθερα , κλασικα,οπου και σας φαιρονται και καλα...... καλα κανεται και πατε την ζωη σας πισω.... κολοκιθοπιτα!!!!!!!!!!!
+10000
συμφωνω και επαυξανω
αν διαβασες τι εχω γραψει πολυ πιο πανω - τα ιδια λεμε
προτεινω νεο θρεντ

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο φίλε εγώ πρώτη φορά έγραψα και είδα το thread όταν είδα αυτό το πράγμα και ψιλοτρόμαξα το παρακάναμε, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναμπερδευτώ εκτός απο επείγοντα περιστατικά!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν συμφωνεις καθολου arkas75. Αν συμφωνουσες δεν θα συμμετειχες τοσο ενεργα στη νεα μορφη του θρεντ που ειναι λιγο πιο κυνικη και δεν κοροιδευομαστε πλεον μεταξυ μας. Πριν θεοποιουσατε αξυριστους αντρες με περουκες (sorry girls) τωρα τους κραζετε. Στο προσωπο μου βεβαια... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
κ εγω το καταλαβα οτι το παρατραβηξα κ ζητω συγνωμη σε αυτους που κουρασα....

Επισκέπτης
Δεν συμφωνεις καθολου arkas75. Αν συμφωνουσες δεν θα συμμετειχες τοσο ενεργα στη νεα μορφη του θρεντ που ειναι λιγο πιο κυνικη και δεν κοροιδευομαστε πλεον μεταξυ μας. Πριν θεοποιουσατε αξυριστους αντρες με περουκες (sorry girls) τωρα τους κραζετε. Στο προσωπο μου βεβαια... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

δεν σε εκραξα ποτε, ουτε και κανεναν αλλον.
διαβασε τα χτεσινα και προχτεσινα μου ποστ.
:) μακια μακια μακια!!!

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και θα προσθεσω οτι ο ορος¨τρανσεξουαλ σημαινει ο ανθρωπος κατοπιν δυσφορια φυλου που εχει αλαξει την ολη εμφανηση του. τωρα ο αντρας που βαζει περουκα και τα περνει απο ανωμαλους δεν λεγεται ετσι. η μοναδικη που ειναι τρανσεξουαλ εδω ειναι φαινομενικα η Δαναη

Επισκέπτης
Λοιπον, μαγκες και μαγκιτισσες

ή το φτιαχνουμε το θρεντ οπως ξεκινησε

Ή η μαλακια συνεχιζεται,

εγω προσωπικα θα παω με το κουβαδακι μου σε αλλη παραλια αν δεν δω φως.

χωρις κανενα παθος για κανεναν απο εσας που κανατε το θρεντ σαν τα μουτρα σας.

εκ της δημοκρατικης χουντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom