You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλικα ηθελα να σε φιλησω στα χειλακια Συλβια δεν εννοουσα οτι θα καναμε κι ερωτα, ουτε οτι θα μου πιπιλησεις το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου. Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια τεραστια αγκαλιτσα και θελω να σε προσκαλεσω σε αυτην εκ μερους της υπολοιπης παρεας. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ποιος ειναι αυτος που θελει ξεπαρθενιασμα?δεν αφηνετε τις κατινιες να κανετε καμια δουλεια ;)...
ο αλλος στο thread βοηθατε!!!...ειναι 30 χρονων και
θελει να ξεπαρθενευτει ...
Αντε λιγο φιλοτιμο...γαιδουρες
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
βαλεντίνα δεν κοιτάς λιγάκι τα μηνύματα σου??
Φιλικα ηθελα να σε φιλησω στα χειλακια Συλβια δεν εννοουσα οτι θα καναμε κι ερωτα, ουτε οτι θα μου πιπιλησεις το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου. Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια τεραστια αγκαλιτσα και θελω να σε προσκαλεσω σε αυτην εκ μερους της υπολοιπης παρεας. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ποιος ειναι αυτος που θελει ξεπαρθενιασμα?
εδω!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συλβια μηπως θα ηταν καλυτερα ο ανθρωπος να παει με μια κανονικη γυναικα για πρωτη φορα;;;; Δηλαδη αν ξεκινησει απο εμας τι θα κανει σε πεντε χρονια;; Θα κυνηγαει χιμπαντζηδες;;; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλε πες του να ερθει εδο στο φορουμ μαζι μας και ευκολα θα γινει
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συλβια ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του. Πελατες σου λειψανε; Αστον σε παρακαλω, αμαρτια ειναι. Και μιλαω σοβαρα ψυχουλα μου. Μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το θεμα ειναι οτι ενας ανθρωπος χωρις εμπειριες ειναι αμαρτια να καταστραφει για μια ολοκληρη ζωη. Ξερω τι λεω. Μακια στα πωπακια σας! Μακια!! Μακια!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
εγω παντος θα ηθελα να μου παρει την παρθενια η συλβια
που το ειδες αυτο?διαβασε πιο πανωκανανε και κομα τα τραβελια????????
καλη φαση!!!
αστε με να την βρισω δεν την αντεχω αλο μακια μακια και μακια μακια το παλιο μπαζο
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν ενας ανθρωπος στα 30 του ειναι παρθενος κι εσεις θελετε να του πασαρετε τη Συλβια ειστε κομπλεξικοι και κακιασμενοι. Θα κανατε το ιδιο σε μια παρθενα κοπελα; Θα της φερνατε τον Ζαχοπουλο η τον Σταθη Ψαλτη στο κρεβατι; Το διαβασα το μηνυμα του. Εξυπναδα πουλατε τωρα; Στον αδυναμο πλακιτσα; Ε ρε καλα κανω και σας ξεφτιλιζω ανθρωπαρια...
Ωρα για νανακια ματακια μου. Να βαλω τις κρεμουλες μου και το κομπινεζον μου και στο ντιβανακι μου. Να ξερετε οτι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς σας αγαπαει πολυ πολυ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ωρα για νανακια ματακια μου. Να βαλω τις κρεμουλες μου και το κομπινεζον μου και στο ντιβανακι μου. Να ξερετε οτι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς σας αγαπαει πολυ πολυ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε ανωμαλο στοιχειο της φυσης!!Αν ενας ανθρωπος στα 30 του ειναι παρθενος κι εσεις θελετε να του πασαρετε τη Συλβια ειστε κομπλεξικοι και κακιασμενοι. Θα κανατε το ιδιο σε μια παρθενα κοπελα; Θα της φερνατε τον Ζαχοπουλο η τον Σταθη Ψαλτη στο κρεβατι; Το διαβασα το μηνυμα του. Εξυπναδα πουλατε τωρα; Στον αδυναμο πλακιτσα; Ε ρε καλα κανω και σας ξεφτιλιζω ανθρωπαρια...
αν ειμουνα γκομενα θα προστιμουσα να με πηδηξει ο ζαχοπουλος η ο Ψαλτης που χει και χαβαλε παρα σαν αντρας να πηδηξω ενα ανωμαλο πραμα σαν και σενα!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ονειρα γλυκα μωρο μου το ξανθο σου παει πιο πολυ,μου θυμιζεις την σαρον στοουν.μακια μακια μακιαΑν ενας ανθρωπος στα 30 του ειναι παρθενος κι εσεις θελετε να του πασαρετε τη Συλβια ειστε κομπλεξικοι και κακιασμενοι. Θα κανατε το ιδιο σε μια παρθενα κοπελα; Θα της φερνατε τον Ζαχοπουλο η τον Σταθη Ψαλτη στο κρεβατι; Το διαβασα το μηνυμα του. Εξυπναδα πουλατε τωρα; Στον αδυναμο πλακιτσα; Ε ρε καλα κανω και σας ξεφτιλιζω ανθρωπαρια...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K