Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ψυχουλες μου γλυκες και ομορφες ηρθε η ωρα να ξεκινησω για τη βραδινη μου βολτιτσα. Ελουσα τα μαλλακια μου, εβαλα μαλακτικη κρεμουλα, ενα υπεροχο ντουσακι, εβαλα και Νιβεουλα να μυριζει ομορφα το δερματακι. Τωρα που μιλαμε εχω ηδη ντυθει (θαλασσι μινι φορεματακι και καφε στρωτα μποτακια),βαφτηκα, εβαλα και τις κολονιτσες μου και πινω λιγο ουζακι στο ντιβανι πριν βγω. Σας ευχαριστω για την πολυ ομορφη παρεουλα αντρακια μου. Θα τα πουμε συντομα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Διαβαζω διαβαζω και δεν μιλαω..ειχε πλακα η φαση,αλλα ρε βαλεντινα,βαλεντινε,ντινε,ντινα οπως σε λενε τελος παντων..ακομα και την πλακα που σπαμε μαζι σου,γιατι τα θελει ο ποπος σου,την βαρεθηκα...κανε μας την χαρη σε παρακαλω και ασε μας στην ησυχια μας...μεινε στο θρεντ και συνεχισε να συμμετεχεις,αλλα με αλλο στυλακι..αυτο το χαβαλεδιασαμε...δεν λεω πλακα ειχε,αλλα αμαν πια...σε βαρεθηκε ο κοσμος..ή αλλαξε το,ή ασε μας ησυχους..

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εντελως ενημερωτικα.. το στυλ της παρουσιας μου εδω μεσα θα το ορισω εγω και οχι εσυ και το αν βαρεθηκες η οχι. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε φιλε το κωλο τι τον εστησες ετσι, για να ξερασουμε? τα πουσταρια απο εσας δεν πατε στο forum για τους gay...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Α ωστε ειμαι πουστης; Και σε τι ακριβως διαφερω απο τις αλλες τρανσεξουαλ ππου μπαινουν εδω;  Θα μου πει καποιος μια διαφορα μου με την αλλη κυρια που εβαλε κοντινη φωτογραφια; Μακιααααα!!!!

Εχεις βυζάκι...???

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
μακια μακια μακια μικρα μου τραβελακια!

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας φίλοι...

Έλειψα δέκα μέρες και γυρίζοντας βρήκα ότι έχω να διαβάσω περίπου 50 σελίδες...
Αυτό βέβαια δεν με απογοήτευσε...
Σκέφτηκα ότι θα βρω ενδιαφέροντα πράγματα εδώ μέσα... Αλλά έπεσα έξω...

Πλήρης απογοήτευση...
Είχαμε ένα ωραίο thread όπου υπήρχε αρκετή ενημέρωση καθώς και επικοινωνία με τις φίλες μας και ξαφνικά βρήκα μπροστά μου 50 σελίδες αντιπαράθεσης μεταξύ κάποιας  Βαλεντίνας που μέχρι σήμερα δεν την ήξερα και των υπολοίπων... Όσων συμμετέχουν...
Για το όνομα του θεού... Δεν έχετε καταλάβει ότι τελικά θα πρέπει να αλλάξουμε όνομα στο thread??? Μήπως να το ονομάσουμε «το thread της Βαλεντίνας»...???
Έλεος... Ξυπνήστε... Δεν βλέπεται ότι σας οδηγεί στο να την έχετε στο επίκεντρο της συζήτησης...???
Καλά κάνει και μπαίνει στο site, αλλά δεν νομίζεται ότι έχει μονοπωλήσει όλη την συζήτηση????

Φτάνει ρε παιδιά... Ας πούμε και κάτι άλλο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα δεν το πιστευω ελειψα εκτος Αθηνων 5 μερες Μπηκα να δω τα εμαιλ και βρηκα 50 σελιδες. Παιδια πολυ χιονι. Παιδια διαβαζα τουλαχιστον μιαμιση ωρα ολα αυτα. Τετοιο ξεκατινιασμα δεν εχω ξαναδη εδω μεσα. Να ξερετε οτι απο σημερα το απογευμα θα ανοιξω το κινητο μου. Αντε μπας και ηρεμισουν λιγο τα πνευματα εδω μεσα. Μου λειψατε βρε. Τα φιλια μου και στη Βαλεντινα. Η οποια ζωντανεψε το σαιτ εδω. Βαλεντινα μου ειδα την φωτο σου. Και δεν θελω να με παρεξηγησης για αυτο που θα πω. Ειδα τα χαρακτηρηστικα σου. Αν εισαι εσυ φυσικα ετσι? Σαν αγορι πρεπει να εισαι αρκετα ομορφο παιδι. Πιστευο και οι υπολοιποι να συμφωνησουν. Με αυτα βεβαια που διαβασα ολα και εγω γελασα. Φυσικο ειναι. Εδωσε ο καθενας το ρεσιταλ του. Παντως ειλικρινα σου λεω σαν αγορι θα ησουν κουκλι. Το οτι σου αρεση να ντινεσε ειναι βεβαια δικο σου θεμα. Και καλα κανης. Αλλα νομιζω οτι το μακιγιαζ σε αδικη. Αντε ηρθα και εγω και θα εχης παρεα. Και πιστευω οτι καταβαθος πρεπει να εισαι πολυ καλο ατομο. Σου κανω καμακι τωρα αν δεν το καταλαβες. Απολαυσε την ωραια παρεα που ειναι εδω μεσα γιατι εχει πολυ αξιολογα ατομα. Ενταξη εκτος αν μπηκες απλα να παιξης και δεν σε ενδιαφερη να γνωρισης καποιον. Χαμηλωσε λιγο τους τονους και θα δης ενα διαφορετικο μπουρδελα. Εισαι αρκετα εξυπνη βλεπω. Δεν αξιζη μονο να μπαινης εδω για να ανταλασης αποψεις. Μπορη να περασης και πολυ ωραια αν θες. Απο σενα εξαρτατε. Εγω δεν μπαινω συχνα γιατι δουλευω ομως πιστεψε με, τα ατομα που ειναι εδω μεσα ειναι ολα φοβερα. Και κουκλια. Χαλαρωσε αν θες πραγματικα να κανης σεξ με καποιους εδω. Απο σενα εξαρτατε.  Αγαπες μου σας περιμενω. Φιλια σε ολους. 

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα Δανάη μάτιαμου εχασα το τηλ,αμα θέληs μού τό στέλνηs στό email.

paliotomaro

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα δεν το πιστευω ελειψα εκτος Αθηνων 5 μερες Μπηκα να δω τα εμαιλ και βρηκα 50 σελιδες. Παιδια πολυ χιονι. Παιδια διαβαζα τουλαχιστον μιαμιση ωρα ολα αυτα. Τετοιο ξεκατινιασμα δεν εχω ξαναδη εδω μεσα. Να ξερετε οτι απο σημερα το απογευμα θα ανοιξω το κινητο μου. Αντε μπας και ηρεμισουν λιγο τα πνευματα εδω μεσα. Μου λειψατε βρε. Τα φιλια μου και στη Βαλεντινα. Η οποια ζωντανεψε το σαιτ εδω. Βαλεντινα μου ειδα την φωτο σου. Και δεν θελω να με παρεξηγησης για αυτο που θα πω. Ειδα τα χαρακτηρηστικα σου. Αν εισαι εσυ φυσικα ετσι? Σαν αγορι πρεπει να εισαι αρκετα ομορφο παιδι. Πιστευο και οι υπολοιποι να συμφωνησουν. Με αυτα βεβαια που διαβασα ολα και εγω γελασα. Φυσικο ειναι. Εδωσε ο καθενας το ρεσιταλ του. Παντως ειλικρινα σου λεω σαν αγορι θα ησουν κουκλι. Το οτι σου αρεση να ντινεσε ειναι βεβαια δικο σου θεμα. Και καλα κανης. Αλλα νομιζω οτι το μακιγιαζ σε αδικη. Αντε ηρθα και εγω και θα εχης παρεα. Και πιστευω οτι καταβαθος πρεπει να εισαι πολυ καλο ατομο. Σου κανω καμακι τωρα αν δεν το καταλαβες. Απολαυσε την ωραια παρεα που ειναι εδω μεσα γιατι εχει πολυ αξιολογα ατομα. Ενταξη εκτος αν μπηκες απλα να παιξης και δεν σε ενδιαφερη να γνωρισης καποιον. Χαμηλωσε λιγο τους τονους και θα δης ενα διαφορετικο μπουρδελα. Εισαι αρκετα εξυπνη βλεπω. Δεν αξιζη μονο να μπαινης εδω για να ανταλασης αποψεις. Μπορη να περασης και πολυ ωραια αν θες. Απο σενα εξαρτατε. Εγω δεν μπαινω συχνα γιατι δουλευω ομως πιστεψε με, τα ατομα που ειναι εδω μεσα ειναι ολα φοβερα. Και κουκλια. Χαλαρωσε αν θες πραγματικα να κανης σεξ με καποιους εδω. Απο σενα εξαρτατε.  Αγαπες μου σας περιμενω. Φιλια σε ολους.        :headbang: ρε ηρθε και το κλαψιαρικο, αυτο που μας αγαπα ολους μα ολους μας και που ειναι σταλμενο να μας δεινει την Αγαπη του και την ηδονη!!!! αντε ρε παλιογερο και εσυ, φτιαξε τα κατακιτρινα αλογισια δοντια σου και αλαξε το τροπαριο του Αγαπες μου. αντε που εχεται μπει ολα τα απολοιμενα εδω μεσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: 

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που εισαι βαγγελακι καυλιαρη.την βλεπω σε κανα μηνα θα οργανοσουμε ταγμα τσολιαδων

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαγγο εισαι τρελα μην ακουσ κανεναν.βαλτε τον βαγγο στην εθνοφρουρα.. 
λεβεντη μου εσυ.

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο βαγγελακης παιδια ειναι στην δουλεια.λετε να του πεταει κανα μανικι το αφεντικο.ρε boss πετα του εξω το κολαντερο

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βαγγελακη μηπως εχεις και γκομενα για το ξεκαρφωμα

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποσα της δινεις ρε κολοκουρα η της αρεσει και αυτης το στηλακι σου υγροκολε

Επισκέπτης
Εχει κανεις απο τους συναγωνιστες πληροφοριες απο προσφατη επισκεψη στις Κουκλες?
ευχαριστω

tailandtopkoukla

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους λεβεντες μας!!! τωρα και εγω ξεκινησα δουλιτσα.πως ειστε καλα? ηρεμια σημερα και ωραιος καιρος για βολτουλες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom