Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Σε ευχαριστω που κρατας τους τυπους. Δεν τη βρισκω να με βριζουν αλλα μη φανταστεις οτι με αγχωνει κιολας. Και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σταματησουν να μπαινουν οι αλλες τρανσεξουαλ. Αληθεια, που ειναι αυτες; Μακιααα!!!
αφου τους ειπες μαλακιες τι θες να εγιναν;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι μαλακιες τους ειπα; Κανεις λαθος. Κι εμενα μου ειπαν τρομερες αθλιοτητες εδω μεσα αλλα ειμαι ακομη εδω. Μακιααα!!

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να αλαξουμε τωρα θεμα΄ να πουμε για τον ερωτα και εμπειριες.. ε΄? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλως ηρθες στην ομορφη κουβεντουλα μας γλυκο μου κοριτσι. Ως πιο παλια θα χαρω να σε ξεναγησω :) Εμεις τουλαχιστον δεν υπαρχει λογος να τσακωθουμε. Σε ενδιαφερει να εργαστεις Αθηνα; Οταν λες Κολομβιανη εννοεις τσιγγανοπουλα; Μακιαααα!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλως ηρθες στην ομορφη κουβεντουλα μας γλυκο μου κοριτσι. Ως πιο παλια θα χαρω να σε ξεναγησω :) Εμεις τουλαχιστον δεν υπαρχει λογος να τσακωθουμε. Σε ενδιαφερει να εργαστεις Αθηνα; Οταν λες Κολομβιανη εννοεις τσιγγανοπουλα; Μακιαααα!!!
Ταυλανδη γραφει,που την ειδες την Κολομβιανη??
Εκτος αν εννοεις ''Κολομβος'' :2funny: ;)

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Nα σου πω.. εγω δεν σε εχω ενοχλησει, μιλησα για εσενα οταν μπηκα και τιποτα αλλο. μαλλον γλυκε μου εσυ και οι υπολοιποι φιλοι σου με τις περουκες εχεται μπερδεψει το σαιτ.... εδω το θεμα ειναι για τρανσεξουαλ κ οχι για μπετατσηδες χασαποκαταστασης κ βαλε... οποτε παρε τα φιλαρακια σου και πηγαινεται στο θεμα(αντρες με περουκες κ προσοντα).. ενταξει Γερακο? :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.005
Πόντοι
606
Nα σου πω.. εγω δεν σε εχω ενοχλησει, μιλησα για εσενα οταν μπηκα και τιποτα αλλο. μαλλον γλυκε μου εσυ και οι υπολοιποι φιλοι σου με τις περουκες εχεται μπερδεψει το σαιτ.... εδω το θεμα ειναι για τρανσεξουαλ κ οχι για μπετατσηδες χασαποκαταστασης κ βαλε... οποτε παρε τα φιλαρακια σου και πηγαινεται στο θεμα(αντρες με περουκες κ προσοντα).. ενταξει Γερακο? :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αδερφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αδερφες και παλικαρια γινανε μαλλια κουβαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                                                                                                                                                εσυ καρδουλα μου η φωτογραφια ειναι δικουλα σου?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σου μιλησα γλυκα και ομορφα μηπως και σε κανω ανθρωπο. Κριμα, θα ετρωγες ενα κομματι ψωμι. Μακιααααα!!!

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καρδουλα μου θα βαλω αυριο φωτογραφεια μου που θα παω στον υπολογιστη μου.. εδω στην δουλιτσα δεν εχω να σας βαλω :)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ταιλαντ να εχεις καλυτερους τροπους κοριτσακι μου. Ρωτησα κι εμαθα πραγματα για σενα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. Κι εδω δεν εχει μακια.

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβα, να πεις τι. τι εμαθες οτι ειμαι μια καλονη!!! μελαχροινη, λατινα?  και  οτι κανω θραυση!!! εσυ ετσι οπως εισαι , μπορεις και μιλας? αντε απο εδω περα αγαμητε καρναβαλε :helpplea: :helpplea: :helpplea:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ταιλαντ να εχεις καλυτερους τροπους κοριτσακι μου. Ρωτησα κι εμαθα πραγματα για σενα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. Κι εδω δεν εχει μακια.
Πριν λιγο της προτεινες εργασια και τωρα την κραζεις?
Ιστορια με κομιστες και dvd μυριζει εδω :o :2funny:

ΥΓ tailandtopkoukla μια χαρα τα λες :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom