Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δώσεεεεεεεεεεεεε........αέραααααααααααααα...........ο άλτεκ φταίει..ανάβει φωτιές......ρίξεεεεεεεεε

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ορεα μπηκες να υποστιριξεις τη Συλβια οταν δεν ειχε τιποτα να πει πλεον. Κριμα μονο που απο τον τροπο που γραφεισ κανει μπαμ τι εισαι.

φιλακιααα

str8wise

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαριεμαι τωρα... ας το σβησουν. δεν ηξερα... εμαθα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
δώσεεεεεεεεεεεεε........αέραααααααααααααα...........ο άλτεκ φταίει..ανάβει φωτιές......ρίξεεεεεεεεε

Μην κοροϊδεύεις....όταν έχεις ένα διεθνές top-model να κοσμεί το site....πρέπει να κάθεσαι προσοχή!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

αυτή που ήταν δάσκαλος καμακιού?

Αυτή...αυτός...τί σημασία έχει???Που ήταν σε ένα νησί ρε...που είχε καφενείο.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.146
Πόντοι
12.056
Κανονιστε...θα μπει το μωρο μου αυριο και θα σας τσακιση ολες.... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ορεα μπηκες να υποστιριξεις τη Συλβια οταν δεν ειχε τιποτα να πει πλεον. Κριμα μονο που απο τον τροπο που γραφεισ κανει μπαμ τι εισαι.

φιλακιααα

για να δούμε. δεν έχει να πει τίποτα ή ετοιμάζει αντεπίθεση?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μην κοροϊδεύεις....όταν έχεις ένα διεθνές top-model να κοσμεί το site....πρέπει να κάθεσαι προσοχή!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

str8wise

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν πηρα μερος... απλα αν θεωρεις τον εαυτο σου ομορφη αλλαξε φωτο γιατι σε αυτην πολυ απλα δεν εισαι ομορφη!!! οσο για τον ψαλτη... και ετσι να ειναι μονο απο κομπλεξισμο θα το ανεφερε κανεις... οποτε, κοιτα τωρα ποιος(α) ειναι ο(η) κομπλεξικος(κια) εδωμεσα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πες τα ρε α΄λ....εύα και τα μυαλά στα κάγκελα.....καψουράκοοοοοοοοοοοοο..........

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτή...αυτός...τί σημασία έχει???Που ήταν σε ένα νησί ρε...που είχε καφενείο.....

με το ''αυτή'', εννοούσα την ταινία ρε (αυτήν την ταινία)...

ναι ναι, που φορούσε και τη μπλούζα με τη νεκροκεφαλή

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μα ειναι δυνατων να μπαινεις σε τετοιο σιτε να λες οτι εισαι διεθνεσ μοντελο και στο προφιλ σου να λες     

Valentina_Star_Trans

Νέος

Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό?????????

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μα ειναι δυνατων να μπαινεις σε τετοιο σιτε να λες οτι εισαι διεθνεσ μοντελο και στο προφιλ σου να λες     

Valentina_Star_Trans

Νέος

Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι ιερόδουλη/CG/ζιγκολό?????????

μα δεν έχει επιλογή ''είμαι τοπ μόντελ''

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν.  ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν.  ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!
αυτο θα πει οτι σεβομαι αυτους  που μου δινουν ψωμακι....... γιατι εγω απο αυτους ζω και οχι απο το μαντελινκγ

str8wise

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραια ολα αυτα... Συγχαρητηρια! Να υποθεσω οτι οπως και ολα τα μοντελα και οι συγγραφεις, ετσι κι εσυ θα εχεις καποια ιστοσελιδα η καποιο fan club. Θες να τα μοιραστεις μαζι μας για να μαθουμε περισσοτερα για σενα, αλλα κυριως για να μου φυγει η περιεργια για την εμφανιση σου?

:idiot: :uglystupid:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεεε.......δεν πάμε καλάααααα.......και εγώ είμαι η ...βασίλισσα της αγγλίας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom