Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι αστιο να μου λες εμενα οτι δεν βαζω φοτογραφια οταν ΕΧΩ ΗΔΗ κι εσεις κριβεστε ολοι πισω απο γελια ψευδονιμα. Αντι να πουλας κακου τυπου ξεπερασμενο αντριλικι παρε το κουβαδακι σου και στηλε μου pm. Ετσι θα παρεις το αυτογραφο που τοσο ζητας. Και χορις να ταραζεσε τοσο. Μακια! Μακια!! Μακιαα!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι αστιο να μου λες εμενα οτι δεν βαζω φοτογραφια οταν ΕΧΩ ΗΔΗ κι εσεις κριβεστε ολοι πισω απο γελια ψευδονιμα. Αντι να πουλας κακου τυπου ξεπερασμενο αντριλικι παρε το κουβαδακι σου και στηλε μου pm. Ετσι θα παρεις το αυτογραφο που τοσο ζητας. Και χορις να ταραζεσε τοσο. Μακια! Μακια!! Μακιαα!!
Γελιο ψευδονημο το ΒΡΑΣΙΔΑΣ σε παρακαλω πολυ ο Βρασιδας ηταν βασιλιας της Σπαρτης και ηρωας της φρουτοπειας. :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γελιο ψευδονημο το ΒΡΑΣΙΔΑΣ σε παρακαλω πολυ ο Βρασιδας ηταν βασιλιας της Σπαρτης και ηρωας της φρουτοπειας. :2funny:
το Tsolias.Psolias που το βάζεις... αναγράφεται και στην ταυτότητα μου μαζί με το θρήσκευμα παρακαλώ...αλλά δν ξέρω πότε γιορτάζω λες να είμαι ο 1ος Τσολιάς που θα αγιάσει?... θα δείξει. :cheesy:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτος ναι.. Εσυ κουκλι μου; Μονιμος κατοικος bourdela.com? Οσο για το TsoliasPsolias.. ασχολιαστο, αν και και για παιδι Γυμνασιου παρα πολυ πρωτοτυπο. Ελπιζω εντωμεταξυ να καταλαβατε οτι η ανορθογραφια μου ηταν ενας τροπος να πιασω τον σφυγμο της μαζας που απ'οτι βλεπω επιασε. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτος ναι.. Εσυ κουκλι μου; Μονιμος κατοικος bourdela.com? Οσο για το TsoliasPsolias.. ασχολιαστο, αν και και για παιδι Γυμνασιου παρα πολυ πρωτοτυπο. Ελπιζω εντωμεταξυ να καταλαβατε οτι η ανορθογραφια μου ηταν ενας τροπος [size=15pt]να πιασω τον σφυγμο της μαζας [/size] που απ'οτι βλεπω επιασε. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Κατι αλλο ηθελες να πιασεις αλλα ποιος να στο δωσει. :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
το Tsolias.Psolias που το βάζεις... αναγράφεται και στην ταυτότητα μου μαζί με το θρήσκευμα παρακαλώ...αλλά δν ξέρω πότε γιορτάζω λες να είμαι ο 1ος Τσολιάς που θα αγιάσει?... θα δείξει. :cheesy:
Εχουμε και το γνωστο συνθημα... ειναι βαρια βαρια η πουτσα του τσολια.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πρώτη φορά γράφω εδώ με αφορμή την Valentina_Star_Trans...

Θα πρέπει να ξέρετε όλοι σας εδώ πως η Βαλεντίνα είναι αυτό που λέει, έχει παίξει σε πολλές ταινίες με γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ....Κι αν κάνετε όλοι πως δεν την ξέρετε να σας παραθέσω μερικά έργα που έχει παίξει...

"Το κλαρίνο του πεταχτού τραβέλι" με τον Νίκολας 'Εητζ
"Η διάσωση του στρατιώτη Κολομπαράϊαν" με τον Τέλη Μπάζα....

Το δε βιβλίο της "'Ερωτας στα χρόνια της ροδέλας" αναμένεται με ανυπομονησία απο όλους τους συγγραφικούς κύκλους.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν ειναι λιγο νωρις; Για να κοιταξω λιγο το εορτολογιο και επιστρεφω. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΘΡΥΛΕΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
μωράκι πώς θα γίνει να τα πούμε από κοντά?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Γιατί κατέβηκε η φωτο της transsilvia; :tickedoff:
Θέλω να ταΐσω το παιδί μου...

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
καλα ολο αυτο δεν εχει νοημα βεβαια μονο κουραστικο ειναι ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει για τον εαυτο του αρκει να μην προκαλει και εκνευριζει τον αλλο ολοι καταλαωαμε πως η νεα φιλη θελεισε με αυτο τον τροπο να τραβηξει την προσοχη μας το καταφερε εστω και με λαθος τροπο εστω και για λαθος λογους (κατα την αποψη μου παντα) ενα τραγουδι σοφα λεει : Και αν μας αντεξει το σκοινι θα φανει στο χειροκροτημα....................

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το θεμα αυτο τραβαει τοσο μονο και μονο επειδη εσεις το συντηρειτε. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έλεος. Γιατί τέτοια αλληλομαχαιρώματα, δεν χρειάζεται. Ο καθένας είναι αυτό που είναι και κάνει αυτό που κάνει όπως του αρέσει χωρίς να ενοχλεί τον άλλο. Σεβαστείτε τον άλλο για ότι είναι και για ότι θέλει στις προτιμήσεις του. Και τα διαφορετικού τύπου κορίτσια, τι νομίζεται, λειτούργημα κάνουν για να ικανοποιήσουν τον οιονδήποτε για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις που έχει. Σεβασμός στον άλλο γι’ αυτό που είναι και γι’ αυτό που κάνει. Σε όποιον του αρέσει πηγαίνει, σε όποιον όχι δεν πηγαίνει. Απλό είναι το πράγμα. Το να κρίνεις είναι εύκολο, το να φέρεις άλλες προτάσεις είναι δύσκολο.
Και μη ξεχνάτε, ο καθένας στο κρεβάτι του και τις προτιμήσεις είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και όπως το θέλει. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει γι’ αυτό που είναι, κάνει και θέλει.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Δεν ασχολούμαι με το σπόρ των τράνς ούτε έχω άποψη, αλλά απο την φωτογραφία σου Βαλεντίνα, μπορώ να πώ οτι είσαι τόσο τοπ μοντέλ όσο είναι και ο Αργύρης Καμπούρης. Άσε που ο τελευταίος σαν τρανς θα είχε πιο καλό σουλούπι απο το δικό σου  :2funny:

leros1

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και για να ολοκληρωσω την τοποθέτηση μου αυτή θα πω και τουτο και οσοι καταλάβουν κατάλαβαν.
Το να πετάς στην αρχη μια νέας εισοόδου (βλέπε Βαλεντίνα) τις οποιες αγουροαχλάδεσ σου και μετά να ζητάς συγνώμη αυτό ούτε έντιμο είναι ούτε σωστο όπως λέει ο λαός το συγνώμη είναι ολοκληρωτικό χέσιμο. Σεβασμό λοιπόν σε όλους.
Αν το νέο αυτό μέλος ήθελε να εντυπωσιάσει ας έβρισκε άλλο τρόπο και όχι να βρίζει πχ την Σύλβια και κάθε Σύλβια. Ο σεβασμός είναι αναγκαία προυπόθεση για να λέγεται κάποιος άνθρωπος. (Δεν κάνω τον δηκηγόρο κανενός απλά να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Δεν ασχολούμαι με το σπόρ των τράνς ούτε έχω άποψη, αλλά απο την φωτογραφία σου Βαλεντίνα, μπορώ να πώ οτι είσαι τόσο τοπ μοντέλ όσο είναι και ο Αργύρης Καμπούρης. Άσε που ο τελευταίος σαν τρανς θα είχε πιο καλό σουλούπι απο το δικό σου  :2funny:
το κατασπρο προσωπο της(ο,τι φαινεται) μου θυμιζει corpse paint  απο black metal συγκροτηματα :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κακίες κακίες... :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom