Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι φιλε ταρατσα δεν κανω πλακα,ρωτησα και εμαθα για την βαλεντινα οτι ειναι οπαδος του παοκ και θελω πολυ να της κανω μια προθερμανση στο γκροβερ για το σαββατο
μακια μακια μακια μπουγατσουλα μου
ε ρε οπαδους που χουν...... απο τους πιο φαν φανταζομαι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σε ευχαριστω καρδουλα μου! Να ερθεις και να μου φερεις κι ενα πακετο Μαρλμπορο σκληρο.
Θελω να μου δωσεις 5 ζευγαρια παπουτσια,καλτσες και τροφη για τις κρυες νυχτες του χειμωνα
:smitten: :smitten: :police: :police: :cool2: :bigdick: :ak: :tooth: :rockon: :rockon:

Αποχωρω απο την virtual life και βγαινω στη ζουγκλα

Τα μελε αργοτερα :rockon:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σε ευχαριστω καρδουλα μου! Να ερθεις και να μου φερεις κι ενα πακετο Μαρλμπορο σκληρο. Ψυχουλα μου ομορφη, αντρακι μου γλυκο. Τι νουμερο παπουτσι φορας μωρο μου εχω κατι ωραια μποτακια, θα τρελαθεις. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Παντως να ξερεις οτι με τη χαζη αυτη μεθοδο που ακολουθεις πελατεια δε μαζευεις.
Πελατεια μαζευεις με τη σωστη συμπεριφορα.
Απ'ότι εχω δει απο εδω μεσα η Δαναη και η Συλβια εχουν γινει αναρπαστες γιατι φερονται σωστα. Και μεταξυ μας απο τις φωτο που εχω δει δε μιλαμε για τιποτα αστερια.

Εσυ που συμφωνα με τις φωτογραφιες σου (και χωρις παρεξηγηση) δεν εχεις τα φοντα να κανεις fαn club, πρεπει να εισαι υποδειγμα μπας και ερθει κανεις.

Σε εχουν παρει στο ψιλο γιατι απο αυτα που λες φαινεται οτι η επεσες απο τη κουνια μικρος η τρως ληγμενα. Αν θες να κανεις χαβαλε οπως εγω το καταλαβαινω αλλα αν πραγματικα πιστευεις οτι θα μαζεψεις πελατεια  (εκτος απο κανα-δυο ανωμαλους) πρεπει να εχεις πολλα καμενα κυταρα.

Ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που μπαινω στον κοπο να σου δωσω συμβουλη.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχ παναγία μου,...πονάει η κοιλιά μου απο τα γέλια....τι σόου είναι αυτό?...απο απίστευτες ατάκες των συναγωνιστών μέχρι μαλλιοτράνηγμα.....ωχ δεν μπορώ να γ΄ραψω απο τα γέλια...φτάνει ρεεεε...λυπηθείτε με...ουφ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μα με τον παιδεραστη... που θα με πει και γυφτισα... εγω ενα αστερακι mui suabe.....

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που εμαθα οτι ειχε παντρευτη μια τρανσεξουαλ, και την πηγε στο χωριο του, για να του γραψει ο γερος του την περιουσια.. και μετα της τα επερνε κιολας... εγω ειμαι ενα Διαμαντακη!! :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητε Πισοχωστη (και αλλοι φιλοι)

Τι εννοουμε καλη συμπεριφορα; Δουλοπρεπεια; Ατακες τυπου ψωμακι μας δινετε;;; Δεν πουλαω χαρτομαντηλα στα φαναρια, ΒΙΤΣΙΟ πουλαω και μη μου κανετε τους ανηξερους. Ετσι κι αλλιως σε αυτο το σαιτ μπαινουμε μονο αγορια που αλλαζουμε το βραδυ με περουκες και φορεματα. Μη μου πειτε οτι μονο εγω εχω δει τις φω τογραφιες των αλλων κοριτσιων... Το τηλεφωνο μου δεν εχει σταματησει να χτυπαει απο το απογευμα που ανοιξα τα μηνυματα μου κι επικοινωνησα με τους φανς. Πριν μπω εδω μεσα να παρουσιαστω παρατηρησα με προσοχη τι σας ελκυει και ειδα οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απηχηση εχει το αρρενωπο τραβεστι σε συνδυασμο με κακομοιρια και γυναικεια κατινια. Τα εριξα ολα στο σεηκερ με μια δοση χιουμορ και ειρωνιας κι εσεις δεν εχετε σταματησει να ασχολειστε τα τελευταια εικοσιτετραωρα. Μακιαααα!!!!!!

Επισκέπτης
που εμαθα οτι ειχε παντρευτη μια τρανσεξουαλ, και την πηγε στο χωριο του, για να του γραψει ο γερος του την περιουσια.. και μετα της τα επερνε κιολας... εγω ειμαι ενα Διαμαντακη!! :dancing: :dancing: :dancing:
Τελικά ναι υπάρχει βάση δεδομένων για τραβέλια!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αγαπητε Πισοχωστη (και αλλοι φιλοι)

Τι εννοουμε καλη συμπεριφορα; Δουλοπρεπεια; Ατακες τυπου ψωμακι μας δινετε;;; Δεν πουλαω χαρτομαντηλα στα φαναρια, ΒΙΤΣΙΟ πουλαω και μη μου κανετε τους ανηξερους. Ετσι κι αλλιως σε αυτο το σαιτ μπαινουμε μονο αγορια που αλλαζουμε το βραδυ με περουκες και φορεματα. Μη μου πειτε οτι μονο εγω εχω δει τις φω τογραφιες των αλλων κοριτσιων... Το τηλεφωνο μου δεν εχει σταματησει να χτυπαει απο το απογευμα που ανοιξα τα μηνυματα μου κι επικοινωνησα με τους φανς. Πριν μπω εδω μεσα να παρουσιαστω παρατηρησα με προσοχη τι σας ελκυει και ειδα οτι στο συγκεκριμενο φορουμ απηχηση εχει το αρρενωπο τραβεστι σε συνδυασμο με κακομοιρια και γυναικεια κατινια. Τα εριξα ολα στο σεηκερ με μια δοση χιουμορ και ειρωνιας κι εσεις δεν εχετε σταματησει να ασχολειστε τα τελευταια εικοσιτετραωρα. Μακιαααα!!!!!!

τωρα μας εκανες την μουρη κρεας....δεν εχω τι να πω εισαι φοβερα εξυπνος συγχαρητηρια....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω καρδουλα μου! Να ερθεις και να μου φερεις κι ενα πακετο Μαρλμπορο σκληρο. Ψυχουλα μου ομορφη, αντρακι μου γλυκο. Τι νουμερο παπουτσι φορας μωρο μου εχω κατι ωραια μποτακια, θα τρελαθεις. Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Εγω θα κανονισο να ερθω καλοκαιρακι βατραχοπεδιλα εχεις?

Επισκέπτης
Εγω φοράω 51 νούμερο, παίζει τίποτα σε αυτό το μέγεθος?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρασίδος..να μεταφερθεί αμέσως η αντιπαράθεσις των κοριτσιών στο ...γνωστό θρέντ αποκατάστασης μυαλού και νεύρων...πάραυτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom