Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπη μου εγω σεβομαι αυτους που με συντηρουν. Δουλευω οπως τα καλυτερα κωλ γκερλ της Ευρωπης. Που αλλου θα βρεις ολοκληρωμενο προγραμμα που περιλαμβανει κρασακι η ρετσινα, σνακ (πατατουλες τηγανητες με κρεατακι), μπανιο/ντους και δωρακι γραβατα η παπουτσια; Τοσο κακο ειναι; Μακια!Μακια!! Μακια!!!
και όλα αυτά με 15 ευρώ?...δεν μπαίνει μέσα η επιχε'ιρηση?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οχι μωρακι μου γιατι πανω απο ολα ειμαι ψυχουλα και αυτο που θελω ειναι να ειστε ευτυχισμενοι. Σας αγαπω πολυ πολυ πολυ και δινω σε ολους ενα τρυφερο γλυκο φιλακι στα χειλακια σας. Φιλικα παντα, ετσι; Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Σαν τις φουσκωτές τις κούκλες δεν μοιάζει?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ε οχι και σαν κουκλα μωρο μου! Οι κουκλες ειναι ψευτικες εγω περα ως περα αληθινη. Σας αγαπαω αντρακια μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τι τραβελος ειναι αυτος?μαμακας μεχρι αηδιας

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ε οχι και σαν κουκλα μωρο μου! Οι κουκλες ειναι ψευτικες εγω περα ως περα αληθινη. Σας αγαπαω αντρακια μου! Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Απο υδραυλικά ξέρεις τίποτα η τζάμπα η διαφήμιση που κάνεις;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια καμμια σχεση,το παληκαρι εχει μπει για να κανει την πλακα του και ολοι λεμε μαλακιες,γραφτε τον να τελειωνει το πανηγυρι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι εγινε βρε παιδιά πάλι έλειψα 2 μέρες και έγινε πανικός από μηνύματα και κόντρες  :argue: :argue: :cussing: :argue: :cussing: :argue: :argue: Για κουλάρετε να πάω για ύπνο  :sleeping: :police: :tooth:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μωρα μου ατελειωτα ειμαι υποψηφια για πιο χοτ τρανσεξουαλ που μπαινει εδώ. Αν κερδισω υποσχομαι μπουκαλακι στα μπουζουκια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ειναι αστιο να μου λες εμενα οτι δεν βαζω φοτογραφια οταν ΕΧΩ ΗΔΗ κι εσεις κριβεστε ολοι πισω απο γελια ψευδονιμα. Αντι να πουλας κακου τυπου ξεπερασμενο αντριλικι παρε το κουβαδακι σου και στηλε μου pm. Ετσι θα παρεις το αυτογραφο που τοσο ζητας. Και χορις να ταραζεσε τοσο. Μακια! Μακια!! Μακιαα!!

Εγω δε κανω πιατσα και δε χρειαζεται να βαλω φωτο για να βρω πελατες. Αυτη ειναι η διαφορα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μωρα μου ατελειωτα ειμαι υποψηφια για πιο χοτ τρανσεξουαλ που μπαινει εδώ. Αν κερδισω υποσχομαι μπουκαλακι στα μπουζουκια. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Εχεις δει τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?
Μια ψηφο εχεις και ειναι μαλλον δικια σου,ολοι μας σε ριξαμε στον κουβα οπως και τα αλλα τα μπετα και δεν μας απασχολει το σπορ σου ανωμαλε στρακο

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δει τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας?
Μια ψηφο εχεις και ειναι μαλλον δικια σου,ολοι μας σε ριξαμε στον κουβα οπως και τα αλλα τα μπετα και δεν μας απασχολει το σπορ σου ανωμαλε στρακο
              Γιατι τα αλλα ρε μεγαλε ειναι καλητερα......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο ανωμαλος στρακος ετοιμαζεται να ανοιξει υπερπολυτελες στουντιο στο κεντρο της Αθηνας με τις δικες σου οικονομιες αγαπημενο διαδικτυακο ναυαγιο. Συνεχισε να βγαζεις τα απωθημενα σου στον υπολογιστη, μεχρι να συνειδητοποιησεις ποιος ειναι ο πισοχωστης που κυριευει το μυαλο σου και να φουνταρεις απο το μπαλκονι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:rockon::rockon: :rockon:
VGalentina!
          VGalentina!
                      VGalentina!

Vale Ntina!
           Vale Ntina!  
                       Vale Ntina!
                                   :rockon: :rockon: :rockon:

:think: :think: :think:
Δείξε τα προσόντα σου τσαχπίνα μου να τους σκατατροπώσεις όλους κι όλες εδω μέσα !

(αν βέβαια εχεις κάτι... :idiot:)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ο ανωμαλος στρακος ετοιμαζεται να ανοιξει υπερπολυτελες στουντιο στο κεντρο της Αθηνας με τις δικες σου οικονομιες αγαπημενο διαδικτυακο ναυαγιο. Συνεχισε να βγαζεις τα απωθημενα σου στον υπολογιστη, μεχρι να συνειδητοποιησεις ποιος ειναι ο πισοχωστης που κυριευει το μυαλο σου και να φουνταρεις απο το μπαλκονι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Με τις δικες μου οικονομιες σιγουρα οχι,με καποιων αρρωστων που σε πηδανε ετσι οπως εισαι ΙΣΩΣ,σε βλεπω σε καμια 10αρια χρονια να εχεις ''καψει''και τα τελευταια σου εγκεφαλικα κυτταρα και να παθαινεις την φρικη που τραβανε οι πουστηδες/τραβελια σαν εσενα οταν κανεις δεν τους γαμαει,
Εισαι αξιολυπητη και εμφανισιακα αλλα και σε θεμα συμπεριφορας καθως χιλιοπαρακαλας απο το απογευμα εδω μεσα.
Ολοι μας σε φτυνουμε,ευχαριστως σε γιαουρτωνουμε και αν πεις και καμια μαλακια θα φας και τις κλωτσιες σου Βαλε-Ντινο που εχεις δουλεψει και στον Καβαλι απο την Αγια Βαρβαρα

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εχετε πλακα. Υποτιθετε πως χλευαζετε το θεμα αλλα δεν σταματατε να ασχολειστε. Σχολιαζετε καθε ατακα μου με το που την ποσταρω και δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Βρισκομαι ακομη σε αναμονη για εξυπνη ατακα καποιου απο εσας. Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω. Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχουμε γεμισει πανω απο 10 σελίδες. Και ολο τον φακελο με τα προσωπικα μου μυνηματα. Σας λατρευω καρδουλες μου. Ειδικα εσεις που προσπαθειτε να το παιξετε σκληρα αντρακια ειστε οι πιο συμπαθεις και χαριτωμενοι. Τα μηνυματα συνεχιζουν να ερχονται, δεν σας προλαβαινω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Δε μας ειπες. Τον Σταθη Ψαλτη τι τον εχεις?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
μολις ειδα τη φωτο της "βαλεντινας" κι εχω κλασει στο γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.τελικα επεσα μεσα στις προβλεψεις μου

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ηταν το πιο πικροχολο που μπορουσες να σκεφτεις; Μπραβο, κανουμε δουλεια! Αρχισε να εκδηλωνεται η ομονοιακια αδερφη μεσα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αυτο ηταν το πιο πικροχολο που μπορουσες να σκεφτεις; Μπραβο, κανουμε δουλεια! Αρχισε να εκδηλωνεται η ομονοιακια αδερφη μεσα σου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Εσυ παρακαλας να σε γαμησει κανας τελειωμενος στην Ομονοια.
Πετα τις περουκες και παμε για μπουρδελοτσαρκες.
Βαρεθηκα να ασχολουμαι αλλο με την παρτη σου υβριδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom