Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα τι ακριβως σε ενοχλησε; Επειδη λιγες μερες δεν μιλησαμε για τα παπαρια μας και η συζητηση πηγε αλλου ξενερωσες; Ποση ποια ενημερωση γυρω απο αυτο το θεμα αντεχει ο οργανισμος σου; Εγω το παραδεχομαι! Η Δαναη ειναι η μονη εδω μεσα που εχει ολοκληρωμενη γυναικεια εμφανιση και δεν ειναι μεταμφιεση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Έχοντας διαβάσει το σύνολο του post θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να κάνω την παρατήρησή μου: Δεν μπορώ να κατάλάβω γιατί κάποια μέλη του site που δεν συμφωνούν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τον τρόπο εμφάνισης των κοριτσιών (Βαλεντίνα, Δανάη κλπ), βρίσκονται εδώ και postάρουν ένα κάρο από προσβλητικά σχόλια ξεκινώντας φραστικές επιθέσεις και προσπαθώντας να τις υποβιβάσουν, ιδιαίτερα την στιγμή που το site και οι χρήστες του έχουν προβλέψει την ύπαρξη τόσων θεματολογιών στα Forums για την κάλυψη όλων των προσωπικών και σεξουαλικών γούστων. Μην ξεχνάμε ότι όποιος νομίζει ότι θίγεται από τα κορίτσια με οποιονδήποτε τρόπο, έχει την επιλογή να πάει κάπου αλλού και να σκεφτεί ότι υπάρχουν μέλη στο site που τους αρέσει να βρίσκονται με τα κορίτσια (ερωτικά ή κοινωνικά) και να ανταλλάσσουν τις μεταξύ των απόψεις. Δεν θα ήθελα η παρατήρησή μου αυτή να την εκλάβει ο καθένας ώς προσωπική -δεν τη λέω σε κανέναν- γιατι πολύ απλά υπάρχουν και τα μέλη που σεβονται το ένα το άλλο. Απλά πιθανόν να μπορεί κάποιους να τους βάλει σε σκέψη... και προβληματισμό...  

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχοντας διαβάσει το σύνολο του post θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να κάνω την παρατήρησή μου: Δεν μπορώ να κατάλάβω γιατί κάποια μέλη του site που δεν συμφωνούν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τον τρόπο εμφάνισης των κοριτσιών (Βαλεντίνα, Δανάη κλπ), βρίσκονται εδώ και postάρουν ένα κάρο από προσβλητικά σχόλια ξεκινώντας φραστικές επιθέσεις και προσπαθώντας να τις υποβιβάσουν, ιδιαίτερα την στιγμή που το site και οι χρήστες του έχουν προβλέψει την ύπαρξη τόσων θεματολογιών στα Forums για την κάλυψη όλων των προσωπικών και σεξουαλικών γούστων. Μην ξεχνάμε ότι όποιος νομίζει ότι θίγεται από τα κορίτσια με οποιονδήποτε τρόπο, έχει την επιλογή να πάει κάπου αλλού και να σκεφτεί ότι υπάρχουν μέλη στο site που τους αρέσει να βρίσκονται με τα κορίτσια (ερωτικά ή κοινωνικά) και να ανταλλάσσουν τις μεταξύ των απόψεις. Δεν θα ήθελα η παρατήρησή μου αυτή να την εκλάβει ο καθένας ώς προσωπική -δεν τη λέω σε κανέναν- γιατι πολύ απλά υπάρχουν και τα μέλη που σεβονται το ένα το άλλο. Απλά πιθανόν να μπορεί κάποιους να τους βάλει σε σκέψη... και προβληματισμό... 
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
[size=16pt]PLEASE READ FIRST![/size]

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Σήμερα αποφάσισα να ανοιξω αυτο το νεο thread, να δημιουργήσουμε ένα νεο χώρο στο φόρουμ όπου όλοι οι λάτρεις των τρανς θα μπορούνε να βρίσκουνε χρήσιμες πληροφορίες για να σβήνουνε την καύλα τους. Και το thread αυτο εχει αυτον τον σκοπό και μονο.

Επειδή είναι σίγουρο πως θα βρεθούνε διάφοροι κομπλεξικοί, οι οποίοι θα κατακρίνουνε αυτή την ανταλλαγή πληροφοριών με υβριστικά μηνύματα και άθλιες ειρωνίες, θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον δεν τον ενδιάφερει το συγκεκριμένο θέμα απλά να μην ασχοληθεί.
Επισης παρακαλουνται τα τρανσεξουαλ κοριτσια που επιθυμουν να συμμετεχουν, να μην διαφημιζουν τον εαυτο τους και να μην ξεκινουν συζητησεις που θα πυροδοτησουν το κλιμα με ατομα κομπλεξικα, οπως εγινε σε συναδελφο thread.

Το thread εχει σαν σκοπο την ανταλλαγη πληροφοριων και εμπειριων. Αν δεν σας αρεσει το θεμα, ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!

Τέλος, όσοι από εσας έχετε εμπειρίες με τρανς και πιστεύετε πως θέλετε να βοηθήσετε και όλους εμάς που μας αρέσει η φάση να ζήσουμε κάτι ανάλογο, παρακαλείσθε να δώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες έχετε.

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:Μπηκα και ειδα στο myspace την σελιδα του..... Β Ο Η  Θ Ε Ι Α  .... τι σκερτσο και τι ναζι, ο Σταλλονε με γυναικεια ρουχα , και με αλοτε κοκκινουλα η ξανθουλα περουκα... να προτηνω στον εν λογω κυριο να πιασει καμια σοβαρη δουλεια... ετσι , γιατι ξεφτηληζεται και ο αντρας και η Γυναικα ρε φιλε... και τουλαχιστον αφου εισαι με τετοια εμφανιση τοσο αθλια ρε φιλε , μην μας αηδιαζεις με αυτες της φωτο που κατα καιρους βαζεις Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Ο καθένας έχει τα γούστα του σε αλλους αρεσει σε άλλους όχι.Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι ........
Τουλάχιστον η κοπέλα εχει δημοσιεύσει φωτο σε αντιθέση με καποιους άλλους Κράτα τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον εαυτο σου αν δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεωνει κανένας να πας μαζί της
Λίγο σεβασμός

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και προσκαλουμε ομορφα κοριτσια στην παρεα μας!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Να πω τουτο για τον εαυτο μου

δεν με πειραζει κανεις και καμια, ουτε πως μοιαζει - ντυνεται - μιλαει κλπ
δεν εχω κανενα προβλημα με την ναντια-δαναη-νικολ-συλβια-βαλεντινα και οποια αλλα κοριτσια ειναι εδω
δεν εχω προβλημα με κανεναν αλλον που εκφερει την γνωμη μου ομορφα και ωραια

Εχω προβλημα με:
αυτους που οδηγησαν το thread σε μορφη και δρομο αλλον απο αυτον για τον οποιον δημιουργηθηκε
που εκφραζονται ασχημα για οποιονδηποτε εδω μεσα -πως ντυνεται μοιαζει μυριζει κλπ-
που δεν τους ενδιαφερει το θεμα, και χυνουν φαρμακι για ατομα και καταστασεις που δεν κατανοουν -& ουτε προκειται-

Για αυτον τον λογο ξεκινησα ενα νεο θρεντ με σκοπο την ανταλλαγη αποψεων-εμπειριων-τηλεφωνων-στεκιων για τα τρανσεξουαλ κοριτσια της αθηνας και αποκλειστικα για αυτο το σκοπο. Είτε ειναι τρανσεξουαλ είτε 'αγορια με περουκα' δεν με αφορα ποιο απο τα δυο - δεν εχει σημασια-.

Με αγαπη
Αρης

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη το θεμα εχει μπερδευτει για τα καλα και δεν θα ηθελα να δημιουργησω προβλημα απο την πλευρα μου. Το νεο θρεντ αφορα μονο ολοκληρωμενες τρανσεξουαλ η και ατομα που μεταμφιεζονται περιστασιακα ενω ζουν κανονικα ως αντρες; Και για να γινω πιο ξεκαθαρη αναφερομαι σε μενα και τη Συλβια. Ευχαριστω και καλη συνεχεια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη το θεμα εχει μπερδευτει για τα καλα και δεν θα ηθελα να δημιουργησω προβλημα απο την πλευρα μου. Το νεο θρεντ αφορα μονο ολοκληρωμενες τρανσεξουαλ η και ατομα που μεταμφιεζονται περιστασιακα ενω ζουν κανονικα ως αντρες; Και για να γινω πιο ξεκαθαρη αναφερομαι σε μενα και τη Συλβια. Ευχαριστω και καλη συνεχεια.

Επισκέπτης
ειστε ευπροσδεκτες σε οτι με αφορα, εφοσον αυτο που θα πειτε εχει σχεση με τον σκοπο του θρεντ

δηλαδη πληροφοριες - στεκια - εμπειριες - τηλεφωνα (pm) - κλπ
ιδε πιο πανω.

Post για το αν θα μου αρεσε να παω με τρανσεξουαλ κοριτσι ή το θεωρω αηδια δεν εχουν σχεση με αυτο εδω το θρεντ.

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι . Εδω ειναι για κοριτσια ομορφα , θυληπρεπη με προσοντα!

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Βαλεντίνα,
πιστεύω ότι το νέα thread φτιάχτηκε για όλους που γουστάρουν εσας (είτε με είτε χωρίς τα "υδραυλικά" ... διαβασα και αυτήν την περιγραφή) και που μας αρέσετε... και βέβαια όλες εσας που γουστέρε τρελλα να εισαστε αυτές που εισαστε). Εάν κάνω λάθος τότε ο Arkas ας με διορθώσει.

Επισκέπτης
Βαλεντίνα,
πιστεύω ότι το νέα thread φτιάχτηκε για όλους που γουστάρουν εσας (είτε με έιτε χωρίς τα "υδραυλικά" ... διαβασα και αυτήν την περιγραφή) και όλους εμάς που μας αρέσετε...). Εάν κάνω λάθος τότε ο Arkas ας με διορθώσει.

Δεν εχεις κανει λαθος και για αυτο δεν θα σε διορθωσω.
:)

το θρεντ αυτο εχει σχεση με πληροφορηση - εμπειριες - στεκια - τηλεφωνα κλπ των κοριτσιων οπως και αν ειναι αυτες

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεκτο.Θα μπορουσε να γινει τοτε ενα θρεντ για κροσντρεσερς, αντρες που μεταμφιεζονται δηλαδη;

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλως σας βρήκα λοιπόν όλους ...Βαλεντινα και εσυ εδω θα μείνεις..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν σε βριζω γιατι θα πανε χαμενα τα λογια μου.....αντε παλιομαλακα που μιλας εσυ για το πως ζω εγω λες και με ηξερες και απο χθες σταματα να ασχολισε μαζι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Να ρωτησω και εγω κατι λοιπον επι τη ευκαιρια:

εχει παει κανεις τελευταια στις ΚΟΥΚΛΕΣ στο κουκακι?

και

εχει περιδιαβει κανεις τους αμαρτωλους παραδρομους της Συγγρου?

καιρο εχουμε να ακουσουμε update και για τα 2

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άρχισαμε πάλι τα χαζά.... :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

και

αρκας καλη αρχη και ελπιζω να μιν επιτρεπσετε να γινει και εδω το μπαχαλο

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0

και

Κουκλες είχα πάει πριν κανένα 15θημερο (καθημερινή - Πέμπτη συγκεκριμένα και ήταν νέκρα) Από ότι μου είπε και η Ελενα στο μπαρ γενικά έχει πέσει πολύ η κίνηση και μόνο Παρασκευή και Σαββατο εχει κόσμο (κυρίως Σαββατο).  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom