Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ταιλαντ να εχεις καλυτερους τροπους κοριτσακι μου. Ρωτησα κι εμαθα πραγματα για σενα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. Κι εδω δεν εχει μακια.
Για σου ρε Βαγγο αντρακλα ετσι ρε νταηλικη ειμαστε αντρες εμεις. :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ταιλαντ παει να σε ψησει για να σου τρωει τα λεφτα κοριτσαρα μου! Εγω δεν σε εκραξα ειπα απλα οτι εχω μαθει οτι εισαι γυφτισσα και για το περιστατικο με τη δικη του νααυτικου. Μακιααα!!!

Επισκέπτης
Πως στο καλό τα μαθαίνεται αυτά? Υπάρχει βάση δεδομένων για τραβέλια?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εδω υπαρχει  για διαδικτυακα παρασιτα οπως εσυ που θα μας πεις τραβελια! Τραβελια τραβελια αλλα ολο εδω μου ειστε ολοι.

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ρε απατεωνα, εγω γυφτισα,αλητη, χασικλη... που ξερουμε ολοι ποιος απατεωνας εισαι, παιδεραστη.. που θα με πεις εμενα και γυφτισα αλητη

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ταράτσαααα....έχω πέσει κάτω από τα γέλια σου λέω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εγω ρε απατεωνα, εγω γυφτισα,αλητη, χασικλη... που ξερουμε ολοι ποιος απατεωνας εισαι, παιδεραστη.. που θα με πεις εμενα και γυφτισα αλητη
Σοβαρη καταγγελια για τον μπετατζη που το πρωι ειναι γιαπης με λαπτοπ(λεμε και καμια μαλακια) και το βραδυ ειναι Μπεμπα Μπλανς

Παω καμια βολτα να ξελαμπικαρω(μπουρδελοτσαρκα αργοτερα και ενημερωση)

Καλα ξεμπερδεματα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εδω υπαρχει  για διαδικτυακα παρασιτα οπως εσυ που θα μας πεις τραβελια! Τραβελια τραβελια αλλα ολο εδω μου ειστε ολοι.
εσένα δεν σε αποκάλεσε κανένας τραβέλι... :uglystupid:ένας 40άρης πισογλέντης είσαι που φοράς περούκα :2funny: :2funny: :2funny:
σούργελο,ε σούργελο :jerking:...

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον εχω κυταριτιδα...! δεν εχω γερικα , ατροφικα, αντρικα, τριχωτα και πλαδαρα ποδαρακια..

Επισκέπτης
Αχ θέε μου δεν αντέχω άλλο σταματήστε, δεν αντέχω άλλο απο τα γέλια, σαν cult βιντεοκασσέτα του 80 είναι η κατάσταση!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sklabos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές βοηθάτε..Για ένα βράδυ στην Αθήνα και πρέπει να βρω αυτο που όλοι συζητάμε..trans με μεγάλο εργαλείο....εκτός απο τη ναντια....εχετε καμμία άλλη πρόταση?????περιμένω pm...ευχαριστω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτα τα μωρα που εβγαλε η Δρουζα τα εχετε παρει; τι λενε;

Επισκέπτης
Συναγωνιστές βοηθάτε..Για ένα βράδυ στην Αθήνα και πρέπει να βρω αυτο που όλοι συζητάμε..trans με μεγάλο εργαλείο....εκτός απο τη ναντια....εχετε καμμία άλλη πρόταση?????περιμένω pm...ευχαριστω...

τον βαγγο ρε εκανες την τυχη σου...τετοιο φρουτο δεν βρισκεις αλλου...αντε κ σε καλη μερια

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπες μου ομορφες δεν εχετε παραπονο, σας κρατησα αμειωτο το ενδιαφερον και σημερα.  :2funny: Καναμε τα αστεια μας, συζητησαμε ομορφα (μπριζωσα και το μικρο το τραβεστακι να τσακωθουμε για να γελασουμε ολοι μαζι) και τωρα καθομαι ησυχα στο ντιβανι μου. Τηγανησα λιγο μαριδα στο πετρογκαζ, εβαλα και λιγο ουζακι και επεστρεψα. Το ξερετε οτι σας αγαπαω πολυ πολυ πολυ; Μακιααααααααα!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αγαπες μου ομορφες δεν εχετε παραπονο, σας κρατησα αμειωτο το ενδιαφερον και σημερα.  :2funny: Καναμε τα αστεια μας, συζητησαμε ομορφα (μπριζωσα και το μικρο το τραβεστακι να τσακωθουμε για να γελασουμε ολοι μαζι) και τωρα καθομαι ησυχα στο ντιβανι μου. Τηγανησα λιγο μαριδα στο πετρογκαζ, εβαλα και λιγο ουζακι και επεστρεψα. Το ξερετε οτι σας αγαπαω πολυ πολυ πολυ; Μακιααααααααα!!
μωρο μου να ερθω να πιουμε ουζακι παρεα?εισαι καυλα μην τους ακους σε ζηλευουνε :smitten:Μακιααααααααα!!Μακιααααααααα!!Μακιααααααααα!!

Επισκέπτης
doritis πες μου ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε ευχαριστω καρδουλα μου! Να ερθεις και να μου φερεις κι ενα πακετο Μαρλμπορο σκληρο. Ψυχουλα μου ομορφη, αντρακι μου γλυκο. Τι νουμερο παπουτσι φορας μωρο μου εχω κατι ωραια μποτακια, θα τρελαθεις. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
doritis πες μου ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
οχι φιλε ταρατσα δεν κανω πλακα,ρωτησα και εμαθα για την βαλεντινα οτι ειναι οπαδος του παοκ και θελω πολυ να της κανω μια προθερμανση στο γκροβερ για το σαββατο
μακια μακια μακια μπουγατσουλα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom