Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;
ασε ρε θα γαμησουμε το καλυτερο θρεντ του σαιτ?βρασίδος..να μεταφερθεί αμέσως η αντιπαράθεσις των κοριτσιών στο ...γνωστό θρέντ αποκατάστασης μυαλού και νεύρων...πάραυτα....
βρασίδος..να μεταφερθεί αμέσως η αντιπαράθεσις των κοριτσιών στο ...γνωστό θρέντ αποκατάστασης μυαλού και νεύρων...πάραυτα....
Μακια μακια μακια!!!Ναι ρε γαμώτο!!!
Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;
Έλα βρε Ζουγκλάκο με περούκα, πλάκα κάνουμε να περάσει η ώρα!!!Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;
έχεις απόλυτο δίκιο...προσκυνώ...με τέτοιο γέλιο που έχω ρίξει μούφυγε η χρόνια κατάθλιψη που έχω και ξανάγινα ένα χαρούμενο παιδί....τρόπος του λέγειν δηλαδή παιδί...πουρόπαιδο....Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;
Μας εξυπηρετει δεν λες τιποτα αφου ημαστε εκτος θεματος τοση ωρα και οι mods δεν ασχολουντε καν πρεπει να εχουν κατουρηθη απο τα γελια.Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;
Έλα βρε Ζουγκλάκο με περούκα, πλάκα κάνουμε να περάσει η ώρα!!!
Μάκια Μάκια Μάκια!!! καρδουλα μου η φοτογραφεια σου δικια σου ειναι?
Ψεματα λεει δικια του ειναι η φωτογραφια αλλα τον γουσταρη και ο βαγγελης.Όχι ευτυχως!!!
Σκεφτειτε μονο οτι με αυτα που λετε προσβαλετε οχι μονο εμενα αλλα και τις αλλες κοπελες που κι αυτες φορανε περουκες, και αυτες ξυριζονται και αυτες εχουν αντρικα ονοματα. Εγω αδιαφορω πληρως και βρισκω το παιχνιδι διασκεδαστικο. Αυτες; Μηπως τις στενοχωρησατε που στο δικο μου προσωπο αποκαθηλωσατε αυτο που τοσο καιρο εχτιζαν αυτες εδω μεσα και γι'αυτο εξαφανιστηκαν;
Όχι ρε γαμώτο με πήρες χαμπάρι!!!Ψεματα λεει δικια του ειναι η φωτογραφια αλλα τον γουσταρη και ο βαγγελης.
Προτεινο μονομαχια.
Μακια μακια μακια!!!Το θεμα σας ειναι τα παπαρια των μεταμφιεσμενων ανδρων που μπαινουν εδω; Σας ευχαριστω εκ μερους ολων μας.
καφε διπλο μετριομαλλον εφυγε αυτο το πραγμα!!! τι λετε Καρδουλες μου.. θα μου πειτε τι σας αρεσει, να σας κανουμε