Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Αν τα αστερακια του σαιτ πρωταγωνιστουσαμε σε ταινιες ποιες θα ηταν αυτες;

Συλβια: Αγαπησα εναν crossdresser

Δαναη: Σκοτωνουν τις αλογες οταν γερασουν

Βαλεντινα Σταρ Τρανς: Πονηρο θηλυκο κατεργαρα γυναικα

Περιμενω τις δικες σας ιδεες μανουλακια μου. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Βαλεντινα: Η θεια απο το Σικαγο

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Βαλεντινα: Η κορη του ηλιου

Δαναη: Αγαπη μου παλιογρια

Συλβια: Αγγελος

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Βαλεντινα Σταρ Τρανς και Δαναη: Οι αντρες προτιμουν τις ξανθες

Συλβια: Τουτσι

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Βαλεντινα: Βικτωρ Βικτωρια

Δαναη: Διαμαντια στο γυμνο κορμι της

Συλβια: Ο παραγιος μου ο ραλιστας

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Με αυτα που κανεις και λες θετεις σε κινδυνο τον εαυτο σου.
Εγω χεστηκα αλλα ανοιγεις μετωπα.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Τελικα οι τρανς μπορει να μην ειναι 100% γυναικες αλλα ειναι σιγουρα 100% κατινες.
Ασχετο,στρατο πηγατε?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Βαγγο, βγαλε την περουκα να εισαι ετοιμος για μπανακι.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ψυχουλες μου κανετε λαθος. Φιλεναδες ειμαστε που κανουμε πλακιτσα οπως και ολοι οι αλλοι. Δεν εχω τιποτα με τα αλλα κοριτσια, απλα πειραζομαστε μεσα απο το σαιτ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Ψυχουλες μου κανετε λαθος. Φιλεναδες ειμαστε που κανουμε πλακιτσα οπως και ολοι οι αλλοι. Δεν εχω τιποτα με τα αλλα κοριτσια, απλα πειραζομαστε μεσα απο το σαιτ. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ουτε που ασχολουνται μαζι σου κ ουτε που θα ηθελαν να σε γνωρισουν...βαγγο οταν σε γαμαει ο γκομενος σου σε γαμαει  με περουκα η χωρις?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σεμνααα... προσβαλεις και την αλλη περουκοφορο ετσι μωρακι μου. Δεν ειναι κακο που φοραμε περουκες κι εχουμε κοντο μαλλακι. Απο το να κυκλοφορουμε σαν καραγκιοζηδες τραβεστι ολη μερα;;;; Ειμαστε πλασματα της νυχτας μωρο μου και μας αρεσει. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον εσυ κανεις μαγαλο λαθος εγω πρωσωπικα δεν σε ξερω απο πουθενα και ουτε με ενδιαφερει να σε γνωρισω..επομενος σταματα να λες οτι μας ξερεις ολες και οτι ειμαστε φιλες

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παλι σε ξερω, σε σεβομαι και σε θαυμαζω. Ξερω πολυ καλα τι εχεις περασει στη ζωη σου και οτι εισαι ενα υπεροχο πλασματακι που χρειαζεται αγαπη και μια τρυφερη αγκαλιτσα.Περα απο την πλακιτσα που κανουμε εισαι αστερακι. Ελπιζω να  μη σε ενοχλει η σατιρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
μαλλον εσυ κανεις μαγαλο λαθος εγω πρωσωπικα δεν σε ξερω απο πουθενα και ουτε με ενδιαφερει να σε γνωρισω..επομενος σταματα να λες οτι μας ξερεις ολες και οτι ειμαστε φιλες
Εγω παλι σε ξερω, σε σεβομαι και σε θαυμαζω. Ξερω πολυ καλα τι εχεις περασει στη ζωη σου και οτι εισαι ενα υπεροχο πλασματακι που χρειαζεται αγαπη και μια τρυφερη αγκαλιτσα.Περα απο την πλακιτσα που κανουμε εισαι αστερακι. Ελπιζω να  μη σε ενοχλει η σατιρα. Μακια! Μακια!! Μακια!!!

www.freesmileys.org] [/url]
www.freesmileys.org] [/url]

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εμενα η ζωη μου κοπελια ηταν παντα ευτηχισμενη και ποτε καταπιεσμενη και ετσι θα παραμηνει....
παντως αγαλιστα εχω δεν χρειαζομαι τη δικια σου :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
βαγγο,πως τα ειδες τα ματσακια αποψε? :grin:

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
91
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συλβια χαιρομαι πολυ που δεν εχεις αναγκη την αγκαλια μου. Εισαι φατσουλα και σου αξιζει ολη η αγαπη του κοσμου. σου στελνω ενα τρυφερο φιλακι στα χειλακια σου (φιλικο αγορια, μην φανταζεστε διαφορα και σας πιανουν εξαψεις) Μακια! Μακια!! Μακια!!! :badair: :badair: :badair:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβια χαιρομαι πολυ που δεν εχεις αναγκη την αγκαλια μου. Εισαι φατσουλα και σου αξιζει ολη η αγαπη του κοσμου. σου στελνω ενα τρυφερο φιλακι στα χειλακια σου (φιλικο αγορια, μην φανταζεστε διαφορα και σας πιανουν εξαψεις) Μακια! Μακια!! Μακια!!! :badair: :badair: :badair:
παρα να με φιλισεις εσυ στο στομα καλια το χω να καταπιω ενα μαγκαλι καρβουνα αναμενα....μακια μακια μακια

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Freak Show ετσι?
Οχι αστεια.