Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Για πολλες κλωτσιες,καλα τωρα εισαι σοβαρος?
Ποιος σε γαμει ετσι που εισαι?
Κανας αστεγος και τρισαθλιος Κολομβος?

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αν με βρισκατε τοσο απεχθη παω στοιχημα οτι δεν θα δινατε καμια σημασια. Σας τρελαινει ομως αυτος ο σεξυ κοριτσαρος με τις κοκκινες μπουκλες, τον θελετε τρελα! Σας χωριζουν μονο 15 ευρω και ενα μπαουλο απωθημενα και κομπλεξ για να ζησετε την απολυτη φαντασιωση. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
σημασια δεν δινω ποτε σε τετοια θεματα!!σαν επισκεπτης τα κοιταω ΜΟΝΟ...!αλλα με τις μαλακιες που λες δεν κρατηθηκα να σου πω οτι αν εισαι αυτη στην φωτογραφια εισαι οχι για μπατσες! δεν ξερω τι να πω!!θα το σκεφτομουνα μεχρι και να σε φτυσω γιατι μπορει να σου δωσω και αξια!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
παιδια ειμαι τεζα απο το γελιο!!!!ζουμε μεγαλες στιγμες στο site :dancing: :dancing:

clind

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χαμος γίνεται εδω μέσα, χάλασε το thread......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποπο βραδιατικα!!!!με το καθε ανωμαλο!!
κοκινομαλικο μωρο??και ματαρες???να φανταστω οτι ολα τελιωνουνε σε αρες? ποδαρες? χεραρες?μυταρες? πλακα μας κανεις?να γαμησω τι?ενα ανωμαλο πραμα που πριν ειτανε αντρας?ελεος?και να χει 2 μετρα χερια και παλαμη οικοδομου?ωμο αρσιβαριστα?
οπως και να το κανουμε τον πιο αθλιο αντρα να παρεις ε δεν θα χει μεσουλα δαχτυλιδι χερακια , γλυκα χαρακτηριστικα κλπ κλπ κλπ κλπ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Κρυψτε καλυτερα την ταραχη σας αγορια. Αν εχετε καποια σχεση με το χωρο θα ξερετε οτι αυτη τη στιγμη ειμαι η σταρ στον χωρο των τρανσεξουαλ. Το παραδεχονται ολες αυτο για μενα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
βρε νουμερο...
αν εισουνα η σταρ δεν θα γαμιοσουνα για 15 ευρω!!!!

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη οταν βλεπετε αυτο το κοκκινομαλλικο μωρο με τις ματαρες και τα ζουμερα χειλακια δεν θελετε να το αποπλανησετε; Δεν με πειθετε αγοραροι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ρε αντρομαλακα μπετατζη, θα παρω εσενα, τον μανια και  τον σιλβια και θα σας παω στο καματερο , θα σασ ριξω βενζηνι και θα σας καψω. ξεφτηλες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :booty:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χριστός και η παναγία...η νέα φωτό.....τρεχάτεεεεεεεεεεεεε.........

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βρε νουμερο...
αν εισουνα η σταρ δεν θα γαμιοσουνα για 15 ευρω!!!!
Το ονειρο της ελεγε χθες ειναι να παει στο EXTRA στην εκπομπη του Καμπουρη,εμπρος στο δρομο που χαραξε η Κουμαριανου και ο Εθνικος Σταρ.

Ρε Βαγγο καταλαβε οτι τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που ειχες τελειωσαν

Μας ζαλισες τα @@ με τις παπαριες σου ολη μερα,στο ξαναλεω,πετα περουκες και παμε μπουρδελοτσαρκα με αλλα μελη για χαβαλε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τωρα παιζει επειδξ ασχολουμαστε μαζι της/του να νομιζει και οτι ειναι και ο κρυφος μας ποθος!! η οτι μπορει και κατα βαθος να γουσταρουμε...!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Ξεπουλημα σε γραβατες και παπουτσια?
Τι εγινε?
Αγοραζεις γυναικεια και τα αντρικα ειναι αχρηστα ε?

Κρατα τα,ειδικα αθλητικα για μπουρδελοτσαρκα θα σου χρειαστουν

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπη μου εγω σεβομαι αυτους που με συντηρουν. Δουλευω οπως τα καλυτερα κωλ γκερλ της Ευρωπης. Που αλλου θα βρεις ολοκληρωμενο προγραμμα που περιλαμβανει κρασακι η ρετσινα, σνακ (πατατουλες τηγανητες με κρεατακι), μπανιο/ντους και δωρακι γραβατα η παπουτσια; Τοσο κακο ειναι; Μακια!Μακια!! Μακια!!!

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σας προκαλω ολους να ερθετε σπιτι μου για καφε. Ειμαι σιγουρη οτι απο κοντα θα μου λετε αλλα. Εγω σεβομαι τους φαν μου και κανω σε ολους δωρα παπουτσια και γραβατες. Το οτι οι τιμες ειναι χαμηλες σημαινει οτι αγαπαω τον αντρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!          πιο καφε ρε ταλαιπωρε... πηγαινε να κοψεις το κεφαλι σου ρε.....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τρελό γέλιο!!Αν είχα ναυαγήσει πάντως σε ένα ερημονήσι με την Βαλεντίνα(ο) και ένα κοπρόσκυλο θα προτιμούσα να γαμήσω το σκυλί ή να γαμήσω αλλεπάλληλες φορές την χούφτα μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom