Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναουλαρα μου εισαι κουκλα σε αυτη τη φωτογραφια! Ειδες που ο ερχομος μου ανεβασε τα στανταρ και εχετε αρχισει ολες να προσεχετε λιγο την εμφανιση σας; Σε πειραζω ναζιαρικο τρελο ξανθο μωρο! :boobies: :boobies: :boobies: Πολλα ρουφηχτα φιλακια στα χειλακια και τις ρογιτσες σου φιλεναδα. Εγω πως σου φαινομαι σαν ξανθια; Το αγορι μου λεει οτι μοιαζω πολυ με τη Νικη Καρτσωνα. Εσεις τι λετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
βρε ιτια ιτια λελουδιασμενη παμε παλι απο την  αρχη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Το αγορι μου λεει οτι μοιαζω πολυ με τη Νικη Καρτσωνα. Εσεις τι λετε;

με την ξαδερφη της φερνεις λιγο....βαγγο πετα τις περουκες κ σοβαρεψου εισαι σαν μαγγισα κ οχι απο τις κανονικες απο τις κακκιασμενες...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δαναουλαρα μου εισαι κουκλα σε αυτη τη φωτογραφια! Ειδες που ο ερχομος μου ανεβασε τα στανταρ και εχετε αρχισει ολες να προσεχετε λιγο την εμφανιση σας; Σε πειραζω ναζιαρικο τρελο ξανθο μωρο! :boobies: :boobies: :boobies: Πολλα ρουφηχτα φιλακια στα χειλακια και τις ρογιτσες σου φιλεναδα. Εγω πως σου φαινομαι σαν ξανθια; Το αγορι μου λεει οτι μοιαζω πολυ με τη Νικη Καρτσωνα. Εσεις τι λετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!
Σιγά μη μοιάζεις και με τη Μερλιν Μονρο :2funny: :2funny: :2funny:
σαν την κακιά μάγισσα στη Χιονάτη με τους 7 νάνους είσαι ρε μήτσο :uglystupid:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Με τον Τσακωνα μοιαζεις. Κλασικη περιπτωση βλαβης.

Επισκέπτης
βαγγο το πρασινο παρασημο το ειδες που στο κολλησανε...ξερεις τι ειναι η να σου το εξηγησουμε?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν τα αστερακια του σαιτ πρωταγωνιστουσαμε σε ταινιες ποιες θα ηταν αυτες;

Συλβια: Αγαπησα εναν crossdresser

Δαναη: Σκοτωνουν τις αλογες οταν γερασουν

Βαλεντινα Σταρ Τρανς: Πονηρο θηλυκο κατεργαρα γυναικα

Περιμενω τις δικες σας ιδεες μανουλακια μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

τρία πουλάκια κάθονταν...
στ αρχίδια του ανδρούτσου...
και με την γκλίτσα μέτραγαν...
το μέγεθος του πούτσου......δημοτικόν άσμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Εσυ συγουρα θα πρωταγωνιστισεις στην< ταινια    τοιχο τοιχο μην σε πετηχω>

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικα και καταλαβα Συλβιο-ανθρωπε. Οταν εγω χειριζομουν υπολογιστη εσυ οργωνες το χωραφι με το τρακτερ. Μην νομιζεις οτι κανεις πλακιτσα εις βαρος μου. Και δημοσιευε μια κοντινη σου φωτογραφια να δουμε το τριχωτο σοβαντισμενο μουτρακι σου αν τολμας. Σε λατρευω και ξερεις οτι σε πειραζω φιλικα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε σύλβια..δεν του ρίχνεις ένα π.... μπας και ηρεμήσει?....θυσιάσου λίγο... :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα και καταλαβα Συλβιο-ανθρωπε. Οταν εγω χειριζομουν υπολογιστη εσυ οργωνες το χωραφι με το τρακτερ. Μην νομιζεις οτι κανεις πλακιτσα εις βαρος μου. Και δημοσιευε μια κοντινη σου φωτογραφια να δουμε το τριχωτο σοβαντισμενο μουτρακι σου αν τολμας. Σε λατρευω και ξερεις οτι σε πειραζω φιλικα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
κοπελια σταματα να ασχολισε με τα ονοματα τον αλλων κοριτσιων εδω μεσα και ασχολισου μονο με τον εαυτο σου.ελεος πια

Επισκέπτης

μωρε καλα λεω οτι εισαι σαν κακιασμενη γρια μαγισσα...πολυ φιλικα το λες το βλεπω τι καλος ανθρωπος εισαι....μπραβο βαλεντινο

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φορουμ ειναι και ολοι μιλανε με/για ολους. Πλακιτσα και αστειακια μεσα στο προγραμμα. Μακιαααααααααααααααααααααα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom