Αυτο ηταν το πιο πικροχολο που μπορουσες να σκεφτεις; Μπραβο, κανουμε δουλεια! Αρχισε να εκδηλωνεται η ομονοιακια αδερφη μεσα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ρε παιδιά λίγο στο θέμα μας...ρε κοπελιά ΗΜΑΡΤΟΝ
Αυτο ηταν το πιο πικροχολο που μπορουσες να σκεφτεις; Μπραβο, κανουμε δουλεια! Αρχισε να εκδηλωνεται η ομονοιακια αδερφη μεσα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ασε που ακομη δεν μου εδωσες μια πειστικη εξηγηση. Εγω ξεκαθαρα απευθυνομαισε ειδικο κοινο και το ξερω. Συνειδητοποιεις οτι τοση ωρα πασχιζεις να μπεις κι εσυ σε αυτο; Τοση ωρα δεν ξεκουνας απο διπλα μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Και συνεχιζεις και γραφεις.. και γραφεις... και γραφεις... Ξερεις οτι ειμαι διαβολεμενα ομορφη (στα ματια σου τουλαχιστον) και αρρωσταινεις. Ετοιμος εισαι για το στουντιο εσυ, θα μετρας τις μερες μεχρι να ανοιξω τον πολυχωρο μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Σε ταραζει να βλεπεις μια σεξυ τοπ μοντελ απο μια τοση δα φωτογραφια, αλλα σ'αρεσει κιολας. Ειχες μαθει με σοβαντισμενους χιμπαντζηδες και τρελαθηκες μαζι μου μωρο μου. Ανμυπομονω να σε πατησω κατω με το μποτακι μου. Μακια! Μακια!! Μαακια!!!
Ανμυπομονω να σε πατησω κατω με το μποτακι μου. Μακια! Μακια!! Μαακια!!!
ρε τι καθεστε και ασχολειστε?Αφου δεν ιδρωνει το αυτι του βαλεντινου,τις ιδιες παπαριες γραφει συνεχεια,γουσταρει ν"ακουει μπινελικια ο μαμακας
Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλα ετσι δεν πεζομαι!!!!κανω παραθεση στον ευατο μου!!!στα παρα πανω λεγομενα μου και να που βγαινω αληθηνος!!!τωρα παιζει επειδξ ασχολουμαστε μαζι της/του να νομιζει και οτι ειναι και ο κρυφος μας ποθος!! η οτι μπορει και κατα βαθος να γουσταρουμε...!
Μας απειλεις ρε κωλομπετατζη ,γελοιο τελειωμενο ΤΣΙΡΚΟ?Συντομα κοντα σας μωρακια! Το ενδιαφερον στην ολη υποθεση ειναι πως αυτοι που με βριζουν πιο πολυ ειναι αυτοι που δεν λενε να βγουν απο την κουβεντα. Μου φαινεται πως θα τους τιμωρησω πολυ σκληρα... Με κατι πολυ πιο σκληρο και ζεματιστο απο οτι μπορουν να φανταστουν. Μονο που δεν μου αρεσουν τα κλαματα και τα παρακαλια μετα... Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Πολλα λες,με 5 ευρω 10 πακιστανια την κατασπαραζουν οπως τα κορακια τα κουφαρια νεκρων ζωωνΡε παιδια να κανουμε ερανο να μαζεψουμε καμια 500 ευρω να τα δωσουμε σε κανα πακιστανο να την γαμησει μεχρι να ξεθυμανει.