Επισκέπτης
οχι, κομιστης - μοντερ τρυφερων (ροζ) DVD ειμαι
τι εκνευριστικες ειναι αυτες οι προσφωνησεις συνεχεια απο τα trans (αγαπη μου,καρδουλα μου,μακια...).Μου"ρχεται αηδια οταν τα διαβαζω
Το μελο αλα Νικος Ξανθοπουλος και Μαρθα Βουρτση αλλα και Κουγιας style δεν περναει εδω μεσα.Ματακια μου εσυ μπορει να με βλεπις τερας και ισως να εχεισ και δικιο. Δεν φοραω περουκα ομως, τα μαλλακια μου ειναι. Οσο για την πλακιτσα που εκανα πριν δεν φανταζομαι να μου θυμοσες. Να ξερεις οτι σε λατρευω εισαι καταπλικτικο ατομο και θα χαρω να σε γνορισω κι απο κοντα. Κι ας με λες τερας. ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. Μακια!!!
και η ηλιθιότητα επιλογή
Για αυτο και σιμβιβαζομαι με 15 ευρο.
Τσακοσου μονη σου. Μονο αλλαξε αυτη τη φοτογραφια γιατι εισαι σαν τον Σταθη Ψαλτη. Φιλακια και καλη δουλιτσα.
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν. ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!
Ρε μπαρμπα με την κοκκινη περουκα, δεν εχει ανοιξει ακομα το τριωδιο. Σαλτα στο ψυγειο να βολευτεις με κανα αγγουρι.
Οσα ιπα για τη Σιλνια ηταν αστειακι ρε παιδια. Αφου και η ιδια το καταλαβε! Η κοπελα ειναι κοθκλα και πολυ πιο ωραια απο μενα! Μακια!!!
Μου αρεσει που βριζης και καλα αλλα κατα τ'αλλα ζιτας φοτογραφια και στελνης το ενα μινημα πισω απο το αλλο γλυκε μου. Αν δεν σε αφοροσε το θεμα δεν θα μου μιλουσες καν. Μακια!