Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Οσα ιπα για τη Σιλνια  ηταν αστειακι ρε παιδια. Αφου και η ιδια το καταλαβε!  Η κοπελα ειναι κοθκλα και πολυ πιο ωραια απο μενα! Μακια!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οχι αγαπη μου. Ειμαι πολυ απλο κοριτσι και δεν μου αρεσει η προβολη. Πρεπει να ειμαστε τάπεινες. Ψωμακι μας  δινετε. Αστια ελεγα πριν. Ενα διαφιμιστικο τρικ ηταν ολες αυτες οι φιμες που εβγαλα για να με μαθετε. Μακια!

αχου καλέ γιατί την παιδεύεται την κοπέλα... λέμε τώρα... γαμήστε την μην βάλει τα κλάματα... αλλά λέω να πω ένα καληνύχτα για να μην ακούσω και τίποτα βαρύ από τους λάτρεις του είδους. και μέσα σε όλα τα είδη είναι το μοναδικό που δεν λέει να εξαφανιστεί. βρε ουστ...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δικεωμα σου ειναι καρδια μου να μη με δεχεσαι. Εγω αγαπαω ολους τους ανθρωποιυς και οχι μονο αυτους που θα με... Θελω να γινουμε φιλαρακια γιατι εχειθς το αντριλικι να πεις τη γνωμη σου. Μακια!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπες μου γλυκες θα παω για νανακια τωρα. Ελπιζω να καταλαβατε το χιουμορ που εκανα πριν. Συντομα κοντα σας με νεες φοτογραφιουλες. Για οποιος απο εσας γουσταρουν εμας. Για τους αλλους θα γινω το καλυτερο φι΄λαρακι.
Αγαπαω πολυ τους ανθρωπους και θα ηθελα να με δεχτητε. Ζουμε μια παρα πολυ δυσκολη ζωη αλλα να μη χασουμε την ανθρωπια μας ρε παιδια! Οχι ολα για τα λεφτα! Το Βαλεντινακι σας Μακια!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το καλυτερο θρεντ μπραβο βαλεντινα συνεχισε ετσι
υγ.μηπως μπορεις να ερθεις να συμπληρωσουμε το τειχος?? :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• argentin_1froMar.jpg
    argentin_1froMar.jpg
    83 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ψυχουλα ,μου  δεν ξερεις πως γελασα με τη φοτογραφια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Λατρεβω τους ανθρωπους με χιουμορ και εσυ ανικσεις σιγουρα σε αυτους! Μακια! :boobies:

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
βαλεντινα σου εχς στειλειιιιιιιιιιιιιιι

Επισκέπτης
Ειναι ιδεα μου ή το θρεντ εχει ξεφυγει απο τον σκοπο υπαρξης του?
Δηλαδη, που βρισκονται τα κοριτσια - που κανουν πιατσα - εμπειριες με αυτες και αλλες λεπτομερειες.

Επιπλεον θελω να ρωτησω αν κανεις απο εσας εχει παει τελευταια στις Κουκλες στο κουκακι και εμπειριες απο εκει
Αυταααα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα γλυκα μου αγορια! Τωρα ξιπνησα και έκανα καφεδάκι. Σας ευχαριστω όλους για τα πολυ ομορφα λογακια. Ειδικα το  παλικαρι (Ieros1) ειπε πολυ μεγααλες αλιθειες που λιγοι τολμουν να τις ξεστομισουν. Ενα πολυ μεγαλο ευχαριοστώ ψυχη μου!!! Οσο για αυτους που δεν μας δεχονται, παιδια ειναι δικεωμα τους.Τους αγαπω πολυ πολυ και αυτους και θελω να γινω το φιλαρακι τους δεν ειναι αναγκη να μας βλεπουν ολοι ερωτικα!!!Να κανονιουμε να ΄παμε να πιουμε καφε ρε παιδια οποτε θελετε, ολοι παρεουλα! ΔΕν υπαρχει μονο το σεξ! Κερναω εγω για να σας δηξω οτι στηη ψυχουλα μου ειμαι σαν μικρο παιδι.Μάκια!!!

Επισκέπτης
Η ελληνικη κοινωνια, ειναι ανωριμη ακομα για πολλα πραγματα. Και επειδη την ελληνικη κοινωνια την αποτελουμε ακομα και εμεις, τοτε ειμαστε και εμεις ανωριμοι. Ισως ισως οχι ολοι οσοι μπαινουν εδω μεσα. Εχουμε πολυ δρομο ομως να διανυσουμε για να φτασουμε στο σημειο να αποδεχομαστε τους αλλους οπως ειναι, και οχι απλα να προβαλουμε στους αλλους το 'στυλ' που νομιζουμε οτι πρεπει να εχουν. Και κυριως πρεπει να παψουμε να ειμαστε κουτσομποληδες και κατινες και να μας νοιαζει τι κανει ο διπλανος μας στο κρεββατι του, λες και το δικο μας ειναι διανθισμενο με ροδοπεταλα και τιμιοτητα κλπ κλπ.
Η διαφορετικοτητα ειναι ομορφια.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα καρδουλα μου. Πραγματι εχω κανει πολλες δουλειες στο εξοτερικο. Δεν θελω ομως να μιλαω για αυτα γιατι καποια ατομα το παρεξηγουν και νομιζουν οτι ειμαι διθεν. Αν ομως σε ενδιαφερει να σου πω οτι πριν απο λιγες εβδομαδες εκανα τη νεα καμπανια του Ρομπερτο Καβαλι που ειναι και πολυ φιλος μου, το πιστεβεις οτι ειμαστε σαν αδερφια;;;; Αν παιρνεις ιταλικη βογκ θα με δεις σσιγουρα στο επομενο τευχος Βρασιδα μου. Μακια!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλημερα καρδουλα μου. Πραγματι εχω κανει πολλες δουλειες στο εξοτερικο. Δεν θελω ομως να μιλαω για αυτα γιατι καποια ατομα το παρεξηγουν και νομιζουν οτι ειμαι διθεν. Αν ομως σε ενδιαφερει να σου πω οτι πριν απο λιγες εβδομαδες εκανα τη νεα καμπανια του Ρομπερτο Καβαλι που ειναι και πολυ φιλος μου, το πιστεβεις οτι ειμαστε σαν αδερφια;;;; Αν παιρνεις ιταλικη βογκ θα με δεις σσιγουρα στο επομενο τευχος Βρασιδα μου. Μακια!!
Aπο Καβαλι σε Καβαλη πας εσυ...αλλαξε το τρισαθλιο ψευτοπερουκινι,ειναι γελοιο,δεν το βλεπεις?

Επισκέπτης
Μπορει να μην μου αρεσει ουτε εμενα η περουκα της, αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα της να την φοραει.

Παραφραζοντας στον Βολταιρο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η ελληνικη κοινωνια, ειναι ανωριμη ακομα για πολλα πραγματα. Και επειδη την ελληνικη κοινωνια την αποτελουμε ακομα και εμεις, τοτε ειμαστε και εμεις ανωριμοι. Ισως ισως οχι ολοι οσοι μπαινουν εδω μεσα. Εχουμε πολυ δρομο ομως να διανυσουμε για να φτασουμε στο σημειο να αποδεχομαστε τους αλλους οπως ειναι, και οχι απλα να προβαλουμε στους αλλους το 'στυλ' που νομιζουμε οτι πρεπει να εχουν. Και κυριως πρεπει να παψουμε να ειμαστε κουτσομποληδες και κατινες και να μας νοιαζει τι κανει ο διπλανος μας στο κρεββατι του, λες και το δικο μας ειναι διανθισμενο με ροδοπεταλα και τιμιοτητα κλπ κλπ.
[size=20pt]Η διαφορετικοτητα ειναι ομορφια.[/size]

και η ηλιθιότητα επιλογή

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μπορει να μην μου αρεσει ουτε εμενα η περουκα της, αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα της να την φοραει.

Παραφραζοντας στον Βολταιρο
Εργατολογος δικηγορος εισαι?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.062
Πόντοι
1.206
τι εκνευριστικες ειναι αυτες οι προσφωνησεις συνεχεια απο τα trans (αγαπη μου,καρδουλα μου,μακια...).Μου"ρχεται αηδια οταν τα διαβαζω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι σοι πασαρελα ειναι αυτη για τυφλους? :think:

έλα μωρέ και εσύ αναρωτιέσαι.... άμα ήταν αλήθεια όλα αυτά θα ήταν εδώ και θα γαμιόταν με τον κάθε τυχαίο που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να γαμήσει το σκατό της αλλης? θα την γάμαγε ο μπερλουσκόνι....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom