Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
καλημερα στα ομορφοπαιδα μας!!!! πηρα το θαρρος μετα απο αυτα τα χαλια που διαβασα να μπω... ελεος ολα αυτα μας χεφτηλιζουν, ημαρτον.εγω ειμαι μια απιστευτης Ομορφιας τρανσεχουαλ  απο μητερα Κολομβιανη, που δουλευω τωρα Αλεξανδρουπολη..πριβε!! και με αυτα τα χαλια που μπενουν εκει και το παιζουν και κουκλαρες, ε θα τρελαθω...πεταξτε τους φορτηγατζηδες εξω :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ελεγξε πμ,

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω εισαγωγικη εταιρια με νταλικες οποιο αγοροκοριτσο ενδιαφερεται ενσοματωνω και δονητη στο καθισμα της οδηγου

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καρδουλες μου δουλευω τωρα και δεν ειμαι σπιτακι μου που εχω φωτογραφιουλες μου!!! 

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε γαλανοματι προκαλεις ηδονη,εισαι σκετη καυλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για σου βαλεντινα τσαχπινα δεν πας να ανοιξεις κανενα χασαπικο

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην μου πιραζετε τον τσολια..
τρελο κοκκινομαλικο αγορι...
φερνεισ λιγο του μπακαλι στην γειτονια μου..
ελα τωρα θεσ και στουντιο  ουτε  για χασαπησ δεν κανεισ...
ουσττττττττττττττττ

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο Ερωτας ειναι το παθος του ανθρωπου, αυτο το παθος θελω, να το αισθανομαι .... μεσα μου.. ζεστα.. τρυφερα!!! μμμ ζουζουνικα!!! μου ερεσει

Επισκέπτης
Ευτυχώς ο Βαλεντινος σταμάτησε να βάζει Μάκια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μερικα βραδακια Καρδουλες μου, που δεν μπορω να κοιμηθω...αχχχχχ  βαζω μεσα μου ενα ............ καταλαβαινεται... και ετσι γλυκα, γλυκα με περνει ο υπνος!!!μμ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μια γλυκια καλημερα σε ολους οσους γεμισαν πανω απο 25 σελίδες σχόλια για την σταρ των τρανς. Σας ευχαριστώ πολυ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια γλυκια καλημερα σε ολους οσους γεμισαν πανω απο 25 σελίδες σχόλια για την σταρ των τρανς. Σας ευχαριστώ πολυ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ρε ο μαρτακης  νο 2 εγινε και σταρ των αγοροκοριτσων.                 

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εσενα που σου αρεσει τοσο η μουνιλα θα μου εξηγησεις τι ακριβως κανεις σε εναν χωρο στο σαιτ που μυριζει αχνιστα ιδρωμενα μυρωδατα "προσοντα"¨; Για σκεψου το λιγο. Μηπως το ψευδωνυμο σου σε αδικει; Η Σταρ Τρανς σας εχει καψουρεψει ολους. Αποτι βλεπω στην αλλη απο την Αλεξανδρουπολη δεν μιλαει κανεις και οι μονιμες του φορουμ απλα εξαφανιστηκαν. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Εσενα που σου αρεσει τοσο η μουνιλα θα μου εξηγησεις τι ακριβως κανεις σε εναν χωρο στο σαιτ που μυριζει αχνιστα ιδρωμενα μυρωδατα "προσοντα"¨; Για σκεψου το λιγο. Μηπως το ψευδωνυμο σου σε αδικει; Η Σταρ Τρανς σας εχει καψουρεψει ολους. Αποτι βλεπω στην αλλη απο την Αλεξανδρουπολη δεν μιλαει κανεις και οι μονιμες του φορουμ απλα εξαφανιστηκαν. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

βασικα αυτο που κανω εδω αυτη την στιγμη ειναι να γελαω ...επειδη κανω χαβαλε δεν σημαινει οτι ασχολουμαι μαζι σου....την ωρα περναω γιατι περιμενω το φαει να ετοιμαστει....ρε βαγγο ξανασκεψουτο ρε....χαραμιζεσαι σαν πουστης

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζεις..... εμενα μου δειχνουν την Αγαπη τους!! με πολλη γλυκα μηνυματακια!!! ενω εσενα σε βριζουνε.....χαααααα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μωρακια μου γλυκα γιατι κουραζετε το κεφαλακι σας; Ξερουμε ολοι οτι τρελαινεστε για το στυλ μου (αλλιως δεν θα μου μιλουσατε ολοι σαν τρελοι) απλα δεν εχετε το κουραγιο να το παραδεχτειτε. Που και που πετατε και καμια φωτογραφια απο καλλονες του εξωτερικου και λετε οτι εμεις στην Ελλαδα ειμαστε αισχος, αλλα εξακολουθειτε να μιλατε με την Σταρ Τρανς που τη θεωρειτε μπαζο. Για ποιο λογο ακριβως; Ξερω οτι ειστε ολοι εν δυναμει πελατακια και σας ευχαριστω πολυ. Με τις δικες σας οικονομιες (και με τα λεφτα που θα στερησετε απο τις μαναδες και τα παιδια σας) υποσχομαι να αγορασω πολλες κοκκινες περουκες που σας  εχουν αρρωστησει. Μακια! Μακια!! Μακια!!! Σε λιγες μερες απο κοντα στο στουντιο και φυσικα στο σαιτ μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!  

ΥΓ: Α τωρα περιμενεις την κατσαρολα μουνιλα; Τι εφτιαξες σημερα κοριτσι μου; Εσυ εισαι στο τοπ απο τα αρρωστακια που νομιζουν οτι η τεστοστερονη που τους μυριζει και τους αναστατωνει ειναι η δικη τους. Μακιααααα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom