You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
str8wise....κάντο ελληνικά...θα στο σβήσουν....
κορυφαίο....
τσακοσου?απο τον τσακωνα??
κορυφαίο....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Το...καμάκι
αυτή που ήταν δάσκαλος καμακιού?
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ορεα μπηκες να υποστιριξεις τη Συλβια οταν δεν ειχε τιποτα να πει πλεον. Κριμα μονο που απο τον τροπο που γραφεισ κανει μπαμ τι εισαι.
φιλακιααα
φιλακιααα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
δώσεεεεεεεεεεεεε........αέραααααααααααααα...........ο άλτεκ φταίει..ανάβει φωτιές......ρίξεεεεεεεεε
Μην κοροϊδεύεις....όταν έχεις ένα διεθνές top-model να κοσμεί το site....πρέπει να κάθεσαι προσοχή!!!!
αυτή που ήταν δάσκαλος καμακιού?
Αυτή...αυτός...τί σημασία έχει???Που ήταν σε ένα νησί ρε...που είχε καφενείο.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ορεα μπηκες να υποστιριξεις τη Συλβια οταν δεν ειχε τιποτα να πει πλεον. Κριμα μονο που απο τον τροπο που γραφεισ κανει μπαμ τι εισαι.
φιλακιααα
για να δούμε. δεν έχει να πει τίποτα ή ετοιμάζει αντεπίθεση?
δεν πηρα μερος... απλα αν θεωρεις τον εαυτο σου ομορφη αλλαξε φωτο γιατι σε αυτην πολυ απλα δεν εισαι ομορφη!!! οσο για τον ψαλτη... και ετσι να ειναι μονο απο κομπλεξισμο θα το ανεφερε κανεις... οποτε, κοιτα τωρα ποιος(α) ειναι ο(η) κομπλεξικος(κια) εδωμεσα!!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αυτή...αυτός...τί σημασία έχει???Που ήταν σε ένα νησί ρε...που είχε καφενείο.....
με το ''αυτή'', εννοούσα την ταινία ρε (αυτήν την ταινία)...
ναι ναι, που φορούσε και τη μπλούζα με τη νεκροκεφαλή
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μα ειναι δυνατων να μπαινεις σε τετοιο σιτε να λες οτι εισαι διεθνεσ μοντελο και στο προφιλ σου να λες
Valentina_Star_Trans
Νέος
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό?????????
μα δεν έχει επιλογή ''είμαι τοπ μόντελ''
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν. ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!
αυτο θα πει οτι σεβομαι αυτους που μου δινουν ψωμακι....... γιατι εγω απο αυτους ζω και οχι απο το μαντελινκγΔεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν. ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!
Ωραια ολα αυτα... Συγχαρητηρια! Να υποθεσω οτι οπως και ολα τα μοντελα και οι συγγραφεις, ετσι κι εσυ θα εχεις καποια ιστοσελιδα η καποιο fan club. Θες να τα μοιραστεις μαζι μας για να μαθουμε περισσοτερα για σενα, αλλα κυριως για να μου φυγει η περιεργια για την εμφανιση σου?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K