Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οσα ιπα για τη Σιλνια ηταν αστειακι ρε παιδια. Αφου και η ιδια το καταλαβε! Η κοπελα ειναι κοθκλα και πολυ πιο ωραια απο μενα! Μακια!!!
Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!
Aπο Καβαλι σε Καβαλη πας εσυ...αλλαξε το τρισαθλιο ψευτοπερουκινι,ειναι γελοιο,δεν το βλεπεις?Καλημερα καρδουλα μου. Πραγματι εχω κανει πολλες δουλειες στο εξοτερικο. Δεν θελω ομως να μιλαω για αυτα γιατι καποια ατομα το παρεξηγουν και νομιζουν οτι ειμαι διθεν. Αν ομως σε ενδιαφερει να σου πω οτι πριν απο λιγες εβδομαδες εκανα τη νεα καμπανια του Ρομπερτο Καβαλι που ειναι και πολυ φιλος μου, το πιστεβεις οτι ειμαστε σαν αδερφια;;;; Αν παιρνεις ιταλικη βογκ θα με δεις σσιγουρα στο επομενο τευχος Βρασιδα μου. Μακια!!
Η ελληνικη κοινωνια, ειναι ανωριμη ακομα για πολλα πραγματα. Και επειδη την ελληνικη κοινωνια την αποτελουμε ακομα και εμεις, τοτε ειμαστε και εμεις ανωριμοι. Ισως ισως οχι ολοι οσοι μπαινουν εδω μεσα. Εχουμε πολυ δρομο ομως να διανυσουμε για να φτασουμε στο σημειο να αποδεχομαστε τους αλλους οπως ειναι, και οχι απλα να προβαλουμε στους αλλους το 'στυλ' που νομιζουμε οτι πρεπει να εχουν. Και κυριως πρεπει να παψουμε να ειμαστε κουτσομποληδες και κατινες και να μας νοιαζει τι κανει ο διπλανος μας στο κρεββατι του, λες και το δικο μας ειναι διανθισμενο με ροδοπεταλα και τιμιοτητα κλπ κλπ.
[size=20pt]Η διαφορετικοτητα ειναι ομορφια.[/size]
Εργατολογος δικηγορος εισαι?Μπορει να μην μου αρεσει ουτε εμενα η περουκα της, αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα της να την φοραει.
Παραφραζοντας στον Βολταιρο
Τι σοι πασαρελα ειναι αυτη για τυφλους?