giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι ???? ειναι 100% μεσα η περιγραφη του sperm..Κακίες κακίες...
γιατι ???? ειναι 100% μεσα η περιγραφη του sperm..Κακίες κακίες...
Σαν τερματοφυλακας (με κατι περουκες που φοραγε ο Μουστακας ή ο Σεφερλης) που εισαι ετοιμη να πιασει το πεναλτι εισαι στη φωτο,φιλικα αυτη τη φοραΤο θεμα αυτο τραβαει τοσο μονο και μονο επειδη εσεις το συντηρειτε. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
....Αραγε σας τραβανε ΤΟΣΟ την προσοχη και οι κοριτσαροι στο αριστερο μερος της σελιδας; Κατι μου λεει πως οχι.
παει.. ψοφησαμε......Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς!
Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς! Βλεπετε κατι πολυ δικο σας σε μενα μωρακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!
Γιατι τοσα κομπλεξ καρδουλες μου; Εγω εξακολουθω να ειμαι τοσο ασχημη και γελοια στα ματια σας κι εσεις συνεχιζετε να ασχολειστε με αμειωτο ενδιαφερον. Αραγε σας τραβανε ΤΟΣΟ την προσοχη και οι κοριτσαροι στο αριστερο μερος της σελιδας; Κατι μου λεει πως οχι. Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς! Βλεπετε κατι πολυ δικο σας σε μενα μωρακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!
Ασε μας ρε φιλε να δουμε τον αγωνα.Γιατι τοσα κομπλεξ καρδουλες μου; Εγω εξακολουθω να ειμαι τοσο ασχημη και γελοια στα ματια σας κι εσεις συνεχιζετε να ασχολειστε με αμειωτο ενδιαφερον. Αραγε σας τραβανε ΤΟΣΟ την προσοχη και οι κοριτσαροι στο αριστερο μερος της σελιδας; Κατι μου λεει πως οχι. Ψοφατε για Βαλεντινα Σταρ Τρανς! Βλεπετε κατι πολυ δικο σας σε μενα μωρακια. Μακια! Μακια!! Μακια!!
ναι, www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,409.0]αυτοί [/URL]καλα σας γαμαει κανενας, υπαρχουν αντρες που σας τον δινουν ??
Το ειπα''φιλικα΄΄γιατι στην προηγουμενη σελιδα με τα λογια μου πληγωσα τον Μακη τον Τσιμπλα,ρε πετα τις περουκες και ελα για καμια μπουρδελοτσαρκασυγνωμη που θα το πω παρολο που υπαρχουν κ μουναρες τραβελα που μενεις με το στομα ανιχτο εισαι μεγαλη πατσαβουρα κ εισαιΣαν τερματοφυλακας (με κατι περουκες που φοραγε ο Μουστακας ή ο Σεφερλης) που εισαι ετοιμη να πιασει το πεναλτι εισαι στη φωτο,που λεει κ ο ψωλαρας78 μονο που εγω δεν το λεω φιλικα κ δεν ειμαι κομπλεξικος ειμαι αντικειμενικος.....
[size=14pt]ρε βαγγέλη[/size], τί ειναι αυτα που λες ????....Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω..
Εχετε πλακα. Υποτιθετε πως χλευαζετε το θεμα αλλα δεν σταματατε να ασχολειστε. Σχολιαζετε καθε ατακα μου με το που την ποσταρω και δεν μπορειτε να κανετε αλλιως. Βρισκομαι ακομη σε αναμονη για εξυπνη ατακα καποιου απο εσας. Απο τις τοσες ιεροδουλες στο σαιτ η μονη που σας ξυπναει παθη ειμαι εγω. Σε λιγοτερο απο 24 ωρες εχουμε γεμισει πανω απο 10 σελίδες. Και ολο τον φακελο με τα προσωπικα μου μυνηματα. Σας λατρευω καρδουλες μου. Ειδικα εσεις που προσπαθειτε να το παιξετε σκληρα αντρακια ειστε οι πιο συμπαθεις και χαριτωμενοι. Τα μηνυματα συνεχιζουν να ερχονται, δεν σας προλαβαινω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!