Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι, κομιστης - μοντερ τρυφερων (ροζ) DVD ειμαι :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι εκνευριστικες ειναι αυτες οι προσφωνησεις συνεχεια απο τα trans (αγαπη μου,καρδουλα μου,μακια...).Μου"ρχεται αηδια οταν τα διαβαζω

φαντάσου να έχεις την κοπελιά σου και να ζαχαρώνεις και να σου πει κανένα τέτοιο τρυφερό και να σου έρθει το τρανσάκι στο μυαλό... έρε ξενέρα..

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ματακια μου εσυ μπορει να με βλεπις τερας και ισως να εχεισ και δικιο. Δεν φοραω περουκα ομως, τα μαλλακια μου ειναι. Οσο για την πλακιτσα που εκανα πριν δεν φανταζομαι να μου θυμοσες. Να ξερεις οτι σε λατρευω εισαι καταπλικτικο ατομο και θα χαρω να σε γνορισω κι απο κοντα. Κι ας με λες τερας. ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ματακια μου εσυ μπορει να με βλεπις τερας και ισως να εχεισ και δικιο. Δεν φοραω περουκα ομως, τα μαλλακια μου ειναι. Οσο για την πλακιτσα που εκανα πριν δεν φανταζομαι να μου θυμοσες. Να ξερεις οτι σε λατρευω εισαι καταπλικτικο ατομο και θα χαρω να σε γνορισω κι απο κοντα. Κι ας με λες τερας. ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. Μακια!!!
Το μελο αλα Νικος Ξανθοπουλος και Μαρθα Βουρτση αλλα και Κουγιας style δεν περναει εδω μεσα.
Απο το υψος σου μπορεις να παιξεις ως τερματοφυλακας ή μπασκετακι ή βολευ καλυτερα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εχω χεστει στο γελιο λεμε!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μη σταματατε παιδια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:think: εμένα ειλικρινά με μπερδεύουν όλα αυτά...

τον :bigdick: (Psolako) προσέχω που τον βάζω...

για αυτό τον λόγο την  :badair: από εδώ γιατί αηδιάζω...

και πάντα τιμώ τις παλιές ελληνικές συνήθειες... ως κλασσικός και γνήσιος Tsolias. Ιδού -> :fart-in-bed:

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

και όπως έλεγε και ο πανούσης...

Ένα τραγούδι για το χειμώνα

Όχι δεν φταίει η μαμά μου
ούτε όπως λένε οι γιατροί
και όπως θέλει να πιστεύει ο μπαμπάς μου
μια ορμονική διαταραχή

Όχι δεν φταίει η ομορφιά μου
κι οι τρόποι μου οι κουνιστοί
ούτε κι ο παιδικός μου φίλος ο Γιωργάκης
που χαϊδευόμαστε μικροί

Μοναχογιός μικρoμεσαίων
με καθωσπρέπει ανατροφή
όμως με δείχναν και γέλαγαν στο σχολείο
και με φωνάζαν αδερφή

Γιατί δεν πήρα το ρολάκι
που μου πασάραν οι πολλοί
να παίζω το γαλάζιο αγοράκι
με την βαρβάτη την ψωλή

Έχω ένα τσίρκο στην καρδιά μου
με πήρε μπάλα η αλλαγή
έβαλα σιλικόνη στα βυζιά μου
κι έφτιαξα ψεύτικο μουνί

Καταναλώνομαι τις νύχτες
με την δικιά τους συνταγή
[size=15pt]εγώ πουλάω τα όνειρά μου στους ξενύχτες
κι αυτοί γαμάνε μια πληγή[/size]

Ξενοδοχείο η αγκαλιά μου
για καμικάζι εραστές
κι έχει φρικάρει η σπιτονοικοκυρά μου
μ' εμένα και τους εμπρηστές

Έχω ένα πόνο στην κοιλιά μου
τη νιώθω να εγκυμονεί
θ' απλώσω στην ταράτσα τ' άντερά μου
με μανταλάκια χιαστί
και θα κρεμάσω τα ερμαφρόδιτα μωρά μου
η πρώτη μάνα τραβεστί

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πες στο φιλαρακι σου τον Καβαλι να μου στειλει ενα 5000 ευρω να τα γαμησω σε ενα weekend :rockon: :rockon:,αντε,κανε το καλο και ασε τις κλαψο-πουτσιες μεσημεριατικα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
βαλεντινα τι τα"θελες ολα αυτα περι robbie williams , naomi campbell etc?σκατα διαφημιση εκανες!Τοσο κραξιμο δεν εχει ξαναφαει τραβελι σ"αυτο το thread απ"οτι θυμαμαι...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
[youtube=425,350]Z33ebJvTKnc[/youtube]
ελα να ακουσουμε και λιγο τζιμαρα :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει καρδουλες μου. ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΗ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ. Για αυτο και σιμβιβαζομαι με 15 ευρο. Τα ξερω ολα αυτα. Γιατι τετιο μισος και τετια κακια ομως; Τι βλεπετε σε με να που σας εξαγριονει; Εγω σας αγαπαω πολυ. Ο κσφες ισχιει ακομη. Μακια. Οσο για το μοντελινκ σας το ιπα οτι ηταν ΑΣΤειο. Μακια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτος που βριζει πιο πολυ ειναι αυτος που τον τσουζει πιο πολυ το θεμα. Οι αλλοι δεν ασχολουντε. Δεν ειναι τιχαειο που αυτο το θεμα εχει τετια απιχηση εδω μεσα. Κεγεστε απο καψα και νομιζετε οτι αμα με βρισετε θα σας φυγει. Τον πρωτο στοχο τον πετιχατε. Μου μιλησατε. Ο δευτερος ξερουμε ολοι ποιος ειναι. Μακια!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τσακοσου μονη σου. Μονο αλλαξε αυτη τη φοτογραφια γιατι εισαι σαν τον Σταθη Ψαλτη. Φιλακια και καλη δουλιτσα.

Ενω εσυ εισαι σαν τη Μονικα Μπελουτσι.
Αν σας κοταει εσυ και η Συλβια βαλτε φωτο κανονικου μεγεθους και οχι 2 εκ που δε φαινεται τιποτα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν.  ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!

Σε ποια ταινια εχεις παιξει να σε δουμε?
Στο παλαμαρι του βαρκαρη? (εκανες το παλαμαρι)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μου αρεσει που βριζης και καλα αλλα κατα τ'αλλα ζιτας φοτογραφια και στελνης το ενα μινημα πισω απο το αλλο γλυκε μου. Αν δεν σε αφοροσε το θεμα δεν θα μου μιλουσες καν. Μακια!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οσα ιπα για τη Σιλνια  ηταν αστειακι ρε παιδια. Αφου και η ιδια το καταλαβε!  Η κοπελα ειναι κοθκλα και πολυ πιο ωραια απο μενα! Μακια!!!

Προσεβαλες 5-6 ατομα ειπες οτι μαλακια σου κατεβηκε για να προκαλεσεις και τωρα τα παιρνεις ολα πισω.
Αν ησουν εξυπνη-εξυπνος θα μπορουσες να βρεις πελατες απο εδω μεσα αλλα μαλλον βρηκες ατομα για να διασκεδασεις με τις αστειοτητες σου.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειμαστε ολες πειναλες να ψαχνουμε πελατες με τα κιαλια. Σινεχισε να με βριζεις εσυ καρδουλα μου. Οι κομπλεξικοι ειναι οι καλιτεροι μου πελατες. Περιμενω να σε γνορισω και απο κοντα. Μακια! Μακια! Μακια!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μου αρεσει που βριζης και καλα αλλα κατα τ'αλλα ζιτας φοτογραφια και στελνης το ενα μινημα πισω απο το αλλο γλυκε μου. Αν δεν σε αφοροσε το θεμα δεν θα μου μιλουσες καν. Μακια!

Δε σου ζητησα φωτο. Ειπα οτι δε τολμας να ανεβασεις φωτο γιατι δε θα σου μιλαει κανεις μετα.
Εχεις βαλει μια φωτο που δε φαινεται και το παιζεις μοντελο. Στην Ελλαδα σχεδον ολα τα τρανς ειστε  σαν μπετατζηδες. Και οι απαντησεις μου ειναι πολλες γιατι διαβαζω τις σελιδες του θεματος αυτου και ειδα διαφορα μηνυματα στα οποια ηθελα να απαντησω.

[quote author=Valentina_Star_Trans]
Δεν ειμαστε ολες πειναλες να ψαχνουμε πελατες με τα κιαλια. Σινεχισε να με βριζεις εσυ καρδουλα μου. Οι κομπλεξικοι ειναι οι καλιτεροι μου πελατες. Περιμενω να σε γνορισω και απο κοντα. Μακια! Μακια! Μακια!
[/quote]

Κομπλεξικος ειμαι επειδη σου λεω οτι ειπες κοτσανες που δεν ισχυουν για να κανεις εντυπωση και μετα τις πηρες πισω? Η οτι προσβαλεις τους αλλους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom