You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Τι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.
Σε `βλέπω' σε λίγο στην εκπομπή του Καμπούρη να τσακώνεσαι με την Ευα Κουμαρινού, τον ενθικό σταρ και την Μαλιωτάκη
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγω στον Καμπουρη κι εσυ να με βλεπεις απο τοσπιτι και να σκεφτεσαι πως θα μαζεψεις 15 ευρω για να με δεις. Η ζωη ειναι σκλιρη!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Εγω στον Καμπουρη κι εσυ να με βλεπεις απο τοσπιτι και να σκεφτεσαι πως θα μαζεψεις 15 ευρω για να με δεις. Η ζωη ειναι σκλιρη!
Θα πάρω δάνειο
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να γ*μησετε ψαχνατε; Ηταν το μονο που δεν μου περαε απο το μιαλο με αυτα που ηδα εδω μεσα/
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Το ονειρο σου ειναι να πας στο ΕΧTRA 3 μαζι με τον Εθνικο Σταρ και να γινεις ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ στον αερα και να γελαμε οπως με τοσα τραβελια που μαζευονται εκει καθε Σαββατο?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Και τέζα ο καμπούρης (που λέει και ο Γεωργίου)Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Να ξεκαθαρισω κατι,ποτε δεν πηδηξα τραβελι,2ον φτιαξε λιγο το image σου αν θες πελατες καθως τα στανταρ απ`οτι βλεπω εχουν ανεβει και τα σωστα τρανς/τραβελια δεν ειναι σαν μαναβηδες με περουκα αλλα πιο πολυ στο ''μουναρες style''φερνουν.Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!
Και μην ξεχναμε την ΕΠΙΚΗ δηλωση της Χειλουδακη
'' Γαματε τον κομμενο μου πουτσο''
Αυτα προς το παρον
themirrorwaters
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα σε παρακαλεσω να μην ξαναχρησιμοποιησεις το ονομα μου αυθαιρεταΤι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σε ευχαριστω για τις προτασεις καρδουλα μου. Σκεφτομαι να αλλαξω τα μαλλακια μου.Μακια!
themirrorwaters
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αγορι μου αποτι βλεπω στο αβαταρ σου το μαλλι ειναι το μονο που βλεπεται.Σε ευχαριστω για τις προτασεις καρδουλα μου. Σκεφτομαι να αλλαξω τα μαλλακια μου.Μακια!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απο τον τροπο που γραφω φενεται οτι κανω πλακιτσα. Το κιμενο μιλαει απο μονο του. Μακια!
themirrorwaters
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω αντιθετα ειμαι πολυ σοβαρος οταν σου λεω οτι εισαι ενα μαυρο χαλιΑπο τον τροπο που γραφω φενεται οτι κανω πλακιτσα. Το κιμενο μιλαει απο μονο του. Μακια!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γουστα ειναι αυτα μωρακι μου. Δενβ πιραζει που δε σου αρεσω. Φιλαρακια; Θα χαρω πολυ. Μακια!
αντε παιδακια καλα τα ειπαμε και σημερα ...ωρα για τρελιτσες
Lete re paidia o psalths na eixe tetoia kolara???
de nomizw...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K