Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!..............

οσο για αυτο ειμαι συγουρη  αλωστε πολλες παιζουν σε ταινιες και τις εχουμε δει....εσενα ποτε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.146
Πόντοι
12.056
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν.  ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!

ΑΑΑΑΑναι βρεεεε...η ξαδελφη του Αλμοδοβαρ εισαι... :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σεβομαι αυτους που μου δινουν ψωμακι. Ο Νικος Ξανθοπουλος με περουκα και κιλοτα απο τη λαικη!!! Μην λες τετοιες  :jerking: γιατι γελιοποιεις και τις αλλες κοπελες που κανουν τη δουλεια μας. Μηπως πλενεις και κανενα χεσμενο σωβρακο; Ψωμακι σου δινουν. Καντο. Σου παει.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σεβομαι αυτους που μου δινουν ψωμακι. Ο Νικος Ξανθοπουλος με περουκα και κιλοτα απο τη λαικη!!! Μην λες τετοιες  :jerking: γιατι γελιοποιεις και τις αλλες κοπελες που κανουν τη δουλεια μας. Μηπως πλενεις και κανενα χεσμενο σωβρακο; Ψωμακι σου δινουν. Καντο. Σου παει.
τα παιδια διαβαζουν και κρινουν :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι ειμαι τοπ μοντελ αλλα σιγουρα δεν αφηνω τους πελατες μου να κανουν μπανιο στο χωρο μου μετα τη δουλεια, ουτε τους μαγειρευω κιολαας για να ξαναερθουν.  ΕΧω κανει πασαρελα για γνωστους σχεδιαστες στην Ελλαδα, την Κυπρο, τη Μαδριτη και το Τοκιο. Έχω συνεργαστεί με τη Σερ και την Καιλι Μινογκ. Εχω παιξει σε ταινιες και σιριαλ και το βιβλιο μου κικλοφορει την ανοιξη. Μαλλον θα γινει ταινια το καλοκαιρι. Αυτα τα΄λιγα!!!

βρε κούκλα, πες μας με ποιο όνομα είσαι γνωστή ή δώσε κανένα λινκ για σένα να δούμε

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σεβομαι αυτους που μου δινουν ψωμακι. Ο Νικος Ξανθοπουλος με περουκα και κιλοτα απο τη λαικη!!! Μην λες τετοιες  :jerking: γιατι γελιοποιεις και τις αλλες κοπελες που κανουν τη δουλεια μας. Μηπως πλενεις και κανενα χεσμενο σωβρακο; Ψωμακι σου δινουν. Καντο. Σου παει.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με ποιο ονομα ειμαι γνωστη; Ρωτα καλυτερα την κολλητη μου την Ναομι Καμπελ που κανουμε παρεουλα στο Λονδινο. Φιλακια!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Με ποιο ονομα ειμαι γνωστη; Ρωτα καλυτερα την κολλητη μου την Ναομι Καμπελ που κανουμε παρεουλα στο Λονδινο. Φιλακια!

ε, πες και στη Ναόμι να έρθει καμιά μέρα να τη γνωρίσουμε κι αυτή

ΠΑΙΧΤΗS

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
με τις παπαριες που λετε δε βλεπω να παιρνετε ουτε ενα μπαλαμο............

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
με τις παπαριες που λετε δε βλεπω να παιρνετε ουτε ενα μπαλαμο............
διαβασε πρωτα ποιος τις λεει και μετα απευθηνεσε στον πληθηντηκο

Απ: Tραβέλια με προσόντα
« Απάντηση #3503 στις: Σήμερα στις 00:34 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Σεβομαι αυτους που μου δινουν ψωμακι. Ο Νικος Ξανθοπουλος με περουκα και κιλοτα απο τη λαικη!!! Μην λες τετοιες  Jerking Off γιατι γελιοποιεις και τις αλλες κοπελες που κανουν τη δουλεια μας. Μηπως πλενεις και κανενα χεσμενο σωβρακο; Ψωμακι σου δινουν. Καντο. Σου παει.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Επειδη το εχει κλειστο η Ναομι το κινητο της,και στο σπιτι δεν την βρηκα,δεν μας το λες εσυ?

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τώρα τι να συγκρίνουμε; Την πάντα φιλική και ευγενική Σύλβια με έναν πρωτοεμφανιζόμενο αγενή που  θα ήθελε, αν ήταν γυναίκα, να ήταν τοπ μοντελ για να σνομπάρει τον κόσμο; Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
μηπως πρεπει να σε δει γιατρος???λεμε τωρα..

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παρακαλείται ο Ρομπι Γουιλιαμς να προσέλθει στο site και να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι άπλυτος και ουδέποτε έχει φάει τηγανητές πατάτες από τα χεράκια της Βαλεντίνας, όπως επίσης και ποτέ δεν της έχει δώσει σώβρακά του για να τα πλύνει, ή ίσως της τα έδωσε και αυτή αρνήθηκε να τα πλύνει ως πραγματική ντίβα διεθνούς ακτινοβολίας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι να κανουμε μωρακια; Η Συλβια ειναι ευγενκια οπως γραφει και η ιδια. Εγω ομως ειμαι σταρ και δεν τηγανιζω πατατες σε απλυτους για να μου δωσουν 15 ευρω. Ρωτα και τον Ρομπι Γουιλιαμς που εχουμε συνεργαστει τοσες φορες με το παιδι.

μπράβο Βαλεντίνα μου. κι εσύ, αν θες να μάθεις για μένα, ρώτα τον Ντιέγκο Μαραντόνα που τον έμαθα να κάνει ντρίπλες και να εκτελεί απευθείας τα φάουλ, ή τον Μάικλ Τζόρνταν που τον έμαθα να καρφώνει από τη γραμμή των βολών, ή ακόμα καλύτερα, τον Μάρτιν Σκορτσέζε που τον έμαθα να φτιάχνει καλές ταινίες

ΠΑΙΧΤΗS

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο ρομπι γουιλιαμς το ξερει?????????????????????????????????????????/

Stories

Νέο!

Stories