Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μόλις μπήκα σπίτι και διαβάζω ένα σωρό μαλακίες. εγώ, Βαλεντίνα, σε γουστάρω και δεν με νοιάζει ό,τι μαλακίες κι αν γράφουν για σένα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστω ολους τους γλυκυτατους θαυμαστες μου που εστειλαν ολα τα ομορφα μηνυματακια. Μωρακια μου θα τα πουμε συντομα απο κοντα, να ειστε ολοι καλα!!! Οσο για τους πολεμιους μου τους ευχαριστω για την τοσο μεγαλη συμμετοχη τους. Αντρακια μου ομορφα μην ξεχασετε να με ψηφισετε ως πιο χοτ τρανσεξουαλ του σαιτ και αποφασιστε που θα το γιορτασουμε. Εγω προτιμω μπουζουκια. Εσεις; Φιλακια σε ολους. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βαγγο κανουμε μια συμφωνια...εαν βαλει γκολ ο γαυρος θα πεταξεις την περουκα κ θα παμε μπουρδελοτσαρκα ολοι μαζι...εαν δεν βαλει θα σου βρουμε καποιον να σε γαμισει
προσφερομαι εγω γιατι ειναι τρελο μωρο η βαλεντινα
βαλεντινα εισαι καυλα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
μακια μακια μακια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και συνεχιζεις και γραφεις.. και γραφεις... και γραφεις...  :jerking: Ξερεις οτι ειμαι διαβολεμενα ομορφη (στα ματια σου τουλαχιστον) και αρρωσταινεις. Ετοιμος εισαι για το στουντιο εσυ, θα μετρας τις μερες μεχρι [move][size=10pt]να ανοιξω τον πολυκώλο μου[/size][/move]. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Αν τον ανοίξεις δεν κανουμε τίποτα!
Σφιχτό τον θέλουμε τον .... πολύ κώλο σου!
Σου ετοιμαζόμαστε γαργαλιάρα μου...

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καθε σχολιο καλοπροαιρετο η κακοπροαιρετο ειναι καλοδεχουμενο. Σας ευχαριστω πολυ για το εντονο ενδιαφερον σας. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα σας κυκλοφορησω μωρο μου, οχι εσεις εμενα.  ελα ρε Μωρο σαν να γλυκανε η ασχημια σου .... μας ταλαιπωρεις αποψε.. θα μας πεις που το ανοιγεις, ετσι να περασουμε να δουμε τι σοι πραγμα εισαι εσυ

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
εξω απο το νετ καραπουσταρα του κερατα,μην ρθω απο το σπιτι σου,και σου σκισω το κωλαντερο με 5 αγγουρια ταυτοχρονα :2funny: :dancing:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια εδω δεν ειναι χωρος διαφημισης αλλα μιας πρωτης προσωπικης επαφης. Ειμαι σιγουρη οτι η τοποθεσια του νεου χωρου μου θα γινει γνωστη χωρις να σας κουρασω μεσα απο την  ομορφη κουβεντουλα μας. Τωρα για τους φιλους που επιμενουν να με βριζουν χυδαιοτατα δεν πειραζει. Ειναι και αυτο μια εκτονωση. Ξεραστε ελευθερα την καταπιεσμενη οργη σας, ετσι κι αλλιως μας χωριζει ενας γυαλινος τοιχος που ξερουμε πολυ καλα οτι δεν μπορειτε να τον περασετε με τιποτα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παιδια εδω δεν ειναι χωρος διαφημισης αλλα μιας πρωτης προσωπικης επαφης. Ειμαι σιγουρη οτι η τοποθεσια του νεου χωρου μου θα γινει γνωστη χωρις να σας κουρασω μεσα απο την  ομορφη κουβεντουλα μας. Τωρα για τους φιλους που επιμενουν να με βριζουν χυδαιοτατα δεν πειραζει. Ειναι και αυτο μια εκτονωση. Ξεραστε ελευθερα την καταπιεσμενη οργη σας, ετσι κι αλλιως μας χωριζει ενας γυαλινος τοιχος που ξερουμε πολυ καλα οτι δεν μπορειτε να τον περασετε με τιποτα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

την ώρα του σεξ σ' αρέσει να σε βρίζουν?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητε φιλε που συνεχιζεις ακαθεκτος το βρισιμο.. Η ολη διαδικασια θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερουσα αν το λεξιλογιο σου δεν ηταν τοσο περιορισμενο και η συμπεριφορα σου ενα κραμα αναλφαβητου φορτηγατζη και γραφικης αδερφης του εβδομηντα. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Απο την ενταση των τελευταιων μυνηματων σου καταλαβαινω οτι με προτιμας μελαχρινη και με κοκκινα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom