You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
πιστευω ολοι ξερουν αλλα φοβουνται να τον εκφρασουνξερει κανείς εδω μεσα τι σημαίνει έρωτας ρε silvia
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Ευχαριστώεισαι θεα
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Μην πάρετε με τίποτα την Λίλιαν που κάνει πιάτσα στη Σόλωνος με ένα Yaris Πέμπτες και Παρασκευές. Είναι πολύ καλή εμφανισιακά αλλά τρομερά μαλακισμένη, ξεπέτα και ξενέρωτη. Μου έφαγε 80 ευρουδάκια (+20 το ξενοδοχείο)
Εμεις λεμε οτι το αγορι σου δεν το σωζουν ουτε ενα ζευγαρι γιαλια χρειαζεται μπαστουνι για τυφλους.Δαναουλαρα μου εισαι κουκλα σε αυτη τη φωτογραφια! Ειδες που ο ερχομος μου ανεβασε τα στανταρ και εχετε αρχισει ολες να προσεχετε λιγο την εμφανιση σας; Σε πειραζω ναζιαρικο τρελο ξανθο μωρο! Πολλα ρουφηχτα φιλακια στα χειλακια και τις ρογιτσες σου φιλεναδα. Εγω πως σου φαινομαι σαν ξανθια; [size=15pt]Το αγορι μου λεει οτι μοιαζω πολυ με τη Νικη Καρτσωνα. Εσεις τι λετε;[/size] Μακια! Μακια!! Μακια!!
KONTAROPILAFO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βαγγο....Βαγγο. εισαι εδω.η σε καμια σκαλωσια σε οικοδομη
Επισκέπτης
Μήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος!Εμεις λεμε οτι το αγορι σου δεν το σωζουν ουτε ενα ζευγαρι γιαλια χρειαζεται μπαστουνι για τυφλους.
KONTAROPILAFO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με την καρτωνα καθολου......
με την ΚΑΛΤΣΩΝΑ....ΦΤΥΣΤΟΣ
με την ΚΑΛΤΣΩΝΑ....ΦΤΥΣΤΟΣ
Βαλτου ιδεες να κανει κανεναν σπινθιρα απο την τριβει και να εχουμε καμια εκρηξη.Μήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αλίμονο σε αυτήν που θα πέσει στα χέρια του... θα την ξεκωλιάσειΜήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος!
Επισκέπτης
[youtube=425,350]obsE6QtvwV8[/youtube]αλίμονο σε αυτήν που θα πέσει στα χέρια του... θα την ξεκωλιάσει
SEGAMOKAIXYNO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα ρε παιδια δεν ξερετε τον γκομενο του βαγγου απιστευτο.το πουλι του ρε παιδια γιατι αλλος δεν νομιζω να τον γαμαειΜήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K