Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ντροπαλουλα η ζορικη; Ωραια ερωτηση μωρο μου! Εσύ τι πιστευεις; Εγω νομιζω και τα δυο αναλογα τη στιγμη και τον ανθρωπο. Εσυ πως με προτιμας;
Ντροπαλουλα η ζορικη; Ωραια ερωτηση μωρο μου! Εσύ τι πιστευεις; Εγω νομιζω και τα δυο αναλογα τη στιγμη και τον ανθρωπο. Εσυ πως με προτιμας;
Εγω δεν ειμαι σαν τα αλλα μωρα όμως. Η καθε κοπελα ειναι κατι το τελειως διαφορετικο, αν με ηξερες θα το καταλαβαινες. Ζω και εργαζομαι τελειβς διαφορετικα, δεν είναι τυχαίο το ονομα που μου εδωσαν τα "αλλα μωρα": ΣΤΑΡ ΤΡΑΝΣ!
Αν ημουν στα τεσσερα με εναν απο εσας πισω μου θα ηταν ηταν μια εμπιρια που δεν θα την ξεχνουσε κανεις μας! Αλλα να μη λεω τετοια καλυτερα. Ξερετε ποσο μοναχουλα νιωθω σε αυτο το τεραστιο σπίτι; Πολυ πολυ!
Αν ημουν στα τεσσερα με εναν απο εσας πισω μου θα ηταν ηταν μια εμπιρια που δεν θα την ξεχνουσε κανεις μας! Αλλα να μη λεω τετοια καλυτερα. Ξερετε ποσο μοναχουλα νιωθω σε αυτο το τεραστιο σπίτι; Πολυ πολυ!
Γιατί δεν αγοράζεις παπαγάλο ?Αν ημουν στα τεσσερα με εναν απο εσας πισω μου θα ηταν ηταν μια εμπιρια που δεν θα την ξεχνουσε κανεις μας! Αλλα να μη λεω τετοια καλυτερα. Ξερετε ποσο μοναχουλα νιωθω σε αυτο το τεραστιο σπίτι; Πολυ πολυ!
μα γιατι το λες αυτο........!!!μου φαινεται για διαφημιση μπηκες αλλα δε σου βγαινει..
Παρεκτρεπεσε αγαπητη..λυχνιας σβυσθησης.πασα σουφρα ομοια...
της γυμναστικής ακαδημίας είσαι συνάδελφε ? γιατί δεν της λες "με τα @@ του στο στόμα σου" ?κι αν ήταν κι άλλος ένας όρθιος μπροστά σου, με τους... προσαγωγούς του στο ύψος του προσώπου σου, ακόμα καλύτερα