Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το θεμα αυτο τραβαει τοσο μονο και μονο επειδη εσεις το συντηρειτε. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Σαν τερματοφυλακας (με κατι περουκες που φοραγε ο Μουστακας ή ο Σεφερλης) που εισαι ετοιμη να πιασει το πεναλτι εισαι στη φωτο,φιλικα αυτη τη φορα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι τοσα κομπλεξ καρδουλες μου; Εγω εξακολουθω να ειμαι τοσο ασχημη και γελοια στα ματια σας κι εσεις συνεχιζετε να ασχολειστε με αμειωτο ενδιαφερον. Αραγε σας τραβανε ΤΟΣΟ την προσοχη και οι κοριτσαροι στο αριστερο μερος της σελιδας; Κατι μου λεει πως οχι. Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς! Βλεπετε κατι πολυ δικο σας σε μενα μωρακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• image.out.jpg
    image.out.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 25

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι πραγμα εισαι εσυ. ποιας προελευσεις.. καλα ολοι οι αντρες με περουκα εδω μαζευτηκατε.. τωρα εσυ εισαι Μοντελο

Επισκέπτης
Γιατι τοσα κομπλεξ καρδουλες μου; Εγω εξακολουθω να ειμαι τοσο ασχημη και γελοια στα ματια σας κι εσεις συνεχιζετε να ασχολειστε με αμειωτο ενδιαφερον. Αραγε σας τραβανε ΤΟΣΟ την προσοχη και οι κοριτσαροι στο αριστερο μερος της σελιδας; Κατι μου λεει πως οχι. Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς! Βλεπετε κατι πολυ δικο σας σε μενα μωρακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!

συγνωμη που θα το πω παρολο που υπαρχουν κ μουναρες τραβελα που μενεις με το στομα ανιχτο εισαι μεγαλη πατσαβουρα κ εισαιΣαν τερματοφυλακας (με κατι περουκες που φοραγε ο Μουστακας ή ο Σεφερλης) που εισαι ετοιμη να πιασει το πεναλτι εισαι στη φωτο,που λεει κ ο ψωλαρας78 μονο που εγω δεν το λεω φιλικα κ δεν ειμαι κομπλεξικος ειμαι αντικειμενικος.....

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα σας γαμαει κανενας, υπαρχουν αντρες που σας τον δινουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ασε μας ρε φιλε να δουμε τον αγωνα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εχετε πλακα. Υποτιθετε πως χλευαζετε το θεμα αλλα δεν σταματατε να ασχολειστε. Σχολιαζετε καθε ατακα μου με το που την ποσταρω και δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Βρισκομαι ακομη σε αναμονη για εξυπνη ατακα καποιου απο εσας. Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω. Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχουμε γεμισει πανω απο 10 σελίδες. Και ολο τον φακελο με τα προσωπικα μου μυνηματα. Σας λατρευω καρδουλες μου. Ειδικα εσεις που προσπαθειτε να το παιξετε σκληρα αντρακια ειστε οι πιο συμπαθεις και χαριτωμενοι. Τα μηνυματα συνεχιζουν να ερχονται, δεν σας προλαβαινω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
συγνωμη που θα το πω παρολο που υπαρχουν κ μουναρες τραβελα που μενεις με το στομα ανιχτο εισαι μεγαλη πατσαβουρα κ εισαιΣαν τερματοφυλακας (με κατι περουκες που φοραγε ο Μουστακας ή ο Σεφερλης) που εισαι ετοιμη να πιασει το πεναλτι εισαι στη φωτο,που λεει κ ο ψωλαρας78 μονο που εγω δεν το λεω φιλικα κ δεν ειμαι κομπλεξικος ειμαι αντικειμενικος.....
Το ειπα''φιλικα΄΄γιατι στην προηγουμενη σελιδα με τα λογια μου πληγωσα τον Μακη τον Τσιμπλα,ρε πετα τις περουκες και ελα για καμια μπουρδελοτσαρκα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
¨εχω τρελαθει τωρα εσυ ο σιλβιας και δαναης ειστε για ψηφοφορεια hot transexoual? εσεις απο ποτε οι αντρες με περουκες και ξυραφακι λεγονται και transexoual...μαλλον εχετε μπερδεψει τους ορους  :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σοβαρα τωρα, τον αγωνα δεν τον βλεπει κανεις σας; Τι θα γινει; Ολη την αντριλα σας στο κορμακι μου θα τη βγαλετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα φταινε οι Πουστρες που ερχοντε και σας τον δηνουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πληρωνεις τους πελατες Βαλε-Ντινο να στον ''σφυριξουν'' 15 ευρω ή σε πληρωνουν?

Επισκέπτης
Εχετε πλακα. Υποτιθετε πως χλευαζετε το θεμα αλλα δεν σταματατε να ασχολειστε. Σχολιαζετε καθε ατακα μου με το που την ποσταρω και δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Βρισκομαι ακομη σε αναμονη για εξυπνη ατακα καποιου απο εσας. Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω. Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχουμε γεμισει πανω απο 10 σελίδες. Και ολο τον φακελο με τα προσωπικα μου μυνηματα. Σας λατρευω καρδουλες μου. Ειδικα εσεις που προσπαθειτε να το παιξετε σκληρα αντρακια ειστε οι πιο συμπαθεις και χαριτωμενοι. Τα μηνυματα συνεχιζουν να ερχονται, δεν σας προλαβαινω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

egv giati οταν με πηγαιναν στο τσιρκο να δω νομιζα οτι πηγαινα για να γελασω...δεν μου ειχαν πει οτι ειναι για χαζους  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom