Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ηταν το πιο πικροχολο που μπορουσες να σκεφτεις; Μπραβο, κανουμε δουλεια! Αρχισε να εκδηλωνεται η ομονοιακια αδερφη μεσα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Ρε παιδιά λίγο στο θέμα μας...ρε κοπελιά ΗΜΑΡΤΟΝ

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

15 ευρω?

Πλακα μας κανεις ωρε ΒΑγγελα?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ασε που ακομη δεν μου εδωσες μια πειστικη εξηγηση. Εγω ξεκαθαρα απευθυνομαισε ειδικο κοινο και το ξερω. Συνειδητοποιεις οτι τοση ωρα πασχιζεις να μπεις κι εσυ σε αυτο; Τοση ωρα δεν ξεκουνας απο διπλα μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αλλαξε παλι avatar μετα το κραξιμο ,δεν μπορω αλλο απ"τα γελια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ασε που ακομη δεν μου εδωσες μια πειστικη εξηγηση. Εγω ξεκαθαρα απευθυνομαισε ειδικο κοινο και το ξερω. Συνειδητοποιεις οτι τοση ωρα πασχιζεις να μπεις κι εσυ σε αυτο; Τοση ωρα δεν ξεκουνας απο διπλα μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Αχ καυλιαρα. Ζω για να στον μπηξω. Πως με καταλαβες ατιμη. Απο τοτε που ειδα τη φωτο σου εχω παιξει 27 μαλακιες.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και συνεχιζεις και γραφεις.. και γραφεις... και γραφεις...  :jerking: Ξερεις οτι ειμαι διαβολεμενα ομορφη (στα ματια σου τουλαχιστον) και αρρωσταινεις. Ετοιμος εισαι για το στουντιο εσυ, θα μετρας τις μερες μεχρι να ανοιξω τον πολυχωρο μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Και συνεχιζεις και γραφεις.. και γραφεις... και γραφεις...  :jerking: Ξερεις οτι ειμαι διαβολεμενα ομορφη (στα ματια σου τουλαχιστον) και αρρωσταινεις. Ετοιμος εισαι για το στουντιο εσυ, θα μετρας τις μερες μεχρι να ανοιξω τον πολυχωρο μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Τι στουντιο και μαλακιες. Πες μου που εισαι τωρα να ερθω να στον φορεσω.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε ταραζει να βλεπεις μια σεξυ τοπ μοντελ απο μια τοση δα φωτογραφια, αλλα σ'αρεσει κιολας. Ειχες μαθει με σοβαντισμενους χιμπαντζηδες και τρελαθηκες μαζι μου μωρο μου. Ανμυπομονω να σε πατησω κατω με το μποτακι μου. Μακια! Μακια!! Μαακια!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σε ταραζει να βλεπεις μια σεξυ τοπ μοντελ απο μια τοση δα φωτογραφια, αλλα σ'αρεσει κιολας. Ειχες μαθει με σοβαντισμενους χιμπαντζηδες και τρελαθηκες μαζι μου μωρο μου. Ανμυπομονω να σε πατησω κατω με το μποτακι μου. Μακια! Μακια!! Μαακια!!!

Κανε χωριστρα και ερχομαι.

Εσυ εισαι ασοβαντιστος αυστραλοπιθικας?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
ρε τι καθεστε και ασχολειστε?Αφου δεν ιδρωνει το αυτι του βαλεντινου,τις ιδιες παπαριες γραφει συνεχεια,γουσταρει ν"ακουει μπινελικια ο μαμακας

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ρε τι καθεστε και ασχολειστε?Αφου δεν ιδρωνει το αυτι του βαλεντινου,τις ιδιες παπαριες γραφει συνεχεια,γουσταρει ν"ακουει μπινελικια ο μαμακας

Ασε ρε φιλε να γελασουμε λιγο

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συντομα κοντα σας μωρακια! Το ενδιαφερον στην ολη υποθεση ειναι πως αυτοι που με βριζουν πιο πολυ ειναι αυτοι που δεν λενε να βγουν απο την κουβεντα. Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ρε παιδια να κανουμε ερανο να μαζεψουμε καμια 500 ευρω να τα δωσουμε σε κανα πακιστανο να την γαμησει μεχρι να ξεθυμανει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τωρα παιζει επειδξ ασχολουμαστε μαζι της/του να νομιζει και οτι ειναι και ο κρυφος μας ποθος!! η οτι μπορει και κατα βαθος να γουσταρουμε...!
καλα ετσι δεν πεζομαι!!!!κανω παραθεση στον ευατο μου!!!στα παρα πανω λεγομενα μου και να που βγαινω αληθηνος!!!
τα λεγα εγω οτι στη τελικη θα μας πει οτι την γουσταρουμε κιολας!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα ηξερα οτι υπηρχαν νουμερα!!!αλλα σαν την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ δεν περιμενα να βρω!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Συντομα κοντα σας μωρακια! Το ενδιαφερον στην ολη υποθεση ειναι πως αυτοι που με βριζουν πιο πολυ ειναι αυτοι που δεν λενε να βγουν απο την κουβεντα. Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μας απειλεις ρε κωλομπετατζη ,γελοιο τελειωμενο ΤΣΙΡΚΟ?  :jerking: :birdman:

Απορω ποιος σατανας σε πηδαει εσενα ψωναρα και χαρακωνει περισσοτερο μεσα σου το πουστριλικι σου καρναβαλε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε παιδια να κανουμε ερανο να μαζεψουμε καμια 500 ευρω να τα δωσουμε σε κανα πακιστανο να την γαμησει μεχρι να ξεθυμανει.
Πολλα λες,με 5 ευρω 10 πακιστανια την κατασπαραζουν οπως τα κορακια τα κουφαρια νεκρων ζωων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom