Ξερουμε ολοι οτι τρελαινεστε για το στυλ μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ΥΓ: Α τωρα περιμενεις την κατσαρολα μουνιλα; Τι εφτιαξες σημερα κοριτσι μου; Εσυ εισαι στο τοπ απο τα αρρωστακια που νομιζουν οτι η τεστοστερονη που τους μυριζει και τους αναστατωνει ειναι η δικη τους. Μακιααααα!!!!
τι να φτιαχνω σε σι φιλεναδα...κοτοπουλο να μεγαλωσουν τα βυζια μου να γινουν σαν κ εσενα....εισαι το προτυπο μου...οσο για τεστοσερονες κ ολες αυτες τις παπαριες εγω τα ακουω βερεσε....ουτε σου ειπα οτι ειμαι καυλιαρης ουτε ομορφος ασχετως τι ιδεα εχω για τον εαυτο μου....ομως την κραταω για μενα κ δεν την κανω κωμωδια για να γελανε αλλοι
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ενα ενα.
Δεν παιρνω τιποτα γιατι η φυση της πρωινης μου δουλειας (ως ανδρας φυσικα) δεν μου επιτρεπει κατι τετοιο.
Σας ευχαριστω που με διαφημιζετε ασταματητα τρια μερονυχτα. Τα ραντεβου μου εχουν παρει φωτια.
Ανεπαρκη διαδικτυακα ανδρικελα σας λατρευω που παιζετε το παιχνιδι που εγω σας εμαθα. Συνεχιστε να δουλευετε για μενα. Ξερω οτι το μεγαλο σας απωθημενο και βιτσιο ειναι η ξεφτιλα και η γραφικοτητα και σας την προσφερω σε γενναιες δοσεις. Σας το ελεγα και χτες αλλα δεν το πιασατε. Μακιααααααα!!!!!!!!
Δεν παιρνω τιποτα γιατι η φυση της πρωινης μου δουλειας (ως ανδρας φυσικα) δεν μου επιτρεπει κατι τετοιο.
Σας ευχαριστω που με διαφημιζετε ασταματητα τρια μερονυχτα. Τα ραντεβου μου εχουν παρει φωτια.
Ανεπαρκη διαδικτυακα ανδρικελα σας λατρευω που παιζετε το παιχνιδι που εγω σας εμαθα. Συνεχιστε να δουλευετε για μενα. Ξερω οτι το μεγαλο σας απωθημενο και βιτσιο ειναι η ξεφτιλα και η γραφικοτητα και σας την προσφερω σε γενναιες δοσεις. Σας το ελεγα και χτες αλλα δεν το πιασατε. Μακιααααααα!!!!!!!!
Επισκέπτης
κ δηλαδη για να μην ειμαστε ανεπαρκη ανδρικελα πρεπει να σε γαμησουμε αφου δεν μας κανεις κουκου...εαν ειναι φιλεναδα να αποδειξω οτι ειμαι αντρας γαμιοντας εσενα καλυτερα να μου τον κοψουν απ την ριζα....επισης καταλαβαινω οτι εισαι φαντασμενη που νομιζεις οτι εγω ξεφτιλιζομαι που κανω χαζι την περουκα σου.....βαγγο αρχισε τα μουνακια γιατι η πουτσα σε χαλαει
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βρε χαζουλικα, δεν ηθελα απο εσας να με γαμησετε. Ακομη να το καταλαβετε; Ολοι ξερουμε οτι κανεναν απο εσας που μπαινει σσε αυτη τη σελιδα δεν τον αφορα να γαμησει. Μεταξυ μας μιλαμε τωρα Συνεχιστε ετσι, νομιζω οτι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Συνεχιστε να δουλευετε για μενα. Διασκεδαζω πολυ με την οργη και την υστερια που βγαζετε. Μακιααααααα!!!!
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
που πήγανε τα πόστ μου? κατάλαβα οι μόντς θα βγάλανε τα ψαλίδια και πετσοκόβουνε την ελεύθερη έκφραση για πολλοστή φορά.δεν πειράζει όμως.
Επισκέπτης
Εχω την εντυπωση οτι το thread πηγε αλλου και αλλου.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Δεν θελω να το παιξω τιμητης του site αλλα νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει ΕΝΤΕΛΩΣ ...
το να βριζουμε η να προκαλουμε βρισιες δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλλιτερο για το forum .
admin για ριξτε καμια ματια κατα δω ... το ban εβλαψε ποτε κανενα
το να βριζουμε η να προκαλουμε βρισιες δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλλιτερο για το forum .
Επισκέπτης
Δεν θελω να το παιξω τιμητης του site αλλα νομιζω οτι το θεμα εχει ξεφυγει ΕΝΤΕΛΩΣ ...
ΦΙΛΕ κανεις μεγαλο αλθος..επειδη προκαλει τρωει μπινελικι...οι αλλοι που δεν ειναι του ιδιου στυλ εχουν αλλης μεταχειρησης...
tailandtopkoukla
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στα Ομορφα Μωρακια!!!! εδω ειμαι παλι.. κοντα σας!!!
tailandtopkoukla
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θελω να πω , οτι δεν ειμαστε ολα τα κοριτσια τοσο κακα...μην μας περνει η μπαλα και εμας.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Δεν κρινουμε ολες απο καποια που μπαινει να κανει και να πει την μαλακια της,αλλους τους εκνευριζει και αλλους του εξιταρει.Και αλλους τους αφηνει αδιαφορους.Τωρα ποσοι τσιμπαν και παιζουν αυτο το παιχνιδι.Ασχετοθελω να πω , οτι δεν ειμαστε ολα τα κοριτσια τοσο κακα...μην μας περνει η μπαλα και εμας.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Α ωστε ειμαι πουστης; Και σε τι ακριβως διαφερω απο τις αλλες τρανσεξουαλ ππου μπαινουν εδω; Θα μου πει καποιος μια διαφορα μου με την αλλη κυρια που εβαλε κοντινη φωτογραφια; Μακιααααα!!!!
Παρακολουθώ 2-3 μέρες τώρα το κλίμα που επικρατεί εδώ. Έχω να πω ότι κάτι υπεργαμιάδες είναι απαράδεκτοι. Πόσο πολύ ακόμα θα το γαμήσετε? Όποιος δεν γουστάρει να μιλήσει σοβαρά στο συγκεκριμένο θέμα και παπαρολογεί προσβάλοντας, θα διαγράφονται ποστ και έξω! Αν ΔΕΝ σας αρέσει ένα θέμα ΜΗΝ μπαίνεται να πρίζεται τα @@ άλλων που το γουστάρουν. Θα διαγραφούν ΟΛΑ τα άσχετα ποστ. Αυτά...........
tailandtopkoukla
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συγνωμη επηδη δεν καταλαβαινω τι ειπατε... τι εννοειτε΄?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σε ευχαριστω που κρατας τους τυπους. Δεν τη βρισκω να με βριζουν αλλα μη φανταστεις οτι με αγχωνει κιολας. Και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σταματησουν να μπαινουν οι αλλες τρανσεξουαλ. Αληθεια, που ειναι αυτες; Μακιααα!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι εγιναν βρε mod τα ποστ μου?δεν ειπα και τιποτα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις