Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ρε μπαρμπα με την κοκκινη περουκα, δεν εχει ανοιξει ακομα το τριωδιο. Σαλτα στο ψυγειο να βολευτεις με κανα αγγουρι.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ως γνωστον η ζωη ειναι ενα αγγουρι..αλλος το τρωει και ζοριζεται και αλλος το τρωει και δροσιζεται..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Τι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.

Σε `βλέπω' σε λίγο στην εκπομπή του Καμπούρη να τσακώνεσαι με την Ευα Κουμαρινού, τον ενθικό σταρ και την Μαλιωτάκη :jerking:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω στον Καμπουρη κι εσυ να με βλεπεις απο τοσπιτι και να σκεφτεσαι πως θα μαζεψεις 15 ευρω για να με δεις. Η ζωη ειναι σκλιρη!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
valentina βαλε μια καλυτερη φωτο στο avatar γιατι αυτη που βλεπω με προιδεαζει για κατι ασχημο

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να γ*μησετε ψαχνατε; Ηταν το μονο που δεν μου περαε απο το μιαλο με αυτα που ηδα εδω μεσα/

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το ονειρο σου ειναι να πας στο ΕΧTRA 3 μαζι με τον Εθνικο Σταρ και να γινεις ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ στον αερα και να γελαμε οπως με τοσα τραβελια που μαζευονται εκει καθε Σαββατο?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας  δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας  δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!
Και τέζα ο καμπούρης  :headbang:(που λέει και ο Γεωργίου)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να ξεκαθαρισω κατι,ποτε δεν πηδηξα τραβελι,2ον φτιαξε λιγο το image σου αν θες πελατες καθως τα στανταρ απ`οτι βλεπω εχουν ανεβει και τα σωστα τρανς/τραβελια δεν ειναι σαν μαναβηδες με περουκα αλλα πιο πολυ στο ''μουναρες style''φερνουν.

Και μην ξεχναμε την ΕΠΙΚΗ δηλωση της Χειλουδακη

'' Γαματε τον κομμενο μου πουτσο''

Αυτα προς το παρον

themirrorwaters

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.
θα σε παρακαλεσω να μην ξαναχρησιμοποιησεις το ονομα μου αυθαιρετα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε ευχαριστω για τις προτασεις καρδουλα μου. Σκεφτομαι να αλλαξω τα μαλλακια μου.Μακια!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Απο τον τροπο που γραφω φενεται οτι κανω πλακιτσα. Το κιμενο μιλαει απο μονο του. Μακια! 

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:boobies: Γουστα ειναι αυτα μωρακι μου. Δενβ πιραζει που δε σου αρεσω. Φιλαρακια; Θα χαρω πολυ. Μακια!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε  παιδακια καλα τα ειπαμε και σημερα ...ωρα για  τρελιτσες

Stories

Νέο!

Stories