Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Για πολλες κλωτσιες,καλα τωρα εισαι σοβαρος?Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ποιος σε γαμει ετσι που εισαι?
Κανας αστεγος και τρισαθλιος Κολομβος?
paliotomaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πως εισαι ετσι ρε Παλιογερα...Σοβαρα τωρα, τον αγωνα δεν τον βλεπει κανεις σας; Τι θα γινει; Ολη την αντριλα σας στο κορμακι μου θα τη βγαλετε; Μακια! Μακια!! Μακια!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σημασια δεν δινω ποτε σε τετοια θεματα!!σαν επισκεπτης τα κοιταω ΜΟΝΟ...!αλλα με τις μαλακιες που λες δεν κρατηθηκα να σου πω οτι αν εισαι αυτη στην φωτογραφια εισαι οχι για μπατσες! δεν ξερω τι να πω!!θα το σκεφτομουνα μεχρι και να σε φτυσω γιατι μπορει να σου δωσω και αξια!!Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
παιδια ειμαι τεζα απο το γελιο!!!!ζουμε μεγαλες στιγμες στο site
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οντως ολες αυτο μου εχουν πει
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ποπο βραδιατικα!!!!με το καθε ανωμαλο!!
κοκινομαλικο μωρο??και ματαρες???να φανταστω οτι ολα τελιωνουνε σε αρες? ποδαρες? χεραρες?μυταρες? πλακα μας κανεις?να γαμησω τι?ενα ανωμαλο πραμα που πριν ειτανε αντρας?ελεος?και να χει 2 μετρα χερια και παλαμη οικοδομου?ωμο αρσιβαριστα?
οπως και να το κανουμε τον πιο αθλιο αντρα να παρεις ε δεν θα χει μεσουλα δαχτυλιδι χερακια , γλυκα χαρακτηριστικα κλπ κλπ κλπ κλπ
κοκινομαλικο μωρο??και ματαρες???να φανταστω οτι ολα τελιωνουνε σε αρες? ποδαρες? χεραρες?μυταρες? πλακα μας κανεις?να γαμησω τι?ενα ανωμαλο πραμα που πριν ειτανε αντρας?ελεος?και να χει 2 μετρα χερια και παλαμη οικοδομου?ωμο αρσιβαριστα?
οπως και να το κανουμε τον πιο αθλιο αντρα να παρεις ε δεν θα χει μεσουλα δαχτυλιδι χερακια , γλυκα χαρακτηριστικα κλπ κλπ κλπ κλπ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
βρε νουμερο...Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
αν εισουνα η σταρ δεν θα γαμιοσουνα για 15 ευρω!!!!
paliotomaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε αντρομαλακα μπετατζη, θα παρω εσενα, τον μανια και τον σιλβια και θα σας παω στο καματερο , θα σασ ριξω βενζηνι και θα σας καψω. ξεφτηλεςΔηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Το ονειρο της ελεγε χθες ειναι να παει στο EXTRA στην εκπομπη του Καμπουρη,εμπρος στο δρομο που χαραξε η Κουμαριανου και ο Εθνικος Σταρ.βρε νουμερο...
αν εισουνα η σταρ δεν θα γαμιοσουνα για 15 ευρω!!!!
Ρε Βαγγο καταλαβε οτι τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που ειχες τελειωσαν
Μας ζαλισες τα @@ με τις παπαριες σου ολη μερα,στο ξαναλεω,πετα περουκες και παμε μπουρδελοτσαρκα με αλλα μελη για χαβαλε
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε αντρομαλακα μπετατζη, θα παρω εσενα, τον μανια και τον σιλβια και θα σας παω στο καματερο , θα σασ ριξω βενζηνι και θα σας καψω. ξεφτηλες
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ξεπουλημα σε γραβατες και παπουτσια?Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Τι εγινε?
Αγοραζεις γυναικεια και τα αντρικα ειναι αχρηστα ε?
Κρατα τα,ειδικα αθλητικα για μπουρδελοτσαρκα θα σου χρειαστουν
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αγαπη μου εγω σεβομαι αυτους που με συντηρουν. Δουλευω οπως τα καλυτερα κωλ γκερλ της Ευρωπης. Που αλλου θα βρεις ολοκληρωμενο προγραμμα που περιλαμβανει κρασακι η ρετσινα, σνακ (πατατουλες τηγανητες με κρεατακι), μπανιο/ντους και δωρακι γραβατα η παπουτσια; Τοσο κακο ειναι; Μακια!Μακια!! Μακια!!!
paliotomaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!! πιο καφε ρε ταλαιπωρε... πηγαινε να κοψεις το κεφαλι σου ρε.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K