Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Προτεινω οι mods να κανουν ban αυτους που κοροιδευουν τον κοσμο.
ασε ρε φιλε που θα μας κανουνε και μπαν επειδη το ριξαμε λιγο στο χαβαλε η επειδη αλλοι ηρθανε σε αντιπαραθεση!!!
εχεις διαβασι τους κανονες του φορουμ?
αλιμονο αν καθε φορα που θα γαμιοταν κκαποιο θρεντ η θα ερχομασταν σε αντιπαραθεση κανανε μπαν!!!το μισο σαιτ θα επρπε να χε φαει μπαν!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κανεις δεν μας βριζει Δαναη. Απο τη στιγμη ομως που βαζουμε τις φωτογραφιες μας εδω μεσα ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του, δεν γινεται να μας χαιδευουν τα αυτια μονο. Δες κοριτσακι μου γλυκο τι εχουν πει για μενα και δεν φανταζεσαι καν τι γινεται στα μηνυματα μου απο τους φανς. Κανεις δεν σου ειπε να φυγεις απο εδω. Υπαρχει χωρος για ολα τα κοριτσια και τους θαυμαστες μας. Για να σας δειξω ποσο ανωτερη ειμαι θα σας κανω για πρωτη φορα διαφημιση. Οχχι ομως σε μενα αλλα σε ενα αλλο κοριτσι που μου αρεσει πολυ και το θαυμαζω. για ολους οσους θελουν να δουν μια σεξυ τρανσεξουαλ στα ντουζενια της.

Μακια! Μακια!! Μακια!!! 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις δεν μας βριζει Δαναη. Απο τη στιγμη ομως που βαζουμε τις φωτογραφιες μας εδω μεσα ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του, δεν γινεται να μας χαιδευουν τα αυτια μονο. Δες κοριτσακι μου γλυκο τι εχουν πει για μενα και δεν φανταζεσαι καν τι γινεται στα μηνυματα μου απο τους φανς. Κανεις δεν σου ειπε να φυγεις απο εδω. Υπαρχει χωρος για ολα τα κοριτσια και τους θαυμαστες μας. Για να σας δειξω ποσο ανωτερη ειμαι θα σας κανω για πρωτη φορα διαφημιση. Οχχι ομως σε μενα αλλα σε ενα αλλο κοριτσι που μου αρεσει πολυ και το θαυμαζω. για ολους οσους θελουν να δουν μια σεξυ τρανσεξουαλ στα ντουζενια της.

Μακια! Μακια!! Μακια!!! 
κοπελια αν ηθελα να κανω διαφημηση στον εαυτο μου θα το εκανα απο μονη μου σε παρακαλω πολυ ασχολισου με την δικη σου διαφημηση

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοπελια αν ηθελα να κανω διαφημηση στον εαυτο μου θα το εκανα απο μονη μου σε παρακαλω πολυ ασχολισου με την δικη σου διαφημηση
βαγγελη και σωτηρη..

τσακωθειτε λιγο ρε σεις να γελασουμε..

Επισκέπτης
Η βαλεντινα απ`οσο ξερω δεν εχει κανει καμια ιδιεταιρη προσπαθεια να διαφημιστει, οπως με ενα site ή με φωτο κλπ. Οφειλει να το κανει κατα την γνωμη μου, για να εχουμε και εμεις οι λοιποι της παρεας μια ιδεα. Οπως εχουν κανει ολα
τα αλλα κοριτσια εδω μεσα.
σωστος?

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ασε ρε φιλε που θα μας κανουνε και μπαν επειδη το ριξαμε λιγο στο χαβαλε η επειδη αλλοι ηρθανε σε αντιπαραθεση!!!
εχεις διαβασι τους κανονες του φορουμ?
αλιμονο αν καθε φορα που θα γαμιοταν κκαποιο θρεντ η θα ερχομασταν σε αντιπαραθεση κανανε μπαν!!!το μισο σαιτ θα επρπε να χε φαει μπαν!!
φιλε δεν καταλαβες μαλλον
ο ποιητης εννοει να γινει μπαν σε οσους/ες κοροιδευουν τον κοσμακι βαζοντας ψευτικες φωτο κλπ...

Επισκέπτης
VALENTINA ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ FORUM,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ SITE.ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
Εγω 2 μέρες τώρα έχω χεστεί στο γέλιο λέμε!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τελικα εσυ δεν εχεις ιχνος σεβασμου.
Εγω γελασα λιγακι. :grin:
γυρνα πισω εσυ με τους φιλους σου που φορανε ασπρα,που θα κοροιδεψετε την σταρ των τραβεστι
βαλεντινα μου εισαι καυλα,θα περασω για ουζακι και φοραω 46 νουμερο παπουτσι(γραβατες δεν μ'αρεσουν)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ομοιως δε το θρεντ να επανελθει εκ του πυρετου εις τον οποιον εισηλθε δια να αναρρωσει
και να συνεχισει να λειτουργει ως οφειλε.

εκ της χουντος.

Eννοω οποιος επαγγελματιας ανεβαζει ψευτικες φωτο.
Μη κανεις τον εξυπνο.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αχ Βαλεντινα,αχ βρε τσαχπινα
σαν αγοροκοριτσο η μιλια σου :grin:...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μετα απο παρακληση των φανς αποφασισα να βαλω μια νεα φωτογραφια στο προφιλ μου. Μου αρεσει να πειραματιζομαι με πολλα διαφορετικα στυλ ωστε να τρελαινω τα καψουρια! Σημερα αποφασισα να μη βγω για βολτουλα. Πηρα τηλεφωνο και μου εφεραν σουβλακια με γυρο και μια μεριδα πατατουλες. Αφου επλυνα κατι καλτσες και κατι σλιπακια (για το αγορι μου-μη ζηλευετε!) ηπια τρεις μπυριτσες, ειδα λιγο τηλεοραση και συζητησα με τις κολλητες μου για το αγαπημενο μας θεμα... ΕΣΑΣ! Περιμενω σχολια για το νεο μου λουκ. Πολλα ρουφηχτα φιλακια σε χειλακια και.. πωπακια! Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Μετα απο παρακληση των φανς αποφασισα να βαλω μια νεα φωτογραφια στο προφιλ μου. Μου αρεσει να πειραματιζομαι με πολλα διαφορετικα στυλ ωστε να τρελαινω τα καψουρια! Σημερα αποφασισα να μη βγω για βολτουλα. Πηρα τηλεφωνο και μου εφεραν σουβλακια με γυρο και μια μεριδα πατατουλες. Αφου επλυνα κατι καλτσες και κατι σλιπακια (για το αγορι μου-μη ζηλευετε!) ηπια τρεις μπυριτσες, ειδα λιγο τηλεοραση και συζητησα με τις κολλητες μου για το αγαπημενο μας θεμα... ΕΣΑΣ! Περιμενω σχολια για το νεο μου λουκ. Πολλα ρουφηχτα φιλακια σε χειλακια και.. πωπακια! Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Σε φαντάζομαι στον καναπέ με τον γύρο στο δόντι το μπιρόνι ανα χείρας να ρεύεσαι να έχεις το άλλο σου το χέρι να πιάνεις τα αρχίδια σου και μετά να γράφεις εδώ πόσο γυναίκεια τσαχπινιά έχεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ο χριστος κ η παναγια καλε σαν κακιασμενη μαγγισα εισαι....συνελθε βαγγο...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Καλα εσυ εχεις ταλεντο.
Ουτε ο Σεφερλης να ησουν. Να γραψεις καμια επιθεωρηση. Το'χεις

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σε φαντάζομαι στον καναπέ με τον γύρο στο δόντι το μπιρόνι ανα χείρας να ρεύεσαι να έχεις το άλλο σου το χέρι να πιάνεις τα αρχίδια σου και μετά να γράφεις εδώ πόσο γυναίκεια τσαχπινιά έχεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε το νούμερο... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom