Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Ολη την αντριλα σας στο κορμακι μου θα τη βγαλετε;..
αυτο το μικρο, λυγερο, ευθραυστο, ατριχο, θηλυπρεπες, καμπυλωτο κορμακι.. πως τα αντεχει ολα αυτα ????

αξιος [size=14pt]βαγγελη[/size], αξιος..  :boobies: :boobies: :P

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σοβαρα τωρα, τον αγωνα δεν τον βλεπει κανεις σας; Τι θα γινει; Ολη την αντριλα σας στο κορμακι μου θα τη βγαλετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τι μακια,μακια,μακια ρε μπετατζη?

Πετα την περουκα και ξεκινα τις μπουρδελοτσαρκες

Αλλα αστο και αυτο καλυτερα,θα φρικαρεις τα πορνιδια

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο το μικρο, λυγερο, ευθραυστο, ατριχο, θηλυπρεπες, καμπυλωτο κορμακι.. πως τα αντεχει ολα αυτα ????

αξιος [size=14pt]βαγγελη[/size], αξιος..  :boobies: :boobies: :P
Κατι ξεχασες.
Μακια μακια μακια. :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σοβαρα τωρα, τον αγωνα δεν τον βλεπει κανεις σας; Τι θα γινει; Ολη την αντριλα σας στο κορμακι μου θα τη βγαλετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να βγαλεις την φωτογραφια σου απο το αβαταρ γιατι δεν μπορω να ξεκολυσω τα ματια μου απο πανω της  και να δω τον αγωνα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπορειτε να με βριζετε οσο θελετε αλλα δεν υπαρχει λογος να ανακατευετε τη Δαναη σε ολο αυτο. Η κοπελα δεν ενοχλησε κανεναν, ειναι πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια και οι επιθεσεις στο προσωπο της ειναι ανανδρες και φαιδρες. Οσο για τον σχολιασμο της εμφανισης μου, απο τη στιγμη που βαζω φωτογραφια ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ σας εχω δωσει το προνομιο να λετε οτι θελετε για μενα. Ειναι δυνατον να ειστε τοσο αφελεις και να μην το καταλαβαινετε; Μακια Μακια!! Μακια!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!!

ο βαγγελης με μια καθημερινη φορεσιά..  :boobies: :boobies:

και μην ξεχασω.. μακια, μακια, μακια..  :P :P

Συνημμένα

• H.jpg
    H.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Μπορειτε να με βριζετε οσο θελετε αλλα δεν υπαρχει λογος να ανακατευετε τη Δαναη σε ολο αυτο. Η κοπελα δεν ενοχλησε κανεναν, ειναι πολυ καλη μου φιλη εδω και χρονια και οι επιθεσεις στο προσωπο της ειναι ανανδρες και φαιδρες. Οσο για τον σχολιασμο της εμφανισης μου, απο τη στιγμη που βαζω φωτογραφια ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ σας εχω δωσει το προνομιο να λετε οτι θελετε για μενα. Ειναι δυνατον να ειστε τοσο αφελεις και να μην το καταλαβαινετε; Μακια Μακια!! Μακια!!!

ωχ κ που να το ριξω....να το ριξω απο εδω η να το ριξω απο εκει....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν σε φτιαχνει τοσο αυτη η φωτογραφια κατι μπορουμε να κανουμε για να σε ικανοποιησουμε. Θες να κανονισω να φερω κι εναν φιλο μου ζουζουνι μου; Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν σε φτιαχνει τοσο αυτη η φωτογραφια κατι μπορουμε να κανουμε για να σε ικανοποιησουμε. Θες να κανονισω να φερω κι εναν φιλο μου ζουζουνι μου; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μεσα να φερω και εγω καμια 30.000 μελοι απο εδω να γινει της πουτανας.

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι μακια μακια ρε απατσι.. εσυ και οι αλλοι, εχετε ξεφτιλιση το αντρικο φυλο.που θα σε πω κ Βαλεντινα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Λεω να σε ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΜΕ καμια 10.000 μελη να δεις ποτε πετας τις περουκες μετα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο [size=15pt]15 ευρω [/size] και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Δωσε κατι παραπανω. :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε φίλε μουνίλα...μπας να βάλουμε και εμείς καμμιά περούκα να βγούμε στην πιάτσα να κονομήσουμε?..ρε τι τραβάμε με τον καθε απίστευτο...βλέπω την φωτό και φτιάχνομαι....τελειώνω σε λίγο,δεν κρατιέμαι....ήμαρτον κύριε που λέει και ο ξεδόντιας.... :2funny: :2funny: :2funny:
Δωσε κατι παραπανω. :2funny:
20?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Βασικα καποια ευρω να αγορασω 10 κεσεδακια γιαουρτι και να στα ριξω στη μαπα σε κεντρικο δρομο ή σε κανα ισογειο αν γουσταρεις

Επισκέπτης
βαγγο κανουμε μια συμφωνια...εαν βαλει γκολ ο γαυρος θα πεταξεις την περουκα κ θα παμε μπουρδελοτσαρκα ολοι μαζι...εαν δεν βαλει θα σου βρουμε καποιον να σε γαμισει

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βαγγο κανουμε μια συμφωνια...εαν βαλει γκολ ο γαυρος θα πεταξεις την περουκα κ θα παμε μπουρδελοτσαρκα ολοι μαζι...εαν δεν βαλει θα σου βρουμε καποιον να σε γαμισει
Πρεπει να τον παμε μια τσαρκα,να τον ποτισουμε κανα βιαγκρα και να γαμησει
Στην τελικη Μεταξουργειο νυχτα μετα τα φαντασματα,απορω πως εχεις το θρασος Βαλε-Ντινο να λες οτι λιωνουμε για παρτη σου,εμεις γαμαμε ΜΟΥΝΑΚΙΑ με πραγματικα βυζια και κωλο
Εισαι επιεικως για τον πουτσο και μοιαζεις με τερματοφυλακα που πεφτει στο πεναλτι,κανονισε να μην κερδισουμε αποψε θα φας πολυ κραξιμο αφου εχεις το ΘΡΑΣΟΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ να μιλας κιολας

ΥΓ Πως εισαι ετσι σε αυτη τη φωτο,πετα την περουκα αν εχεις φρυδια :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom