Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

leftok

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σορυ παιδια, εβαλα ελληνικους χαρακτηρες

leftok

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ολοι το παιζουμε αντρες σκληροι και μαγκες ρε σιλβια που στην τελικη ειμαστε βλακεσ, ολοι αγαπαμε και ξερουμε τι σημαινει εροτας αλλα ειμαστε κομπελξικοι

sas100

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ που δοκιμασες την Ναντια στειλε και απο εδω με mail τηλέφωνο και άλα στοιχεία ...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Μην πάρετε με τίποτα την Λίλιαν που κάνει πιάτσα στη Σόλωνος με ένα Yaris Πέμπτες και Παρασκευές. Είναι πολύ καλή εμφανισιακά αλλά τρομερά μαλακισμένη, ξεπέτα και ξενέρωτη. Μου έφαγε 80 ευρουδάκια (+20 το ξενοδοχείο)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δαναουλαρα μου εισαι κουκλα σε αυτη τη φωτογραφια! Ειδες που ο ερχομος μου ανεβασε τα στανταρ και εχετε αρχισει ολες να προσεχετε λιγο την εμφανιση σας; Σε πειραζω ναζιαρικο τρελο ξανθο μωρο! :boobies: :boobies: :boobies: Πολλα ρουφηχτα φιλακια στα χειλακια και τις ρογιτσες σου φιλεναδα. Εγω πως σου φαινομαι σαν ξανθια; [size=15pt]Το αγορι μου λεει οτι μοιαζω πολυ με τη Νικη Καρτσωνα. Εσεις τι λετε;[/size] Μακια! Μακια!! Μακια!!
Εμεις λεμε οτι το αγορι σου δεν το σωζουν ουτε ενα ζευγαρι γιαλια χρειαζεται μπαστουνι για τυφλους. :grin:

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαγγο....Βαγγο. εισαι εδω.η σε καμια σκαλωσια σε οικοδομη

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Αν μοιαζει με την Καρτσωνα τοτε η καρτσωνα με ποια μοιαζει?εξηγηστε μου γιατι τα εχασα με αυτα που ακουω. :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Εμεις λεμε οτι το αγορι σου δεν το σωζουν ουτε ενα ζευγαρι γιαλια χρειαζεται μπαστουνι για τυφλους. :grin:
Μήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος! :grin:

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με την καρτωνα καθολου......
με την ΚΑΛΤΣΩΝΑ....ΦΤΥΣΤΟΣ

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως το αγόρι της είναι αυτό που είναι 30 και παρθένος? Λογικό μου ακούγεται διότι και ρεζεβουαρ αυτοκινήτου θα γαμούσε αυτος! :grin:
Βαλτου ιδεες να κανει κανεναν σπινθιρα απο την τριβει και να εχουμε καμια εκρηξη. :grin:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
πολυ ασχημος τραβελος παντως...σκετη σαυρα η δικια σου

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!!

edit sonyp900: Γράφε με μικρά Ελληνικά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αλίμονο σε αυτήν που θα πέσει στα χέρια του... θα την ξεκωλιάσει

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε παιδια δεν ξερετε τον γκομενο του βαγγου απιστευτο.το πουλι του ρε παιδια γιατι αλλος δεν νομιζω να τον γαμαει

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
βαγγουρα,που εισαι?Δωσε το στιγμα σου!προσφερε γελιο στο λαο σου! :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κανονικα θα επρεπε ο συγκεκριμενος να μπαινει στο θρεντ Καρναβαλος με περουκα και αχρηστα προσοντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom