Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βρασίδος..να μεταφερθεί αμέσως η αντιπαράθεσις των κοριτσιών στο ...γνωστό θρέντ αποκατάστασης μυαλού και νεύρων...πάραυτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ρε θα γαμησουμε το καλυτερο θρεντ του σαιτ? :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
καθηστε ρε παιδια κ αυτο το βατραχοπεδιλο θα μπει στο μποτακι που ειναι αυτο το ωραιο σφιχτο κορακι με το λεπτο καλιγραμμο ποδαρακι....

Χαιρομαι που ενσυνειδητα πλεον συνεχιζετε να παιζετε το παιχνιδι που εγω εστησα. Ειδατε που μας εξυπηρετει ολους;

βαγγο κατουρα να φυγουμε ρε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έχεις απόλυτο δίκιο...προσκυνώ...με τέτοιο γέλιο που έχω ρίξει μούφυγε η χρόνια κατάθλιψη που έχω και ξανάγινα ένα χαρούμενο παιδί....τρόπος του λέγειν δηλαδή παιδί...πουρόπαιδο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μας εξυπηρετει δεν λες τιποτα αφου ημαστε εκτος θεματος τοση ωρα και οι mods δεν ασχολουντε καν πρεπει να εχουν κατουρηθη απο τα γελια.
Μακια μακια μακια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σκεφτειτε μονο οτι με αυτα που λετε προσβαλετε οχι μονο εμενα αλλα και τις αλλες κοπελες που κι αυτες φορανε περουκες, και αυτες ξυριζονται και αυτες εχουν αντρικα ονοματα. Εγω αδιαφορω πληρως και βρισκω το παιχνιδι διασκεδαστικο. Αυτες; Μηπως τις στενοχωρησατε που στο δικο μου προσωπο αποκαθηλωσατε αυτο που τοσο καιρο εχτιζαν αυτες εδω μεσα και γι'αυτο εξαφανιστηκαν;

Επισκέπτης
Σκεφτειτε μονο οτι με αυτα που λετε προσβαλετε οχι μονο εμενα αλλα και τις αλλες κοπελες που κι αυτες φορανε περουκες, και αυτες ξυριζονται και αυτες εχουν αντρικα ονοματα. Εγω αδιαφορω πληρως και βρισκω το παιχνιδι διασκεδαστικο. Αυτες; Μηπως τις στενοχωρησατε που στο δικο μου προσωπο αποκαθηλωσατε αυτο που τοσο καιρο εχτιζαν αυτες εδω μεσα και γι'αυτο εξαφανιστηκαν;

μα δεν βριζουμε αυτες....δεν εχεις καταλαβει...αυτες ειναι διακριτικες δεν ειναι σουργελα....εσενα τα θελει ο κωλος σου κ τα λεμε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]βαλεντινα εισαι καυλα [/size]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
ωραιος καναπες απο τη νεοσετ ειναι?μακια μακια μακια

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το θεμα σας ειναι τα παπαρια των μεταμφιεσμενων ανδρων που μπαινουν εδω; Σας ευχαριστω εκ μερους ολων μας.

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον εφυγε αυτο το πραγμα!!! τι λετε Καρδουλες μου.. θα μου πειτε τι σας αρεσει, να σας κανουμε :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom