georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μόλις μπήκα σπίτι και διαβάζω ένα σωρό μαλακίες. εγώ, Βαλεντίνα, σε γουστάρω και δεν με νοιάζει ό,τι μαλακίες κι αν γράφουν για σένα
προσφερομαι εγω γιατι ειναι τρελο μωρο η βαλεντιναβαγγο κανουμε μια συμφωνια...εαν βαλει γκολ ο γαυρος θα πεταξεις την περουκα κ θα παμε μπουρδελοτσαρκα ολοι μαζι...εαν δεν βαλει θα σου βρουμε καποιον να σε γαμισει
Και συνεχιζεις και γραφεις.. και γραφεις... και γραφεις... Ξερεις οτι ειμαι διαβολεμενα ομορφη (στα ματια σου τουλαχιστον) και αρρωσταινεις. Ετοιμος εισαι για το στουντιο εσυ, θα μετρας τις μερες μεχρι [move][size=10pt]να ανοιξω τον πολυκώλο μου[/size][/move]. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ναι, πως να σε κυκλοφορήσουμε στα μπουζούκια με τέτοια χάλια, να ξεφτιλιστούμεΕγω προτιμω μπουζουκια. Εσεις; Φιλακια σε ολους. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
..... Εγω προτιμω μπουζουκια. Εσεις;
Μακια!!! Μακια!!! Μακια!!!Καθε σχολιο καλοπροαιρετο η κακοπροαιρετο ειναι καλοδεχουμενο. Σας ευχαριστω πολυ για το εντονο ενδιαφερον σας. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Εγω θα σας κυκλοφορησω μωρο μου, οχι εσεις εμενα. ελα ρε Μωρο σαν να γλυκανε η ασχημια σου .... μας ταλαιπωρεις αποψε.. θα μας πεις που το ανοιγεις, ετσι να περασουμε να δουμε τι σοι πραγμα εισαι εσυ
εξω απο το νετ καραπουσταρα του κερατα,....
γιατι βριζεις την κοπελα????πεστην οτι θες αλλα οχι και φεθρυ,πολυ βαρυρε μπας και είσαι ο fethry με περούκα?
Τώρα θα μπει η πάπια και εδώ μέσα να τα κάνει πουτάναγιατι βριζεις την κοπελα????πεστην οτι θες αλλα οχι και φεθρυ,πολυ βαρυ
ναι του εχω κανει χρησικτησιατετοια να του λες του λακαμα και δεν θα ξεκολαει απο δω μεσα με τιποτα...
Παιδια εδω δεν ειναι χωρος διαφημισης αλλα μιας πρωτης προσωπικης επαφης. Ειμαι σιγουρη οτι η τοποθεσια του νεου χωρου μου θα γινει γνωστη χωρις να σας κουρασω μεσα απο την ομορφη κουβεντουλα μας. Τωρα για τους φιλους που επιμενουν να με βριζουν χυδαιοτατα δεν πειραζει. Ειναι και αυτο μια εκτονωση. Ξεραστε ελευθερα την καταπιεσμενη οργη σας, ετσι κι αλλιως μας χωριζει ενας γυαλινος τοιχος που ξερουμε πολυ καλα οτι δεν μπορειτε να τον περασετε με τιποτα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
..... η συμπεριφορα σου ενα κραμα αναλφαβητου φορτηγατζη και γραφικης αδερφης του εβδομηντα. ....