Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα στους λεβεντες μας!!! τωρα και εγω ξεκινησα δουλιτσα.πως ειστε καλα? ηρεμια σημερα και ωραιος καιρος για βολτουλες!

στείλε μου με pm την φώτο σου και ανεβαίνω στα καπάκια

Επισκέπτης
Τελικα το θρεντ, εχασε :
τη συνοχη του
το σκοπο του
τη σημασια του

αν συνεχιστει ετσι λογικα θα πρεπει να ανοιξουμε ενα αλλο θρεντ με τον ιδιο τιτλο προσθετοντας την λεξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

η δημοκρατια και η διατυπωση αποψεων πανε χερι χερι, αλλα μην τα γαμαει ολα το μπαχαλο. Αυτο ειναι κριμα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα καρδουλες μου. Καλα ειναι τα αντρακια μου τα ομορφα. Μολις ξυπνησσα και κανω αποτριχωσουλα. Με σκεφτοσαστε καθολου; Πολλα πολλα ρουφηχτα φιλακια στα χειλακια σας. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα μου ειδα την φωτο σου. Σαν αγορι πρεπει να εισαι αρκετα ομορφο παιδι. Παντως ειλικρινα σου λεω σαν αγορι θα ησουν κουκλι.    :woldman:

Γεια σου καλη μου Δαναουλα. Τοσες αγαμιες πια που θα την πεφτουμε και η μια στην αλλη; Αν σου αρεσω τοσο πολυ θελω και το δωρακι μου. :woldman: Εισαι βλεπεις λιγο μεγαλη για τα γουστα μου. Σε λατρευω ομως γιατι φαινεσαι πονεμενο παιδι.Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
alphonso ωραιο το σκοτσεζικο μουστακι σου
σκωτσεζικο γιατι ειναι της φασης 'τσιγκουνευομαι το ξυραφακι'

να το πω?
μακια μακια μακια! (μπλιαχ!)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα το θρεντ, εχασε :
τη συνοχη του
το σκοπο του
τη σημασια του

αν συνεχιστει ετσι λογικα θα πρεπει να ανοιξουμε ενα αλλο θρεντ με τον ιδιο τιτλο προσθετοντας την λεξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

η δημοκρατια και η διατυπωση αποψεων πανε χερι χερι, αλλα μην τα γαμαει ολα το μπαχαλο. Αυτο ειναι κριμα.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλησπερα στους λεβεντες μας!!! τωρα και εγω ξεκινησα δουλιτσα.πως ειστε καλα? ηρεμια σημερα και ωραιος καιρος για βολτουλες!

Ρε Μητσο εισαι τοσο στοκος.
Αυτη η ιστοσελιδα εχει δεκαδες χιλιαδες μελη. Ανεβαζεις μια φωτο οπου δεν εισαι εσυ αλλα μια αμερικανιδα τραβελοπορνοσταρ (πολυ μπαζο ομως) η οποια ηταν και υποψηφια για τα AVN Awards to 2006.

Toση κουτοπονηρια πια?

Επισκέπτης
υποκλινομαι στυν υπομονη του πισωχωστη να βρει την πραγματικη περσονα πισω απο την φωτο του μητσου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βαλεντινα μου ειδα την φωτο σου. Σαν αγορι πρεπει να εισαι αρκετα ομορφο παιδι. Παντως ειλικρινα σου λεω σαν αγορι θα ησουν κουκλι.    :woldman:

Γεια σου καλη μου Δαναουλα. Τοσες αγαμιες πια που θα την πεφτουμε και η μια στην αλλη; Αν σου αρεσω τοσο πολυ θελω και το δωρακι μου. :woldman: Εισαι βλεπεις λιγο μεγαλη για τα γουστα μου. Σε λατρευω ομως γιατι φαινεσαι πονεμενο παιδι.Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Πουστο-τραβελο-έρως [move][/move]

και ουδέν σχόλιον
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Μητσο εισαι τοσο στοκος.
Αυτη η ιστοσελιδα εχει δεκαδες χιλιαδες μελη. Ανεβαζεις μια φωτο οπου δεν εισαι εσυ αλλα μια αμερικανιδα τραβελοπορνοσταρ (πολυ μπαζο ομως) η οποια ηταν και υποψηφια για τα AVN Awards to 2006.

Toση κουτοπονηρια πια?

χαχαχαχα
μασ περνανε μαλλον για μαλακες τελικα
πισωχωστη σε βρισκω πολυ ενημερωμενο
παντως και εγω ετοιμος ημουν για το κραξιμο αλλα με προλαβες

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1

Εισαι πολυ παιδαρος πωπω!Επιτελους να κ μια καλη!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Προτεινω οι mods να κανουν ban αυτους που κοροιδευουν τον κοσμο.

Επισκέπτης

Ομοιως δε το θρεντ να επανελθει εκ του πυρετου εις τον οποιον εισηλθε δια να αναρρωσει
και να συνεχισει να λειτουργει ως οφειλε.

εκ της χουντος.

Επισκέπτης
Το θρεντ εισηλθεν εις μιαν κρισιν
αναζητων διεξοδον εξ ενος τραβελικου αδιεξοδου

οι δε mods δεν δυνανται να αδιαφορωσι
δια την ταυτην καταστασιν

ως ο ασθενης επι της χειρουργικης κλινης
επιζητων θεραπειαν δια την ασθενειαν του
και αντι της θεραπειας του
να οδηγηθει εις τον θανατον

ο καθεις μπορει να συνευρισκεται
με οποιον τροπο αυτος επιθυμει
με οιουσδηποτε

ομως

οι ελληνες δεν δυνανται
να εισερχονται εις το εν λογω θρεντ
και να αντιμετωπιζωσι ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω σας τα ελεγα ψυχουλες μου οτι η Ταιλαντ είναι μεγαλη αληταρια. Ντρεπεται που ειναι γυφτος που κλεβει παπακια και  εβαλε ψευτικη φωτογραφια. Μηπως ηρθε η ωρα να δειξετε τον απαραιτητο σεβασμο στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τρανσεξουαλ που βαζουμε φωτοωγραφια μας;;;; Για να σας δω να φερεστε σαν πραγματικα αντρακια. Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΡ ΤΡΑΝΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Εχω και μια περουκα για την αλλη που εχει υστεριασει με την καθαρευουσα. Μπορει να περασει απο το σπιτι οποτε θελει να του τη δωσω. Και τα παπουτσακια δωρο. Μακιαααααααααααααα!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
42 νούμερο και παντοφλέ έχεις?....αν ναί έρχομαι σφαίρααααα..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ασε ρε φιλε που θα μας κανουνε και μπαν επειδη το ριξαμε λιγο στο χαβαλε η επειδη αλλοι ηρθανε σε αντιπαραθεση!!!
εχεις διαβασι τους κανονες του φορουμ?
αλιμονο αν καθε φορα που θα γαμιοταν κκαποιο θρεντ η θα ερχομασταν σε αντιπαραθεση κανανε μπαν!!!το μισο σαιτ θα επρπε να χε φαει μπαν!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως αν συνεχισετε ετσι και βριζετε τις Τρανς λεω να την κανουμε σιγα σιγα απο εδω και να βριζεστε μεταξυ σας. Οσο για σενα αγαπητη Βαλεντινα για πες μου απο που σε γνωριζω εγω, και ειμαστε χρονια φιλες, συνηθως προσεχω πολυ τα ατομα που κανω παρεα. Και σιγουρα δεν ειναι τετοιου ειδους. Οσο για την ηλικια μου μια χαρα ειμαι. Δεν κουβαλαω κομπλεξ κοριτσι μου. Παταω γερα στην γη εγω. Αυτα τα λιγα και δεν θα ασχοληθω αλλο μαζη σου εξαλου την διαφημηση για τον εαυτο σου την εκανες μονη σου. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom